BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων U21

Ομιλίες Υποψηφίων U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ivkovic
This Post:
77
307209.3 in reply to 307209.2
Date: 12/17/2020 14:23:29
Anwgeia Cretan Hawks
A1
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
Anwgeia Cretan Kings
Καλησπέρα σε όλους. Όπως έγραψα και στο νήμα της U21 θα βάλω υποψηφιότητα για την Εθνική νέων, μιας και έχω την όρεξη, το ενδιαφέρον και τη θέληση να βοηθήσω. Έχω προπονήσει αρκετές φουρνιές παικτών και έχω αποκτήσει μία πολύ καλή εικόνα για προπόνηση διαφορετικών ειδών παικτών. Με την τελευταία των τριών Ελλήνων και με ηγέτη τον Διεθνή Ντέμη Παπαγιάννη κατάφερα να ανέβω Α1 (με αποκλειστικά Έλληνες τη σεζόν ανόδου μου).

Παράλληλα, έχω βοηθήσει αρκετούς χρήστες να προπονήσουν και να διαχειριστούν τα λεφτά τους, και θα ήθελα να βοηθήσω ακόμη περισσότερους που ίσως χρειάζονται συμβουλές για το παιχνίδι μέσω της εθνικής Νέων, τόσο σε θέματα προπόνησης όσο και οικονομίας.

Κατεβαίνουμε μαζί με τον karapatsakidi (Aetos Anogeion B.C.) ο οποίος επίσης προπόνησε τον Τσιομπανάκη για την Εθνική.


Σαν στόχους, θα συνεχίσουμε να καλούμε και δίνουμε χρόνο στην U21 σε παίκτες με προοπτικές για τη μεγάλη εθνική, καθώς και να δίνουμε συμβουλές για τελικά σκίλσετ που θα μπορούν να προσφέρουν στην Ανδρών, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θα είναι στο μάξιμουμ της ανταγωνιστικότητας που θα μπορούσαν στα 21. Τα πλάνα αυτά φυσικά θα είναι κοντά με τις ανάγκες και σκέψεις της εθνικής Ανδρών.

Ένας δεύτερος στόχος μας είναι να αυξήσουμε το ενδιαφέρον της Ελληνικής κοινότητας για την Εθνική νέων (και την Εθνική γενικότερα) τόσο μέσω των φόρουμ όσο και με συχνή επικοινωνία με τους μάνατζερς της U21.

Τέλος φυσικά η καλύτερη δυνατή προπόνηση, και να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται αγωνιστικά με βάση τους παραπάνω άξονες.

From: Moral
This Post:
00
307209.4 in reply to 307209.2
Date: 12/19/2020 16:31:49
Overall Posts Rated:
11
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ανακοινώσω πως έχω βάλει υποψηφιότητα για προπονητής της εθνικής ομάδας μας των νέων.Παρ'όλο που έχω επιστρέψει στο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό λόγω κάποιων συνθηκών δεν είμαι καινούριος μιας και η πρώτη Μ επαφή με το παιχνίδι είναι από τη σεζόν 13 όπως και κάποιοι μπορεί να θυμούνται.Θα ήθελα να πω πως έχω επιστρέψει πολύ δυναμικά με πολύ όρεξη και είμαι διατεθειμένος να αφιερωθώ 100% για να πάμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται κ να κάνουμε τη καλύτερη δουλειά που μπορούμε.Ευχαριστώ πολύ!