BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 48. Sezon

48. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
302137.4 in reply to 302137.3
Date: 11/21/2019 03:13:58
Overall Posts Rated:
168168
Teşekkürler, hoş bulduk.

This Post:
00
302137.6 in reply to 302137.5
Date: 11/21/2019 16:26:19
Overall Posts Rated:
13341334
Batı çok karışık gerçekten. Şampiyonluk adayları bile küme düşebiliyor. Allah kolaylık versin. İşin zor :D

From: kiku
This Post:
44
302137.7 in reply to 302137.6
Date: 11/22/2019 05:13:26
kiku
II.1
Overall Posts Rated:
297297
güvenlik görevlisi: efendim bir grup insan spor salonuna girmek istiyor ne yapsam engel olamıyorum. başlarındaki kişi tbl takımlarından biri olduklarını sizinle bizzat görüşmek istediklerini iddia ediyor ama bunlar leş gibi kokuyorlar. elimden bir kaza çıkacak lütfen bir görüşün.

trojan empire: içeri alma, beklesinler geliyorum.

kiku: sizin bu yaptığınız ayıp! bu mu yeşilyurt sk misafirperverliği? deplasmana bir gün önceden gelip hem antrenmanımızı burada yaparız hem şehrinizi gezeriz dedik ama şu rezilliğe bak!

güvenlik: uzatmayın trojan empire sizinle görüşmeye geliyor. tbl takımı sahibi nasıl bir şeye benziyor görmüş olursunuz.

kiku: gelsin bakalım.


trojan empire merdivenlerden inerken cebinden çıkarttığı şık mendili burnuna kapayarak olay yerine yaklaşır.


trojan empire: buyrun derdimiz nedir?

kiku: hocam biz kiku. tbl'de yeniyiz. ilk maçımızı yarın sizinle oynayacağız. bugünden gelelim antrenmanımızı deplasman tesislerinde tamamlayalım, sonrasında çay kahve içeriz, börek çörek yeriz kaynaşırız, karnımız doyunca kalkar gider şehrinizi gezeriz diye düşünmüştük fakat burada mahalle takımı muamelesi görüyoruz.

trojan empire: iyi düşünmüşsünüz, hoşgeldiniz. fakat kokuyorsunuz hocam bu artık bir sır olmaktan çıkmış. farkında mısınız bilmiyorum kokunuz 50 metre öteden burun sızlatıyor.

kiku: öhöm. öyle tatsız bir durum mevcut sanırım. şöyle ki, dün akşam çöpü karıştırmıştık hocam. yeni draftın defolu gençlerini bulalım sahiplenelim aç bırakmayalım istedik. zaten taban maaşın altındayız BB bizden her türlü kesecek o para havaya uçacağına kimse tarafından beğenilmeyen genç çocuklara gitsin dedik daldık çöplüğe. aslında pek çoğu çöpün kenarına bırakılmış mobilya tarzı çok kokmayan yetenekli çocuklardı ama onları kapışırken üzerimize başımıza sıçrayan çöp suları mı dersiniz, çöpün ta dibinden yanlışlıkla elimize karışmışlar mı dersiniz. bazıları gerçekten beş para etmezmiş gece yaptığımız kulüp toplantısında anladık. o toplantıyı yapmaz olaydık, hepimizin üzerine sinişti koku. ama dert değil 1-2 aya arınırız bu pislikten.

trojan empire: dert değil olur mu hocam ben şimdi sizi içeri nasıl alayım?

kiku: o zaman siz kokuyoruz diye yarınki maça da çıkmazsınız? 50-0 kazandık mı? hey gençler! duydunuz mu yarınki maçı sayenizde alıyoruz! hepinize sesleniyorum herbiriniz gidin kendi draft sınıfınızdaki ne kadar beş para etmez arkadaşınız varsa tutun kolundan getirin. hadi bakayım en kokuşmuşlarından, dağılın antrenmandan yırttınız. hop hop sen dur lorenzon kaytarmak yok. ee hocam iki kişilik yerimiz yok mu hiç olmazsa? 48 dakikalarını doldurmuştu çocuklar.

trojan empire: hocam bakın ben sizin planlarınızdan anlamam. saat 13:03 oldu hala kendi antrenmanımızı tamamlayamadık. biz çıkınca antrenör ve 2 oyuncunuza müsaade edeceğiz. lütfen yarınki maça kadar kendinizi arındırın bir şeyler yapın. biz antrenmanı bitirene kadar dışarıdaki sahalarımızda zaman geçirebilirsiniz.

kiku: çay kahve? börek çörek? yanımızda getirmiştik. vallahi çöpten bulmadık. velilerimizden ikramlar. bakın termos, bakın saklama kapları. hepsi enfes.

trojan empire: teşekkürler hocam. sezon sonuna doğru biz size geldiğimizde daha temiz şartlarda karşılaşacağımızı umarak bu teklifi erteleyelim. yarın görüşmek üzere.

trojan empire arkasını döner ve söylenmeye başlar. telefonu açar.


trojan empire: alo, halkla ilişkiler müdürü, salon için on tane yirmi tane artık kaç tane gerekecekse en pahalısından hava temizleyici sipariş et, acil. yarın akşam 6'ya kadar hepsi kurulmuş olmalı. deplasmana gelen takım leş gibi çöp kokuyor. bundan sonraki maçlarımızda taraftar maç izlemeye falan gelmez, hemen çöz bu işi.

Last edited by kiku at 11/22/2019 05:15:09

This Post:
44
302137.8 in reply to 302137.7
Date: 11/23/2019 11:02:45
Yesilyurt_Sk
TBL
Overall Posts Rated:
102102
telefonu kapatan trojanempire, bugüne kadar hakkında fazla fikir sahibi olmadığı rakibinin ekonomik darboğazda olduğunu anlamıştır. yaptığı kısa bir araştırma sonucunda rakibinin başarı basamaklarını çok çabuk tırmandığını görür. ilk anda dizginleyemediği kibir duygusu yerini içten içe bir saygıya bırakır. ardından çoğu maç öncesi yaptığı gibi antrenman salonuna yönelir.

salona vardığında karşılaştığı tablo ise hiç hoşuna gitmemiştir. takımdaki veteran oyuncuların şut çalıştığı potanın hemen arkasında ümit can, lizandro ve barunoma üçlüsü laklak yapmaktadır. bireysel çalışma yapıyor olmaları gereken oyuncularının vurdumduymaz tavırlarına sinirlenen trojanempire, tbl'de ilk beş başlamak gibi ne kadar büyük bir şansa sahip olduklarının farkına varmaları için kiku ile aralarında geçen konuşmayı oyuncularına anlatmaya karar verir.

koçun anlattıklarından sonra üç oyuncu da gaza gelmiştir. geçen sezon pota altında rakipler tarafından darmadağın edildikten sonra en sonunda karşılarında dişlerine göre bir rakip bulma ihtimali bile onları heyecanlandırmaya yetmiştir. duyduklarından sonra heyecanını gizleyemeyen ümit can, "koç sen bize çöp diyip duruyorsun ama anlattığına göre kiku da çöpten oyuncu bakıyormuş" demiş bulunur. oyuncusunun verdiği cevaptan büyük hayal kırıklığı duyan trojanempire, açar ağzını yumar gözünü: "siz basketbola başladığınızda karşımızdaki takım henüz kurulmamıştı bile. rakibimiz bu arada tbl'ye kadar yükselmiş ama siz hâlâ ikinci lig seviyesinde takılıyorsunuz. bu sezon da takım savunmasını sabote etmeye devam ederseniz kendinizi kapının önünde bulursunuz!"

sandıkları kadar genç olmadıkları yüzlerine vurulan üç oyuncu koçun sözlerinden etkilenmiştir. bu sezonki beklentilerin de farkındadırlar bir yandan. yeni bir sezon başlamak üzeredir ve lig şampiyonluğuna giden yol onların performansından geçmektedir…

From: Melo

This Post:
22
302137.10 in reply to 302137.9
Date: 11/23/2019 15:16:59
Overall Posts Rated:
6464
Yeni gelen özellikle neşeli arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Umarım özellikle kiku sayesinde bir hayli eğlenceli olacak buralar :)

Sezonu lider kapamıştık. İlk maçlar sonunda -averajla da olsa- lider açmayı başarıyoruz. Koltuk iyi geldi vermeye de pek niyetim yok söyleyim :D

Ne kadar üzülerekte olsa haftalık 210k maaş istediği için paragöz Ubul Jusztin'den kurtulmak zorunda kaldık ve yerini daha ekonomik ve daha da genç bir uzun olan Avila ile doldurduk. Umarım onda da bu sezon arzuladığımız gelişimi görürüz ve playoff'a kadar hazır hale getirebiliriz.

This Post:
11
302137.11 in reply to 302137.5
Date: 11/24/2019 08:16:32
izmit simit
II.2
Overall Posts Rated:
117117
Merhabalar! Yeniden TBL'de olmak güzel diyerek şaşırtayım. $adan caner hocanın bilmeden yazdığı çaylak lafını üzerime alsam olmazdı:)

Yaşlı oyuncuların yüksek fiyatlara gittiği mevcut düzende ekonomik olarak ayak uydurabilmek zor olacak (Draft olduğu zamanki gözbebeği Korkmaz Yigin'den küçük bir ekonomik darbeyle ayrıldık ama kadromda olduğu için mutluyum). Önemli olan eğlenmek elbette! Bir de asansör takım unvanı almamak:) (Ah bir de doğuya düşseydim, batı sezonlardır çok karışık!)

Herkesi hoş bulduk, keyifli bir sezon olsun!


Doğu'yu hafife alan arkadaşlara son şampiyonun Doğu'dan çıktığını hatırlatırım.

Doğu gariban ocağıdır,
Misafirperverdir Doğu,
Yiğidin harman olduğu yerdir
Doğu umut yurdudur,
Huzur veren sükunettir Doğu...

Amaaaa...
Sakın unutma gardaş
"sessiz atın çiftesi pek olur"

Yumuşak başlı isek, kim dedi uysal koyunuz?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunumuz!

İşte biz böyle bir Doğu'yuz !

:)

This Post:
00
302137.12 in reply to 302137.11
Date: 11/24/2019 10:07:53
Istanbul Monsters
II.2
Overall Posts Rated:
304304
48. sezon, hepimize hayırlı ve eğlenceli bir sezon olsun. muhabbet güzel başlamış bu şekilde devam eder inşallah. yeni gelenlere de başarılar diliyorum.

Advertisement