BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Τελικοί Α1 - Σεζόν 30

Τελικοί Α1 - Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
22
268916.2 in reply to 268916.1
Date: 04/19/2015 06:00:19
Overall Posts Rated:
170170
Εγω παντως ψηφισα με βαση το θελω και οχι με βαση την λογικη,κι αυτο οχι γιατι γουσταρω ή δεν γουσταρω καποιο μανατζερ αλλα επειδη ειμαι υπερ της ανατροπης και της εκπληξης,ο Σταυρακας θα με καταλαβει, μαζι του ημουν και πριν 3-4 σεζον που επαιζε για πρωτη φορα εκεινος σε τελικο....τωρα παω με τον Στελαρα να γινει νταβαντουρι....!!

Αντε απολαυστε το να το απολαυσουμε και εμεις,καλη επιτυχια και στους δυο!

This Post:
11
268916.3 in reply to 268916.1
Date: 04/19/2015 08:20:10
Overall Posts Rated:
8888
Καλησπέρα και απο εμένα. Ο ψήφος μου εμένα πήγε στον σπαρτιάτη αν και θα ηταν ωραίο να βγει νεος πρωταθλητής. Παρακολουθώ τι γίνετε με της ομάδες της Α1 απο την τέταρτη κατηγορία που βρίσκομαι και πιστεύω οτι τουλάχιστον για φέτος ο Σπαρτιάτης δεν τον χάνει τον τίτλο. Για την σεζόν 31 το συζητάμε και παλι, καλά παιχνίδια να γίνουν και ας κερδίσει ο καλύτερος.

This Post:
00
268916.6 in reply to 268916.1
Date: 04/20/2015 18:38:20
Overall Posts Rated:
10001000
Γιώργαρε ευχαριστούμε (ά πληθυντικό όντας βέβαιως ότι παρόμοια αισθάνεται και ο Σταύρος) για το άνοιγμα αυτού του νήματος όπως επίσης και τα παιδιά που ψήφισαν και έδωσαν χρώμα.

Παρόλο που έχω άφθονη όρεξη για γράψιμο και ποστ, θα την βάλω στη συντήρηση του ψυγείου μου για λίγες μέρες μιας και προτεραιότητα έχει τώρα το σκάουτιν και ο χρόνος μου δεν μου τα επιτρέπει και τα δύο. Υπόσχομαι όμως πρώτα στον εαυτό μου και την ομάδα μου και έπειτα σε εσάς ότι θα γράψω κι εγώ τα σεντονάκια μου που αρμόζουν σε τέτοιες περιστάσεις.

Λίγες ώρες απέμειναν για τον πρώτο τελικό της ιστορίας της ομάδας μου, και πολλά αυτά που θέλω να κοιτάξω. Οπότε τα κεφάλια και πάλι μέσα και δηλώσεις-τοποθετήσεις λίγες ώρες μετά τη λήξη του πρώτου τελικού.

From: spartan
This Post:
00
268916.7 in reply to 268916.6
Date: 04/21/2015 11:52:53
Overall Posts Rated:
531531
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος δυο τραυματισμοι στα πρωτα λεπτα με τον ενα να ανοιγει κιολας δεν υπαρχει τροπος αντιδρασης


This Post:
44
268916.8 in reply to 268916.7
Date: 04/21/2015 19:39:20
Overall Posts Rated:
10001000
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του head coach του fay_stelaios μετά τον πρώτο τελικό

Είχαμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο οπότε και θα υποδεχόμασταν τις δύο σπουδαιότερες και δημοφιλέστερες ελληνικές ομάδες στον κόσμο τις τελευταίες σεζόν που καθοδηγούνται από δύο πολύ έμπειρους και πετυχημένους μάνατζερς. Και καταφέραμε και στις δύο περιπτώσεις θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων μας και να πάρουμε ισάριθμα ροζ φύλλα αγώνα και πετυχαίνοντας τις δύο σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία μας. Το μεν Σάββατο προκριθήκαμε για πρώτη φορά στους τελικούς της Ελληνικής Α1, ενώ πριν λίγο κάναμε και την παρθενική μας νίκη σε τελικούς.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο τόσο λόγω της εμπειρίας της ομάδας του spartan όσο και λόγω των ικανοτήτων των παικτών που την απαρτίζουν. Ξέραμε πριν το ματς πως αν δεν νικούσαμε σήμερα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσουμε την κατασταση στην συνέχεια και έτσι αποφασίσαμε με το προπονητικό επιτελείο να προσπαθήσουμε τα μέγιστα για το 1-0, όπως και έγινε τελικά, αφενός για να μεταφέρουμε την ψυχολογική πίεση στους αντιπάλους μας και αφετέρου για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θέλαμε να χάσουμε χαρίζοντας το ματς στον αντίπαλο με κάποια παράτολμη τακτική επιλογή. Επιλέξαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι , με πάθος, με νοοτροπία νικητή, με έντονη πίστη και θέληση για τη νίκη.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς και εμείς και οι Σπαρτιάτες και αυτό κράτησε μέχρι τέλους. Είχαμε 3 τραυματισμούς δείγμα του πάθους και της έντασης των παικτών με τους αντιπάλους μας να στέκονται πιο άτυχοι. Αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί, θα είχαμε προφανώς μια ακόμη σκληρότερη μάχη ενδεχομένως και με διαφορετικό νικητή. Αλλά με αυτά που έγιναν στο ματς, παρόλο που ε'ιδαμε τη διαφορά των 19 πόντων να μειώνεται στους 3, θεωρώ δίκαια τη νίκη για εμάς.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Αυτά τα παιδιά κάνουν μόνιμα περήφανο τον κόσμο της ομάδας μας ο οποίος με τη σειρά του έχει δείξει πολλάκις μεγάλη ανοχή όταν η ομάδα δεν παίζει καλά. Και έχουμε κατακτήσει και στόχους για τους οποίους είμαστε περήφανοι. Μακάρι για εμάς να κάνουμε και το δεύτερο βήμα και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο αυτής της ομάδας. Προφανώς το 1-0 δεν καλύπτει όλες μας τις φιλοδοξίες. και με πάθος, όρεξη και συγκέντρωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

This Post:
11
268916.9 in reply to 268916.8
Date: 04/23/2015 18:40:15
Overall Posts Rated:
10001000
Χθες το απόγευμα είχαμε μια μεγάλη συνάντηση των αστέρων της Α1 για τη σεζόν 30. Μόνο που οι πρωταγωνιστές αντί να φορέσουν τα σορτσάκια και τις αμάνικες φανέλες τους για να μπουν στο παρκέ, ντύθηκαν με κουστούμια και γραβάτες για να παραλάβουν τα βραβεία MVP σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Τα φώτα όπως αναμενόταν έπεσαν πάνω στους παίκτες της ομάδας του fay_stelaios η οποία είχε 5 παίκτες στους 9 που βραβεύτηκαν συνολικά και με τα προγνωστικά που έχριζαν τον Κιρίλλο Σιδηρόπουλο φαβορί για το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη για τη σεζόν να επαληθεύονται έστω και έπειτα από πολύ σκληρή μάχη με τον συμπαίκτη του Γιώργο Κωστάκη με 164 ψήφους έναντι 147! Στην 3η θέση βρέθηκε ο έταιρος ψηλός του fay_stelaios o Εσθονός Άλαν Λιλλεπούου. Μετά την βράβευση ο μεγάλος νικητής απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ας ακούσουμε τι μας είπε.

Δημοσιογράφος: Κιρίλλε συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Κλισέ η ερώτηση αλλά θα θέλαμε να μας περιγράψεις πως αισθάνεσαι που στα 34 σου ψηφίστηκες MVP στην Α1.

Κιρίλος: Ευχαριστώ πολύ και εσάς και όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. Σίγουρα είναι ιδιαίτερη τιμή και για εμένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Πάντα από τις ομάδες που κάνουν το καλύτερο ρεκόρ προκύπτει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο MVP, υπό την προυπόθεση ότι έχει αγωνισθεί σε πολλά ματς εννοείτε, οπότε αυτό το βραβείο ανήκει σε όλα τα παιδιά στην ομάδα από τον φροντιστή μέχρι τον χεντ κόουτς. Κάλλιστα εξάλλου θα μπορούσε να το είχε κερδίσει ο Κωστάκης ή κάποιο άλλο παιδί.

Δημ.: Κίριλλε συνολικά σε 30 σεζόν Α1 μόλις 7 φορές έχει καταλήξει σε Έλληνα παίκτη αυτό το βράβιο, ενώ μόλις δεύτερη φορά τα τελευταία 15 χρόνια. Θεωρείς ότι το επίπεδο του Έλληνα παίκτη είναι λίγο για να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελληνική Α1 ή μήπως οι ομάδες δείχνουν να εμπιστεύονται περισσότερο ξένους παίκτες πάρα ΈΛληνες?

Κιρίλος: Στην ομοσπονδία του ΒΒ, κάθε ομάδα μπορεί να έχει παίκτες από 99 διαφορετικές χώρες χωρίς κανέναν περιορισμό. Αν δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες στο πρωτάθλημά μας, επόμενο είναι λοιπόν να μην καταλήγουν πολλά τέτοια βραβεία σε Ελληνικά χέρια. Επομένως δεν πιστεύω ότι το ταλέντο του ΈΛληνα καλαθοσφαιριστή δεν αρκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο Έλληνας να παίζει σε Ελληνική ομάδα. Για να αλλάξει τώρα αυτό θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι τα τεαμ των εθνικών μας ομάδων να είναι πιο κοντά με τους ατζέντηδες και να τους πιέζουν να μεταγράφονται οι κορυφαίοι και πιο ταλαντούχοι παίκτες σε εγχώρια κλαμπ. Και το δεύτερο και σημαντικότερο, να δωθούν κίνητρα σοβαρά στις ομάδες να προτιμούν γηγενείς παίκτες. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο τα κλαμπ πληρώνουν 20% παραπάνω μισθό στους παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό. Αν γίνοταν το ίδιο κι εδώ, είμαι σίγουρος ότι θα άλλαζε η εικόνα.

Δημ: Κίριλε θα θέλαμε να πεις που αφιερώνεις αυτό το βραβείο και με τι θα το αντάλλαζες?

Κιρίλος: Το αφιερώνω στους προπονητές που είχα στην ομάδα και στις εθνικές που με βοήθησαν να εξελιχθώ μπασκετικά και φτάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι. Το αφιερώνω στον κόσμο της ομάδας που από μικρό παιδί με αγκάλιασε και με αγάπησε. Εδώ ήταν είναι και θα είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου. Και τέλος το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε έρθει αυτό το βραβείο. Θα το αντάλλαζα σίγουρα με ένα κύπελλο ή με ένα πρωτάθλημα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεδομένου όμως ότι η καριέρα μου δεν έχει τελείωσει σε συλλογικό επίπεδο και άρα ίσως τους πετύχουμε αυτούς τους στόχους και σύντομα, θα σου έλεγα ότι θα το αντάλλαζα με ένα μετάλλιο με την ΕΘνική μας ομάδα έστω σε Τουρνουα της Παρηγοριάς. Αυτό είναι κάτι που δεν έζησα στην καριέρα μου και είναι οριστικά ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Δημ: Τελευταία ερώτηση και κλείνουμε. Θα το σηκώσετε φέτος?

Κιρίλος: Το πάρουμε δεν το πάρουμε, ο πρόεδρος μας έταξε μπουζούκια πάντως! (γέλια)








This Post:
00
268916.10 in reply to 268916.9
Date: 04/25/2015 13:48:25
Overall Posts Rated:
170170
Ρε Στελιο γιατι;Αυτο με την διαθεση δεν το καταλαβα σημερα,προφανως πηγες να τελειωσεις τη σειρα σημερα αλλα με το Σταυρο αυτο μαλλον λογιζετε σαν λαθος εκτιμηση...
Ασε που ο Sasys πηρε τ οπλο του...και αυριο σε βλεπω ζορικα!!!!

This Post:
00
268916.11 in reply to 268916.10
Date: 04/25/2015 18:07:45
Overall Posts Rated:
10001000
Ρε Στελιο γιατι;Αυτο με την διαθεση δεν το καταλαβα σημερα,προφανως πηγες να τελειωσεις τη σειρα σημερα αλλα με το Σταυρο αυτο μαλλον λογιζετε σαν λαθος εκτιμηση...
Ασε που ο Sasys πηρε τ οπλο του...και αυριο σε βλεπω ζορικα!!!!


γιατί το κατάλαβα εγώ νομίζεις? χαχχαχα

Κοίτα η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται. Όταν έχεις για γούρι την ημέρα αγώνα να πετάς πρωί πρωί τα σκουπίδια και τελικά η γυναίκα σου εν αγνοία της να σου καταστρέφει το γούρι, αρχίζει τα στραβώνει το πράγμα. Το καλό είναι ότι έχω μια ακόμα ευκαιρία για να αποφύγω τις δικαιολογίες για την απώλεια του τίτλου

Σοβαρά τώρα, υπάρχει η καρδιά και το μυαλό. Το 1-0 με έκανε λιγάκι ανυπόμονο και απρόσεχτο και με οδήγησε στο ρίσκο. Ήταν φανερό στα μάτια ότι θα κατέβαινε κανονικά και πίστεψα ότι με έυστοχο μάντεμα και παραπάνω διάθεση θα είχαμε ντερμπάρα και ίσως έπαιρνα το πρωτάθλημα. Ήταν λάθος κίνηση που μειώνει τις πιθανότητές μου να το σηκώσω αλλά δεν μετανοιώνω γιατί αν ευστοχούσα στο μάντεμα ίσως να είχα νικήσει. Θα μετάνοιωνα σήμερα αν έπιανα το μάντεμα και έχανα πανεύκολα.

Τέσπα. Περασμένα ξεχασμένα. Συγχαρητήρια στον Σταύρο για τη νίκη του και το εξαιρετικό και ψύχραιμο στησιμό του. Μο εύχομαι αύριο να είναι η σειρά μου.