Öncelikle bu mesajı atma gerekliliği hissettim çünkü bana yapılan bu samimiyetsiz ve etik dışı davranışı görmezden gelen bir BB camiasını görmek beni çok üzdü. Kısasa kısas mantalitesini destekleyen bir topluluk içinde yer alıyormuşuz meğer. Şöyle geriye dönüp benimle ilgili çok kolay eleştiri yapanların bu konuda söyleyecek hiç bir şey olmaması çok manidar. Gerek U21, gerekse MT koçluğu zamanında çok eleştirildim, bu eleştirilerin hepsinde haklılık payı olabilir gözüyle baktığım için kaos ortamı oluşmasın diye kendimi hep geri plana ittim ve yazılan bir çok şeyi görmezden geldim. Ama yiğidospor takımının başındaki kişinin (dikkat edin hoca demiyorum çünkü hoca dediğimiz kişi aynı zamanda öğretici kimliğe sahip olması gerekir) yaptığı bu etik olmayan davranışı görmezden gelemeyeceğim. bana yapılan bu haksızlığın altında "ben ne yaparsam yapayım arkamdaki ekibim beni destekler" ideolojisi yatmakta. Kimileri bu yazdıklarıma çok tepki verecek. Tepki vereceklerin tamamı bilinki bu ekibin bir parçası.
U21 ve MT döneminde Türkiye'ye kazandırdığım üç kupa var. Her iki dönemde de oldukça eleştirildim. Bu süreçte doğrularım ve yanlışlarım olmuştur. Ama yaptıklarım hep başarı odaklı hamlelerdi. Ben yiğidospor takımının ve onu destekleyen her kim varsa kıskançlık duyguları ile hareket ettiğini düşünüyorum. Nitekim MT dönemimde menajer popülaritesi başarısız olmamama rağmen yerlerde sürünüyordu. Bu durum zaten belli kararların belli kişiler tarafında ortak alındığının göstergesi...Bu ortaya attığım konu yeni değil eski dönemlerde de yazıldı çizildi. Beni bu kadar eleştirmelerinin altında bence bahsettiğim ekibin yapmak istediği şeyleri benim tek başıma yapabiliyor olmam yatıyor.
TBL'den düşme konusunda hiç umurumda değil açıkçası bugüne kadar 4 kez TBL'e çıkma başarısı gösterdim, gene çıkarım bu böyle bilinsin. Önemli olan insanın iç güzelliği o olmayınca dışa yansımaları ortaokul seviyesinde "sen bana bunu yaptın bende bunu sana yaparım" seviyesine iniyor.
Last edited by ozx at 3/12/2018 5:04:22 AM