Üdv!
Ugye még nincs döntés a végleges pontozásról a tippversenyben, de én elsőként megteszem a tippeimet!
Balika CF- Cserkút „ 2 olyan csapat csap össze akik eltérő taktikát játszanak. Ákos Zsombok a „gyűrűk ura” Abdel Yousif pedig a triplamezőké. Érdekes csata lesz. 6-13 pontos Balika sikerrel.”
BC Casaubon –Szmektit SC „ Kiszámithatatlan hogy ki nyer ha csak a tabellára hivatkozunk. De szerintem a Szmektit SC hazai pályán viszonylag simán nyer, 6-13 pontos különbséggel.”
Pirates of Krisz – Alessio „ A 6. játszik a sereghajtóval. Az Alessio még nem nyert mérkőzést és ez nem most fog megtörni. A Pirates nyer 14-20 pont közötti különbséggel.”
The Big Jordan – Detroit Pistons Star „ A listavezetőt fogadja a csapatom három kezdő játékosom sérült. Szoros mérkőzésre számitok. Tippem: 5pontosnál kisebb Big Jordan győzelem.”
jofiuk- Fearless Cowboys „ Kevésbé ismerem a nyugati csapatokat de ezen a mérkőzésen a Fearless begyűjti a győzelmet, 6-13 pontos difivel.”
Pöle BSC- Ferencvárosi TC „csoportrangadó, hazai sikerrel. Az FTC 5 pontnál kevesebbel győz.”
Real Margit- Idegenlégió „ Megjósolhatatlan de szerintem kisebb megleptésre a Real minimális 1-5 pontos különbséggel nyer”
Asteras- Team USA „ Ugyanolyan mérleg, hasonló játékos keret, USA győzelem, de itt is csak minimális különbségű.”
UI: Remélem nem baj, hogy kis szöveggel párosultak a tippjeim, és rem. hogy senkit nem bántottam meg velük.
Last edited by Titanus-darco at 6/21/2009 4:38:07 PM