BuzzerBeater Forums

BB România > NT S55

NT S55

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
312192.1
Date: 10/10/2021 00:43:58
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Salutare tuturor

incep prin a multumi celor care au votat si care continua sa creada in acest proiect.

la nivel organizatoric acesta e ultimul sezon in care am ajutat u21, atat prin draft cat si prin pregatirea tactica a meciurilor din acest sezon. asta a fost inca o generatie de care m-am putut preocupa, iar cu ajutorul unor useri foarte seriosi, o sa avem aproape 9 jucatori controlati de antrenori care vor depune efort tot sezonul. va incurajez sa aruncati o privire acolo cand aveti timp.

la nationala lucrurile stau bine, iar in egala masura incert. incepe o noua campanie de calificare la europene dupa ce data trecuta am reusit sa ne calificam in premiera la turneul final. de data aceasta rankul ridicat ne-a plasat in postura de echipa favorita desi grupa este atat de echilibrata incat putem terminam si pe 4.

analiza grupei per total o voi face pe parcursul meciurilor, dar ce trebuie sa retinem e ca jucam cu lituania, in lituania, care a castigat acest drept cu prilejul cuceririi turneului de consolare. la nivel de NT terenul conteaza enorm, deci acel meci e ca si pierdut. iar grecii slovacii si cehii sunt echipe pe care le am batut sau ne au batut conjunctural, deci va fi 50-50. urmeaza sa ne jucam cartea pe cat de bine ne vor permite formele si sa incercam inca o mega performanta.

problema de fond e ca am pierdut un pivot (dehlean) dupa niste antrenamente foarte pactoase, dobrica sta sa scada in orice secunda, iar pivotii din urma lor au nevoie de un sezon ca sa ii depaseasca si sa fie la standardele aferente. cumva ne favorizeaza inceputul de sezon, ca pe parcurs sigur o sa scadem. dar partea buna e ca ne-am betonat pozitia de SF iar pe guard avem optiuni comparabile cu echipele care reusesc constant performante. vedem ce urmeaza, va fi greu.

astea fiind zise urmeaza radiografia lotului, ca in fiecare sezon.

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
312192.2 in reply to 312192.1
Date: 10/10/2021 00:51:24
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
pentru a fi consecvent am sa fac referire la acest mesaj pentu a ilustra stadiul actual si evolutia noastra ca nt.

mesajul initial e aici(301071.1)

ca sa explic viziunea mea asupra ce faze/etape/categorii pot descrie scena internationala o sa fac urmataoarea clasificare:

categoria 1: echipe NT care abia au 10 jucatori cu salarii de peste 100k/juc
categoria 2: echipe NT care au 5 titulari peste 150k/juc si un lot de 100k/juc
categoria 3: echipe NT care au un lot intreg de 150k/juc
categoria 4: echipe NT care au aproape toti titularii pe la 200k si un lot de 150k/juc.
categoria 5: echipe NTcare au toate secundarele pe care ti le poti dori pe salariile din categiriile 3 si 4
categoria 6: echipele de elita care au tot ce vrei.

CAT1 sunt micronatiuni
CAT2 sunt tari mai mici cu cativa useri dedicati
CAT3 cam la fel doar ca macar aia au luxul de a mai schimba jucatorii in functie de forme. daca esti top heavy si 1 sau 2 jucatori nu sunt in forma buna echipa NT o ia in nas saptamana respectiva
CAT4 sunt echipele de top 35-20
CAT 5 sunt 20-10
si cat 6 sunt aia care castiga si cu rezervele.


prin prisma rankului, noi ne am consolidat pozita in categoria 4 ca skill. faptul ca am avut jucatori decenti in lot, am ales sa amanam un pic saltul de salarii la jucatorii tineri. avem minim 2 jucatori in lot si inca 3 in afara care ar fi putut fi peste 150k fara probleme. dar asa ne am asumat.

cu secundare considerabile peste tot si jucatori pentru toate tacticile in numere mari, noi nu prea avem ce cauta in afara categoriei 4. in schimb saltul spre categoria 5, calificare la euro sezon de sezon va mai dura un mandat intreg, respectiv nu e o certitudine in acest mandat.


ce e de retinut aici e ca avem titulari si rezerve pe 3 pozitii indiferent de tactica. pe interior avem 5 variante viabile de jucatori, 6 cu carpeala, din care 2 sigur dispar. iar restul lotului e prins din trecut, ca o varianta de urgenta. inca n-am ajuns sa fim sufcati de optiuni si toti 15 sau 18 juc din lot sa aiba sanse de a fi titular.

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
312192.3 in reply to 312192.2
Date: 10/10/2021 01:14:50
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
La inceputul sezonului 53 lotul se prezinta in felul urmator, in ordinea importantei, dar fara defecte ca sa nu profite dusmanii:

Nucleul: Câmpeanu Dehelean S.Vasile V.Stoica.
Contributori: Dobricã, Nicolau, s.Matei, n.Matei, Dinu, Lazãr, Bârsan, F.Matei, Dicu.
Valul urmator: Stef, Cojocaru, M.Gheorghe si Vilenchik.

Plecari
nucleu:
dehlean(34) a scazut dramatic dupa antrenament. e ca si afara din lot. ramane doar fiindca riscam sa fim expusi, dar e o surpriza daca joaca mai mult de 20min in aceste 7 meciuri
Contirbutori: Dobrica (34) va juca dar numai fiindca n-avem variante. orice o fi, dupa aceste 7 meciuri termina cariera NT
Lazar(36) a fost concediat. Dicu a fost surclasat si era o varianta de carpeala disperare in comparatie cu valul urmator.
Pastorel Popescu (26) n-a mai crescut din cauza potentialului. o optiune de inteles si respectat.

Sosiri
Nicoara - o varianta de carpeala care poate rezista ca rezerva fix 1 sezon daca e antrenat de proprietar unde e deficitar, altfel e risipa de slot.
Albulescu, TSP si principale potrivite pentru SF, inca in mod clar neterminat, dar parte din lot.
Inacu - direct piesa de baza

la inceputul sezonului 55, situatia lotului este urmatoarea.
Tier 1 nucleul NT
Cristi Câmpeanu 212k cel mai bun jucator din lot, dar pentru putin timp. deja in top 10 alltime marcatori nt, el ramane marcatorul nr 1.

Valentin Cojocaru 156k la peste 150 TSP acesta e pe cale de a deveni vedeta echipei nationale. cateva sarituri sezonul asta plus stamina o sa l faca drept primul SF in ton cu ce se gaseste la nationalele top 15 in joc.

Dumitru Stef 160k de departe cel mai skilled PF din lot, e la 2 sarituri distanta de a exploda ca salariu. net superior lui dehlean, dezvoltat cu secundare cum am tot sperat, consolidarea lui cu ultimele sarituri il va face piesa skilled de care aveam nevoie pentru a concura cu adversarii abili dpv tactic

Cosmin Iancu 160k la distanta relativ mica de campean, acest jucator pe care l-am crescut mai necesita 3-4 sarituri plus stamina pentru a il inlocui pe campeanu. sezoanele acestea in care vor prinde timp impreuna va marca standardul cu care vom fi obisnuiti in anii urmatori

Tier 2 contributori, titulari ocazionali sau rezerve meci de meci
Radu Dobrica 216k momentan inca cel mai bun pivot pe principale. daca pe PF putem merge mai pe skill, pe pivot trebuie sa avem forta bruta. in momentul de fata titular dar in niciun caz nu ne facem tactica in functie de el.

Robert Barsan 206k aceeasi poveste, doar cu un an mai tanar. din fericire a mai sarit o treapta anul trecut. e cel mai complet pivot, posibil sa fie titular, insa dobrica aduce un mic plus de rebounding

Sorin Vasile 192k odinioara nucleu, acum a fost detronat. lipsa de secundare fata de restul i-a diminuat importanta, dar in continuare forta bruta si faptul ca e finalizat il fac posibil titular in functie de forme.

Iulian Nicolau 178k inca un sezon pentru acest jucator care desi n-a excelat, a adus anumite skills in ecuatie care ne ajuta sa nu fim unidimensionali. in functie de tactica poate ciupi minute, nu mia mult, dar acele minute sunt esentiale, in special pe SF.


Last edited by Otis at 10/10/2021 01:35:54

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
312192.4 in reply to 312192.3
Date: 10/10/2021 01:34:01
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Tier 3 jucatorii comlpementari lotului, rezerve fara potential de titular, dar care in functie de tactica au impact foarte mare.
Stefan Matei 186k sezonul trecut am depins de el meci de meci fiindca restul nu erau in forma, dar la finalul zilei secundarele slab dezvoltate si faptul ca nu exceleaza pe principale l-a transformat intr-o rezerva. una care va juca anul asta ca al 4 lea om de interior, inevitabil, iar la anul va fi sigur back up C, prin eliminare.

Nicolae Matei 176k bun doar pe o anumita tacitca si cu secundare la limita, el in momentul de fata reprezinta al 6-lea guard. cel ami dezvoltat ca passing si suficient de agresiv pe aruncare, matei e la limita lotului dar sigur de pozitia sa fiindca cei din urma nu trebuie grabiti. in forma maxima poate sa joace in fata altora.

Florica Matei 117k in continuare specialistul nr 1 pentru tactici de exterior. ca skill defensiv al 4 lea pe raw, RB cel mia mare si combinatia cea mai mare ID SB RB. alaturi de aportul ofensiv pe exterior si standardele de secundare, el reprezinta singura piesa dedicata pe o tactica pe care abia acum o putem dezvolta. pana alti jucatori ca el vor creste el ramane o variatna buna doar in anumite scenarii.

Alin Dinu 177k intr-un final acest jucator a reprezentat maximul de skill ce poate fi scos dintr-un mvp. din pacate lipsa de skill intr-o anumita zona nu l poate face titular dar aportul ofensiv puternic ii garanteaza pozitia pentru cand atacam exterior. multumit de prezenta sa in lot, va juca si va ramane cat timp cei tineri sunt finalizati fara graba

Vasile Stoica 136k odinioara titular incontestabil, el si-a servit rolul de a tine NT inchegata atunci cand nu aveam nici macar rezerva de SF. acum a fost surclasat de cel putin 2 variante pe SF iar rolul sau este destul de clar definit ca rezerva cand atacam interior. atuurile sale in anumite zone, cat si limitarile in altele, il fac o piesa complementara potrivita de care putem fi mandri. la varsta actuala si ritmul de crestere al celorlalti are sezonul acesta si urmatorul garantat in rotatie.

tier 4 stau in lot joaca doar de disperare, dar misca :-)
Roman Vilenchik in plin proces de finalizare, acest jucator va fi titular anul viitor si nucleu peste inca unul. o bijuterie de jucator care pur si simplu nu e gata sa intre pe teren, pe cea mai dura pozitie ca skill principal, dar cumva speranta noastra de relevanta la varf incepe cu el. altfel momentan poate prinde doar frimituri, pe o anumita tactica

Mihai Gheorghe 101k jucator de top ca aparare, skills in general. problema e ca nu are pozitie pe fond de JS/PA/RB suficient pentru o anume pozitie. negocierile cu user sunt intense. daca ar creste macar 2 trepte la oricare dintre astea l-am putea folosi si ar fi un castig pentru tier 3. dar asa....e la limita utilizabilului. in forma maxima si conjuctural poate juca, dar fix genul asta de juc nu vreau sa avem in lot fiindca meciuriel se castiga pe principale.

Albert Nicoarã 144k varianta pentru nationala de maxim 1 sezon daca userul se chinuie sa ii dea stamina si sa ne carpeasca gaura pe interior. in forma maxima poate ciuguli niste minute. altfel pacat, un jucator bine crescut dar limitat de potential. cu saritura lui vilenchik criza e rezolvata dar back ups tot nu o sa avem 1-2 sezoane. de vazut

Bujor Albulescu se incadreaza in standardele NT pentru pozitie, cu o singura exceptie care se va corecta pana in allstar. acum 4 sezoane ar fi jucat titular cu doar 2-3 sarituri.. acum e in proces de finalizare, cu expirarea lui nicolau si stoica, are traseul clar pentru back up SF cateva sezoane bune.

ultima pozitie ramane libera in caz de urgenta sau monitorizare.

Last edited by Otis at 10/10/2021 01:36:38

From: Otis
This Post:
00
312192.5 in reply to 312192.4
Date: 10/18/2021 08:42:11
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #1 vs Grecia

la meciurile la care nu avem speranta o sa aleg sa scriu in avans.

desi am jucat cu greci acum 2 sezoane la euro, atunci ne-au batut clar pe lipsa de entuziasm. intre timp noi am scazut in anumite zone, dupa cum se poate vedea din postarile anterioare.

primul antrenament a fost un dezastru. abia avem forme de o echipa. sunte foarte previzibili. dar ne vom descurca. ne putem califica si cu 2 infrangeri dar in mod realist obiectivele pentru aceasta campanie e sa ne rezumam la un record de 4-3, la mustata, ca sa continuam progresul desi in mod evident trecem printr o evolutie similara cu cocoasa unei camile(sinusoidal)

From: Otis
This Post:
00
312192.6 in reply to 312192.4
Date: 10/18/2021 08:42:11
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #1 vs Grecia

la meciurile la care nu avem speranta o sa aleg sa scriu in avans.

desi am jucat cu greci acum 2 sezoane la euro, atunci ne-au batut clar pe lipsa de entuziasm. intre timp noi am scazut in anumite zone, dupa cum se poate vedea din postarile anterioare.

primul antrenament a fost un dezastru. abia avem forme de o echipa. sunte foarte previzibili. dar ne vom descurca. ne putem califica si cu 2 infrangeri dar in mod realist obiectivele pentru aceasta campanie e sa ne rezumam la un record de 4-3, la mustata, ca sa continuam progresul desi in mod evident trecem printr o evolutie similara cu cocoasa unei camile(sinusoidal)

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
312192.7 in reply to 312192.6
Date: 10/27/2021 00:41:55
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #2 vs Slovacia

meciul de azi a fost o revelatie in sensul negativ al cuvantului. cu consum mia mare de entuziasm slovacii au scos o aparare cu 1-2 trepte mai peste tot. ne-au si nimerit tactic fiindca n-am avut forme decat pentru un anumit tip de atac.

tactic am gresit prioritizandu l pe stoica pentru a castiga la recuperari dar a fost mega fail. acesta e un meci care n-a fost pierdut tactic, pur si simplu eram in aceeasi plaja valorica, dar n-am facut alegerile cele mai bune si la marja aceasta se simte. cu acest prilej sezonul de calificare la euro s-a terminat. cu 2 infrangeri, in special acestea doua, nu vs lituania si cehia, chiar e ratata orice sansa.

ca o nota pozitiva, terminarea calificarilor la termen va insemna ca pot monitoriza mai indeaproape finalizarea jucatorilor care trebuie sa faca pasul la anul.

ma asteptam sa nu fie un sezon de succes din cauza fluctuatiilor, dar snu chiar asa brusc. vom castiga ce se poate pentru a conserva putin rank, dar neparticiparea la euro ne arunca automat pe la 40+. mizam acum pe o consolare solida pentru a fi absolut betonati pentru urmatoarea campanie.

meciul urmator contra moldova nu va fi deloc o problema. in lituania jucam in deplasare si n-avem ce astpari sa avem fiindca echipele care castiga consolarea cara un avantaj enorm in urmatorul sezon. apoi ne batem de la egal la egal cu cehii si restul sezonului e la relanti. sa vedem ce iese.

From: torynada

To: Otis
This Post:
00
312192.8 in reply to 312192.7
Date: 11/05/2021 19:32:52
Ucigasii
II.1
Overall Posts Rated:
77
Salut...stiu ca nu e locul intrebarii acesteia aici...dar totusi am sa o pun/....

Salariu săptămânal: $ 21 866
Rol: jucător de bază


DMI: 332300
Vârsta: 23
Înălțime: 6'0" / 183 cm
Potenţial: Va face parte din Galeria Celebrităţilor
Forma: competent
Aruncare din săritură: splendid Distanța de aruncare: respectabil
Apărare exterioară: prolific Controlul mingii: splendid
Pătrundere: prodigios Pase: inapt
Aruncare din căciulă: formidabil Apărare în căciulă: remarcabil
Recuperare: respectabil Capace: mediocru
Rezistență: inapt Aruncări libere: mediu

Experiență: respectabil TPA: 103 (68 + 35)

cum credeti creste rapid pasele? si ce plan de antrenament ar trebui pentru el????
la moment sezonul asta primeste aparare in caciula...intro saptamina face prolific...
ms mult

From: torynada

To: Otis
This Post:
00
312192.9 in reply to 312192.7
Date: 11/05/2021 19:32:52
Ucigasii
II.1
Overall Posts Rated:
77
Salut...stiu ca nu e locul intrebarii acesteia aici...dar totusi am sa o pun/....

Salariu săptămânal: $ 21 866
Rol: jucător de bază


DMI: 332300
Vârsta: 23
Înălțime: 6'0" / 183 cm
Potenţial: Va face parte din Galeria Celebrităţilor
Forma: competent
Aruncare din săritură: splendid Distanța de aruncare: respectabil
Apărare exterioară: prolific Controlul mingii: splendid
Pătrundere: prodigios Pase: inapt
Aruncare din căciulă: formidabil Apărare în căciulă: remarcabil
Recuperare: respectabil Capace: mediocru
Rezistență: inapt Aruncări libere: mediu

Experiență: respectabil TPA: 103 (68 + 35)

cum credeti creste rapid pasele? si ce plan de antrenament ar trebui pentru el????
la moment sezonul asta primeste aparare in caciula...intro saptamina face prolific...
ms mult

From: Otis

This Post:
00
312192.10 in reply to 312192.8
Date: 11/05/2021 23:21:18
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Imi pare rau dar aici nu e locul potrivit pentru a posta.
Jucatorul acesta e mai slab decat unul de 20 de ani la nationala mica.

Ca sa ti raspund la intrebare, da va creste rapid la pase datorita elastic effect. La cat de subdezvoltat este recomandarea e sa nu te complici cu secundarele sin sa il faci un titular decent de club. Succes

From: Otis

To: Otis
This Post:
33
312192.11 in reply to 312192.10
Date: 11/08/2021 11:09:12
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci nr 4 vs lituania

dintre toate meciurile nt de sezonul acesta, meciul de azi era singurul in deplasare, restul fiind pe teren neutru.

am dat normal, am nimerit un ghici si tot n-a fost suficient in conditiile in care entuizasmul era bun. formele erau bune. dar pur si simplu diferenta a fost prea mare.

am dat normal pentru a profita de o oarecare subestimare. am ales corect dar fara o sensa reala. repet, chiar si cu forme bune. doar pe DMI noi am avut 4.8 unul de 4.5 unul de 4.4 un 4 si altul de 3.6mil, pe cand echipa adversa a avut pe titulari 7.7 5.7 unul de 5 un 4.6 si suficienti de 4.2. pur si simplu alta clasa. iar DMI este indicator de skill real nu salarii sau alte smenarii.

una peste alta aceasta natioanla pe care o tot o laud ca reprezinta viitorul romaniei in primul rand reprezinta viitorul indepartat. iar viitorul apropiat si prezentul sunt niste versiuni extraordinar de bune fata de scenariul cand nu aveam deloc nt si doar jucatori crescuti de izbeliste.

incet dar sigur crestem. dpv al moralului recunosc ca e greu. de as putea sari peste sezonul acesta si urmatorul ar fi super dar tb sa inghit si valul de nepopularitate pentru a ajunge la miez. pot sa ma bucur ca euro anterior a aratat ca daca avem putin noroc putem reusi lucruri bune. doar ca norocul nu e o constanta. daca avem toti juc in forma, putem bate echipe de nivel egal cu alte tactici decat look inside, iar in curand vor aparea adevaratele upgrades, pivvoti cu OD14 sau passing 15, spre deosebire de carpele cu od 7 la limita si passing doar pe un singur om de interior.

va multumesc tuturor pentru rabdarea aratata. iar antrenorilor NT le multumesc pentru sacrificiile pe care continua sa le faca.