BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > playoff yorumları

playoff yorumları

Set priority
Show messages by
This Post:
00
120423.1
Date: 11/30/2009 18:25:30
Overall Posts Rated:
3434
nedense playoff maçları yaklaştığında forum sessizleşiyor kimse yorum yapmak istemiyor :)


DeU CarnivorS ---- HucJiaB ................2 % 60 ev sahibi takım avantajlı olsada deu takımı iyi savunma yaparsa süpriz yapabilir.


Uludağ Wolfs ----- KANaryagucu ..........1 % 51 en iyi oyuncumuzun form düşüklüğü en büyük dezavantajım olacak. malesef koç la bir türlü anlaşamıyoruz hz. maçında mürsit i yedek oynattım foul problemi ve sakatlık olmamasına rağmen koç mürsit e daha fazla süre verdi bu duruma hiç anlam veremedim sonuç olarak mürsit in formu düştü.bu maçta nasıl bir performans göstereceği belirsiz zevkli ve çekişmeli bir maç olacaktır. rakibimin savunması sonucu belirler diye düşünüyorum.


kırkısrak eagles---- galatasaray ...........2 % 70 eagles takımının gücü istatistiklere pek yansımıyor fakat göründüğünden güçlü bir kadroya sahip bu maçta hucumda belki tutunabilir ama deplasmanda galatasaray ı durdurabileceğini pek sanmıyorum. bu sezon galatasaray geçen sezonlara göre çok daha etkili rahat bir şampiyonluk alacağını düşünüyorum.


Fab_Five ---------- Schweppes Kinder .... 2 % 70 lig maçına bakacak olursak deplasmanda kazanan Schweppes takımı kendi sahasında çok rahat kazanır görüntüsü var ama playoff maçları belli olmaz bence Fab_Five takımının ekstra bişeyler yapması gerekiyor yoksa şansı çok düşük


Dark Tranquillity - BC Dingo ...............2 % 55 BC Dingo takımı geçen sezona göre oldukça güç kaybetti fakat bu maçta kendi sahasında kazanma şansı yüksek. DT takımı aslında çok iyi bir kadroya sahip sezon başından beri bütün maçlarına rahat çıksaydı bence en az 6-7 galibiyet alırdı. ben istekliliğini çok kötü kullandığını düşünüyorum


Beton Spor ------- Chameleon Shooters ..0 % 50 çok enteresan bir maç Chameleon Shooters takımı bazı oyuncularını sattı ama saha avantajı var betonspor da çok kaliteli oyunculara sahip iki takımda tbl de kalmak istiyorsa maç çok zorlu geçecektir.


tbl de şampiyon değişmesede diğer takımlar arasında rekabet gittikçe artıyor önümüzdeki sezon çok daha çekişmeli bir lig olacağını düşünüyorum. herkese keyifli playofflar dilerim..

This Post:
00
120423.2 in reply to 120423.1
Date: 12/01/2009 00:57:00
Dingo BC
II.4
Overall Posts Rated:
359359
DeU CarnivorS ---- HucJiaB 2
maç deunun evinde olsa alabilme şansı yüksekti ama hem deplasmanda oynuyor hem de formları çok kötü. biraz zorlasa da hucjiaba kaybetmekten başka çaresi yok deplasmanda.

Uludağ Wolfs ----- KANaryagucu 2
değişik bir maç olacak. bu sezon 2 takımda birbirlerini deplasmanda yenmişler. ama bu kez ev sahibi alır diye düşünüyorum. paly-offlarda ev sahibi avantajı çok büyük bir olay oluyor. kanarya da bu sezon baya bi istekli oynuyor:) 1. olup finali görmek istiyodu ama hiç olmazsa bu maçı kazanıp konferans finali görsün artık:)

kırkısrak eagles---- galatasaray 2
çok fazla konuşmaya gerek yok. galatasaray %100 favori. gsyi evinde çtye ro yakalamdıkça yenmek imkansız. bu olay da play-offlarda imkansız olduğu için kırkısarağa şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Fab_Five ---------- Schweppes Kinder 1-2
heyecanın hat safhada olacağı bir maç. sweppes deplasmanda yenebiliyorsa belki ff de deplasmanda bi galibiyet alabilir. ligde aldığı yarayı kapatmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum. ama rakip te sweppes:) ne olursa olsun evinde favori olduğu da bi açık. izleyip görelim.


Dark Tranquillity - BC Dingo 2
son haftada hiç ummadık bir şekilde 6.lık aldık. chamelionla eşleşcem diye beklerken bi anda dt geldi. benim açımdan çok da iyi oldu:) bu eşleşmenin sonucunu saha avantajı belirler diye düşünüyorum. iç takım olarak çok farklı gözükmesek de dışarda daha kaliteli oyuncuları var dtnin. antreman verdiğin için yeterince kaliteli oyuncularla oynayamıyorum dışarıdan. burda bi avantajı olsa da formları baya kötü dt takımının. ayrıca da sadece ilk 5 var. heralde bu 5 oyuncunun yorgunluğu da bana bi avantaj sağlar ve 2-1 elerim diye düşünüyrum.

Beton Spor ------- Chameleon Shooters 2
betonun oyunla yeterince ilgilenmediği açık. bence eleme şansı varsada elemesin:) gençlerin, oyunu zevkle oynayan insanların önünü açsın artık. ya da oyuna dönsün de lige renk katsın biraz:)

This Post:
00
120423.3 in reply to 120423.1
Date: 12/01/2009 05:14:28
Overall Posts Rated:
4141
fırtına öncesi sessizlik ortamı var cidden forumda.:)))


DeU CarnivorS ---- HucJiaB ................HucJiaB % 68 HucJiaB bu sene gs'yi geçen senekinden daha çok zorlamaya niyetli ve çok büyük olmasa da bi şampiyonluk şansı var.bunun için ilk maçı evinde bu hırsla kaybetmeyecektir...


Uludağ Wolfs ----- KANaryagucu ..........KANaryagücü % 51 bence en çekişmeli maç olacak Serkan Hocayla benim maçımız...istekliliğime güvenerek maça normal çıkmayı da düşünüyorum ve büyük ihtimalle öyle yapacağım ama buna rağmen sahamda kendimi bir adım önde görüyorum.buna katkı sağlayacak olan bir etken de tabii ki Mürşit'in formunun iyiye düşmesi ama benim en iyi iki oyuncumdan Yağmur güçlü,Hıdır iyi olduğu için fazla bir forma farkı da olmayacak ve çekişme yine artacaktır diye düşünüyorum..bakalım bu lige geldiğimden beri bana hep ters gelen ve kupada olsun ligde olsun bir türlü ona karşı oynarken gülemediğim Uludağ'ı bu sefer yenebilecek miyim?:)


kırkısrak eagles---- galatasaray ...........galatasaray % 86 gs ezecek işte yorumu mu kalmış.Eren yapsın bunun yorumunu :)))


Fab_Five ---------- Schweppes Kinder .... Schweppes Kinder % 61 gm,emekli gm'e genelde pek söz geçiremiyor:)) yaşlı kurt bu maçı alır diyorum onun için :))


Dark Tranquillity - BC Dingo ...............BC Dingo % 62 Dingo istediği gibi 7.likten kurtuldu.artık ligden düşeceğini fazla sanmıyorum.DT arada bir gaza geliyor olsa da Dingo,DT serisinin galibi olacaktır bence..


Beton Spor ------- Chameleon Shooters ..Chameleon Shooters % 58 Chameleon evinde,oyuna fazla dikkat etmediğini düşündüğüm Beton'a yenilmeyecektir bence.Chameleon için de son hafta,eşleşebileceği en iyi rakip gelmiş oldu zaten.yiğido veya Dingo gelse rakip favori olurdu TBL'de kalmak için ama şimdi favori kendisi...


Herkese başarılar...
Hak edenler kazansın...

From: aquila

This Post:
00
120423.4 in reply to 120423.3
Date: 12/01/2009 10:31:10
Overall Posts Rated:
226226
DeU CarnivorS ---- HucJiaB ................2 %90


Uludağ Wolfs ----- KANaryagucu ..........2 %75

kırkısrak eagles---- galatasaray ...........2 %99,8 tek yorum %0,2 deolsa şansım var sakat oyuncuma rağmen maçıda size söyleyeyim ben ct çekecem o nomrla çıkacak RO çıkamaz bilmeyenler için :P

Fab_Five ---------- Schweppes Kinder .... 1 %51

Dark Tranquillity - BC Dingo ..............2 .%90


Beton Spor ------- Chameleon Shooters 2 %85

This Post:
00
120423.5 in reply to 120423.4
Date: 12/01/2009 13:17:02
Overall Posts Rated:
3434
kazanan takımları tebrik ederim bu sezon fazla çekişme yaşanmamış.

kendi maçım için fazla yorum yapmıyacağım bir periyotda bile 20 sayı bulmanın çok zor olduğu bir maçta son dakikalarda üstün defansımız olmasına rağmen 2-3 dakika içinde 18 sayı yedik. bizim takımın bu motorla maç kazanma şansı hiç yokmuş bug mu var bilmiyorum ama sezon içinde galatasaray maçında öndeydik son dakikalarda 5 tane üçlük yiyip maçı kaybettik geçen hucjiab maçında yine 2-3 dakikada 17 sayı yedik ve kaybettik bugün yine rakibimiz 18-0 lık bir seri yakalayarak maçı kazandı. bu 3 maçtada daha fazla efor harcadım. rahat oynayan rakiplerim hep maçın 42 ve 47. dakikaları arasında 17-18 -- 0 lık seriler yakaladı eskiden efor harcıyan takım son dakikaları daha iyi oynardı ya motorda bug var yada bizim takımda eksik olan birşeyler var çözemedim sezon başı takımda revizyon yapacağım başka çare kalmadı birkaç oyuncunun kellesi gidecek artık :)

This Post:
00
120423.7 in reply to 120423.6
Date: 12/01/2009 16:23:11
Overall Posts Rated:
88
maçta dikkat çeken bir başka unsursa ikinci periyotta ABD'li oyuncumuz Kevin Snell ile Fab_Five'ın altyapıdan yetişme oyuncusu Dinç arasında kavga çıkması ve Kevin'in Dinç'e kafa göz dalarak dövmesiydi..
Dinç Kevin'in elinden ancak kendini yere atıp sakatlık numarası yaparak kurtulabildi..


Biliyorsun hocam senin Kevin Snell' in karizmasına hastayım, çok iyi yapmış.. İki tokatta Paro'ya atsaymış :)

This Post:
00
120423.8 in reply to 120423.6
Date: 12/01/2009 16:44:01
Overall Posts Rated:
226226
hocam doğru söylüyorsun adamın uzunları zaten benden iki gömlek üstün thomas sakatlanınca kaldı elimde 1 uzun , 1 uzun 4 kısa çıktığımı maça gs normal çıkacağını düşündüm yediğim kadar atmayı düşünmek dışında seçeneğim kalmadı diye düşündüm , 4uf karşısında kısa oynatınca da tek savunma seçeneği tam saha pres kaldı gs ye pres çıkmanın mantığı yoktu biliyorum ama olan oyuncularla anca bu kadar olurdu

anlamadığım nokta şu herkese sakin çıkan gs bana niye normal çıkıyor ??? :)))))))

This Post:
00
120423.10 in reply to 120423.9
Date: 12/02/2009 12:16:39
Overall Posts Rated:
4141

BC Dingo - Dark Tranquillity --- %61 Dark Tranquillity *** Dingo,çok uğraşırsa bu maçı alabilir ama buna gerek gördüğünü düşünmüyorum.onun bu maçta PON çıkıp,son maçta rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum...

Schweppes Kinder - galatasaray --- %62 galatasaray *** gs'nin sahasında oynaması,tabii ki onun için ayrıca büyük bir avantaj.kadrosunun da zaten üstün olması sebebiyle bu maçta kaybetmesi kolay görünmüyor.yine de bence çekişmeli geçecektir..

KANaryagücü - HucJiaB --- %52 HucJiaB *** bu sezonki lig hedefim,playoffda final oynamaktı.hedefimi gerçekleştirebilmek için bu maçta elimden geleni yapacağım.sahamda olsaydı maç,15 maçlık sahamda galibiyet serimi bozmaz ve maçı alırdım ama deplasmanda işim hiç de kolay olmayacak.rakibim maçın favorisi olarak gözükse de,heyecanlı bir maç olacağını düşünüyorum...

Chameleon Shooters - Beton Spor --- %54 Beton Spor *** Chameleon,yenebileceği rakibi karşısında kendi sahasında son maçı oynayacak olmanın da rahatlığıyla maçı bilerek kaybedecektirr diye düşünüyorum.


Hak edenler kazansın...

Last edited by KANaryaa at 12/02/2009 12:17:00