BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 34 - Oδηγός Eπιβίωσης

Σεζόν 34 - Oδηγός Eπιβίωσης

Set priority
Show messages by
This Post:
33
278354.4 in reply to 278354.1
Date: 04/11/2016 20:36:16
Overall Posts Rated:
10001000
Μεγάλη υπόθεση να έχει(ς) κανείς στυλ στο πως θα πει ότι θέλει να πει και αλλά και αυτά που θέλει να πει να έχουν και σαν περιεχόμενο αξία και ουσία και όχι μόνο ως παρουσίαση. Τα σέβη μας Κύριε Πρόεδρε και πάλι!

Όμως η παρουσίαση...Τα ίδια πράγματα να έγραφα και να έλεγα κι εγώ και πολλοί άλλοι, αδιάβαστοι θα πηγαίναμε. Γιατί θα μας έλειπε το στυλ.


Πάμε παρακάτω..

Τεστ Πενταπλής Διύλησης του Μαμουδιάρη




μεγαλοπρόεδρας Α1 αντιδρά σε ανακοίνωση αποχώρησης άλλου μεγαλοπρόεδρα από το πρωτάθλημα


Ένοχος δηλώνω. Πρόσφατες οι μνήμες, επεξηγήσεις δεν χρειάζονται.


αριστερά μεγαλοπρόεδρας Α1 αποκλεισμένος νωρίς από το κύπελο, παρακολουθεί εναγωνίως την εξέλιξη της διοργάνωσης μ̶ε̶ ̶τ̶η̶ν̶ ̶ε̶λ̶π̶ί̶δ̶α̶ ̶ν̶α̶ ̶τ̶ο̶υ̶ ̶χ̶α̶ρ̶ι̶σ̶τ̶ε̶ί̶ ̶κ̶ά̶ν̶α̶ ̶μ̶α̶τ̶σ̶ά̶κ̶ι̶ ̶α̶π̶ό̶ ̶τ̶ι̶ς̶ ̶κ̶α̶ρ̶α̶μ̶π̶ό̶λ̶ε̶ς̶ επειδή αγαπάει το σπορ


Πολύ κοντινός μου κύκλος γνωρίζει πως με την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε γύρου του κυπέλλου, δεν παρακαλάμε μόνο για τον επόμενο αντίπαλό μας, αλλά και για το πως θα κληρωθούν και οι λοιπές ομάδες. Επομένως ένοοχος κι εδώ!!!




μεγαλοπρόεδρας Α1 κάνει... άλλα κόλπα για να καταφέρει ροτέισον ώστε να κερδίσει μια δύσκολη ομάδα της IV


Το διπλομάντεμα στα μποτ μας κάνει? Ναι ή όχι, νιώθω κι εδώ ένοχος και μάλιστα αμετανόητος!

μεγαλοπρόεδρας της Α1 χτίζει κυριαρχικό ρόστερ.... και ύστερα ήρθε ο Marin...


Για να χτίσεις κυριαρχικό ρόστερ θες πλάνο...μακρυά από εμάς τέτοια πράγματα! Επιτέλους αθώος! χαχαχαχαχα
Στο μόνο που θα ήθελα να είμαι ένοχος όμως!

μεγαλοπρόεδρας Α1 τοποθετεί με αυτοπεποίθηση το τελευταίο κομμάτι (μόλις συμπλήρωσε πεντάδα) σε ένα πανίσχυρο, στιβαρό, ολιστικό ρόστερ


Και ναι και όχι. Θα πάρουμε την βοήθεια του κοινού κι εξηγούμαι. Το πρώτο κομμάτι δεν το έχω νιώσει ίσως και ποτέ μου. Μέχρι το προτελευταίο κομμάτι φτάνω πάντα. Κάτι δεν υπολογίζω καλά, κάτι δεν εκτιμώ σωστά, κάπου κάπως παρασύρομαι και NO φράγκα για το τελευταίο. Το δεύτερο σκέλος όμως που νομίζουμε ότι με τον τάδε που μόλις πήραμε θα εκτοξευτούμε, αλλά τελικά πριτς πάρε ένα μπαρμπούτσαλο, ναι αυτό το έχω βιώσει πολλάκις πιστεύω.

3-1-1 εγώ είμαι. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ακόμα βέβαια.

Κι αυτό είναι το πρόβλημα. Πες πως πας για κούρεμα και πιάνεις στα χέρια σου ένα cosmopolitan βρε αδελφέ. Αν το ξεφυλλίσεις ή απλώς αν διαβάσεις τα περιεχόμενα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πας ή θα σταματήσεις σε 2-3 σελίδες όπου θα υπάρχουν κάποια Τεστ του στυλ ''Είσαι Έτοιμη να Παντρευτείς?'' ,''Πόσο πιθανό είναι να απατήσεις τον άντρα σου στο μέλλλον?'', ''Πόσο απολαμβάνεις τον έρωτα?'' κτλ Κι σφού τα απαντήσεις, τι κάνεις μετά? Διαβάζεις τις οδηγίες, μετράς πόσες απαντήσεις α,β,γ έδωσες κτλ και πας να διαβάσεις την κατηγορία στην οποία ανήκεις.

Και λοιπόν?


Το λοιπόν, πρέπει πρώτα απόλα να δώσουμε έναν τίτλο στο Τεστ Διύλησης του Μαμού που θα λειτουργεί σαν μαγνήτης που θα ελκύει τους χρήστες του ΒΒ να το απαντήσουν. Και έπειτα πρέπει να υπάρχει ένας πίνακας, που ανάλογα με το πόσα ναι ή όχι έδωσες θα σε τοποθετεί σε μια κατηγορία χαρακτηριστικών.

Όλα αυτά τα καταθέτω στην παρέα μας για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να δικαιολογήσω την απάντηση που έδωσα στην ψηφοφορία. Ψήφισα πως θα έπρεπε να υπάρχει poll το οποίο όμως θα είχε πιθανούς τίτλους για το Τεστ Μαμουδιάρη. Ο δεύτερος λόγος είναι για να με βοηθήσετε με τους υποψήφιους τίτλους-ερωτήσεις. Αν γίνουν τα παραπάνω, ειλικρινά θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στην κατηγοριοποίηση (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια λέξη ή πως γράφετε, αλλά πιστεύω να έγινα κατανοητός) ή έστω στον πίνακα βαθμολογιών - κατηγοριών.

ΥΓ: τελικά ο τίτλος Το Μάτι του Βοριά για τη σεζόν 34 είχε μια πιθανή εξήγηση που μόλις τώρα καταλαβαίνω :-