Το ρίσκο της κανονικής διάθεσης υπήρχε αν την επέλεγες και συ. Μία διαφορά διάθεσης είναι όδη με 10 πόντους περίπου, όσο δηλαδή και η διαφορά μας σήμερα. Αν τελικά επέλεγα κανονική με τη λογική ότι θα την επέλεγες και συ, τότε λογικά θα την έσπαγες την έδρα σήμερα.
Τα έβαλα κάτω και είπα. Αν με παίξει κανονικά σήμερα και γω με δυνατή, θα κερδίσω μεν, αλλά θα παραμείνω με 8 ενθουσιασμό και συ θα πήγαινες λογικά στο 12.
Μέχρι το σάββατο θα είχαμε χάσει εγώ 2 μονάδες, εσύ 3 και θα παίζαμε με 6-9. Αρκετή διαφορά + την έδρα ώστρε να ρισκάρεις να με παίξεις πάλι με κονονική διάθεση.
Εγώ θα έπρεπε ή να πάρω το ρίσκο και να σε παίξω δυνατά για να πάω για το 2-0, πράγμα που αν δεν γινότανε, θα πήγαινα άκλαφτος, αφού την Κυριακή θα έπαιζα με 6-11 ή 12!!!!
Άρα θα σε έπαιζα λογικά κανονικά και γω, ώστε να έχανα μεν, αλλά να πηγαίναμε την Κυριακή με 8-11, δηλαδή μία μονάδα ουσιαστικά διαφορά από σήμερα, ίσως ικανή να έκανε τη διαφορά σε σχέση με σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα έφτανα ως την Κυριακή.
Αν έχανα σήμερα, μπορεί και να μην έφτανα στην Κυριακή.
Η διάθεση για όσους δεν γνωρίζουν επηρεάζει τις 2 άμυνες και τα ριμπάουντ, δηλαδή όλα τα αμυντικά χαρακτηριστικά, ΟΧΙ την επίθεση κα τη ροή.
Τώρα η αλήθεια είναι πως αν δεν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, λογικά θα πάρω τη σείρα.
Καλή μας συνέχεια.