BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 41!

Σεζόν 41!

Set priority
Show messages by
From: BORBA
This Post:
11
291331.98 in reply to 291331.97
Date: 2/5/2018 1:38:20 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ μπλε και κόκκινων αύριο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια… για πάμε να δούμε λοιπόν τι μας περιμένει!

Pre Game
10η αγωνιστική

Tiptoners - green pride 13
Με δύο ομάδες που προέρχονται από σπουδαίες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική ξεκινά το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων! Από τη μία οι πράσινοι που φαίνεται πως έχουν πάρει μπρος για τα καλά και με τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχουν βάλει πλώρη για να μπουν στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και ένας αέρας αισιοδοξίας επικρατεί στην ομάδα. Μένει μόνο να φανεί αν θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια προκειμένου να σωθεί η χρονιά! Πρόβλεψη: 1

Giouxtas - North Eagles
Προς απογοήτευση των χιλιάδων φίλων της ομάδας, οι γηπεδούχοι τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται πως έχουν πετάξει λευκή πετσέτα, αποδυναμώνοντας αρκετά το ρόστερ τους! Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πρόκειται για μία προσωρινή κίνηση του προέδρου ή αν τελικά θα αποφασίσει να ρίξει κατηγορία την ομάδα. Ο Νικόλας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα, αρκεί η ομάδα του να φανεί σοβαρή και πειθαρχημένη! Ας μην ξεχνάμε τι έπαθε η Σύρος πριν δύο αγωνιστικές! Πρόβλεψη: 2

Red&White Bulls - Supernova Elites
Μετά από τρία νικηφόρα παιχνίδια, οι γηπεδούχοι είδαν το Σάββατο να χάνουν κυριολεκτικά στο παραπέντε την ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο διπλό! Αύριο, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πιο φορμαρισμένης ίσως ομάδας των μπλε και όπως αντιλαμβάνεται κανείς το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι! Οι Ταύροι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύουν να το θυμηθούν αύριο! Η Diagalaksiaki Mesoastriki Epifaneia (πάντα ήθελα να ξαναπώ το όνομα αυτού του γηπέδου) αναμένεται να κατακλυστεί από τους χιλιάδες φιλάθλους στην προσπάθειά τους να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα! Πρόβλεψη: 2

Pagrati City - ARIS DUBAI
Σκωτσέζικο ντουζ για τους φίλους της ομάδας, η φετινή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα… εκεί που μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ρίχνει μια 20αρα στους Λαρισαίους και όλοι βλέπουν με αισιοδοξία την συνέχεια… έρχεται η επόμενη αγωνιστική και χάνουν με κατεβασμένα χέρια (38 πόντοι διαφοράς) από τους Ταύρους και η απογοήτευση κυριαρχεί και πάλι στις τάξεις του ιστορικού συλλόγου του Ντουμπάι! Τα σκαμπανεβάσματα αυτά θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ο Κοσμάς, ο οποίος ως έμπειρος μάνατζερ ξέρει να κερδίζει τα ματσάκια που τον ενδιαφέρουν! Πάντως, και για τις δύο ομάδας η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην αυριανή αναμέτρηση, προκειμένου να σωθεί η χρονιά! Πρόβλεψη: 2

Σε λίγο η συνέχεια…

This Post:
11
291331.99 in reply to 291331.98
Date: 2/5/2018 1:42:30 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Και τώρα η συνέχεια…

Batsi - BORBA B.C.
Μία αναμέτρηση που θυμίζει παλιές καλές εποχές θα διεξαχθεί αύριο στον Τάφο του Ινδού, ανάμεσα σε δύο ομάδες η προϊστορία των οποίων κρατά από την μακρινή σεζόν 25! Στις 10 μέχρι τώρα μεταξύ τους αναμετρήσεις το επιμέρους σκορ είναι 5-5, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την ομηρική μάχη που αναμένεται να διεξαχθεί αύριο μέσα στο παρκέ! Το ηθικό των γηπεδούχων βρίσκεται στα ύψη μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έρχονται με αγριεμένες διαθέσεις, μετά και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του προέδρου τους περί ανόδου και νίκης στον αυριανό αγώνα! Πρόβλεψη: 1

Averof Larisas Spurs - Sons Of Anarchy
Να αφήσουν πίσω τους την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλουν οι γηπεδούχοι και να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών! Αύριο θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ασταθή πορεία εσχάτως των Λαρισαίων και με νίκη να αναρριχηθούν και πάλι στην βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να κέρδισαν το Σάββατο, ωστόσο η εικόνα της ομάδας μόνο πειστική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τις τελευταίες αγωνιστικές! Οι παίχτες οφείλουν να δώσουν επιτέλους απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, πριν γίνει ο κάμπος παρανάλωμα του πυρός! Πρόβλεψη: 2

revence - L e g e n d
Εδώ τώρα τι να πούμε πάλι; Ότι οι Legend θυμίζουν τρένο που δεν σταματά πουθενά; Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα και οι γηπεδούχοι το ίδιο αναμένεται να πράξουν και στην αυριανή αναμέτρηση. Απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα που μετρά πέντε ήττες τις τελευταίες αγωνιστικές και ήδη ο προβληματισμός είναι διάχυτος στις τάξεις των φιλάθλων! Ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, ωστόσο, δεν φαίνεται να μένει με σταυρωμένα χέρια και προχώρησε στην απόκτηση του Λιθουανού PG Midus Misulaitis! Η ενίσχυση αυτή, όμως, είναι αρκετή για να κάνει την έκπληξη αύριο;;;… ίδωμεν! Πρόβλεψη: 1

Syros Knicks – Vortexx
Δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους εκάστοτε αντιπάλους του απέναντι ομίλου μετρούν οι ομάδες που τίθονται αύριο αντιμέτωπες στη Vortexland! Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ από την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ και οι φιλοξενούμενοι καλούνται να επανέλθουν στις επιτυχίες, προκειμένου να μην δουν να χάνονται όσα με κόπο έχτισαν τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν! Η νίκη, λοιπόν, φαντάζει μονόδρομος και για τους δύο αντιπάλους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να μπουν σε δυσάρεστες γι’ αυτούς περιπέτειες! Πρόβλεψη: 2

Κι αφού μου το ζητήσατε… οι αυριανοί αγώνες έχουν και τις προβλέψεις μου… να δούμε πόσο άλλο πια θα εκτεθώ!!! Χαχαχα!!! Τώρα περιμένω και τα δικά σας σχόλια!!!

Καλούς αγώνες να έχουμε όλοι… εκτός από τον Γιάννη! Χαχαχαχα!!!!

From: johnny15

This Post:
00
291331.100 in reply to 291331.99
Date: 2/5/2018 1:56:30 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Καλούς αγώνες να έχουμε όλοι… εκτός από τον Γιάννη! Χαχαχαχα!!!!

Έχε χάρη που η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα αλλιώς θα σου λεγα

This Post:
00
291331.101 in reply to 291331.100
Date: 2/5/2018 2:13:03 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Χαχαχαχα!!!

Βλέπω "τσίμπησες" στο σχόλιο Γιαννάκη!!!

From: Kon
This Post:
00
291331.102 in reply to 291331.99
Date: 2/5/2018 2:14:40 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Πολύ ωραίο, για άλλη μια φορά, το pre game του BORBA! Ο άνθρωπος ζήτησε τα σχόλιά μας, αλλά δύσκολο να καθίσουμε να γράψουμε κάτι αντίστοιχο! Ωστόσο, ο καθένας μας θα μπορούσε να σχολιάσει το ματς που τον αφορά, έτσι και ο BORBA δεν θα νιώθει σα να μιλάει στον τοίχο, αλλά και το φόρουμ θα ζωντανέψει. Ήδη ο Johnny15 έκανε την αρχή!
Συνεχίζω εγώ: η ομάδα δεν ξέρω αν θυμίζει τρένο, σίγουρα, όμως έχει αδυναμίες και αυτό το επιβεβαιώνουν οι αξιολογήσεις αγώνων.O Revence είναι μια ομάδα η οποία, αν την υποτιμήσεις θα σε τιμωρήσει!!!Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Huzur μας έχει πρήξει, καθώς δεν λέει να πάρει αυτό που πρέπει, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με το αυτό στήσιμο και κατά συνέπεια και με την αυτή στρατηγική! Οπότε αύριο όλα μπορούν να συμβούν, άλλωστε ακόμη δεν μας έχει ακουμπήσει το φαινόμενο "τραυματισμός"!!! Ποτέ δεν είναι αργά!

To: Kon
This Post:
00
291331.103 in reply to 291331.102
Date: 2/5/2018 2:19:35 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Ήδη ο Johnny15 έκανε την αρχή!
Αυτό που γίνεται με τον Γιάννη, όπου ο ένας πειράζει τον άλλον και γίνεται χαβαλές πριν από τον αγώνα για μένα μετράει πολύ περισσότερο ακόμα και από μια ενδεχόμενη νίκη μου αύριο... άλλωστε για μένα αυτή είναι η χαρά του συγκεκριμένου παιχνιδιού!

From: ngio

This Post:
00
291331.104 in reply to 291331.103
Date: 2/5/2018 2:47:06 PM
Red&White Bulls
IV.13
Overall Posts Rated:
1818
Πολυ ωραια αναλυση για άλλη μία φορά! Η ομάδα μας έχει πολύ δύσκολο έργο αύριο με τον Supernova κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνει και η αρνητική παράδοση που έχουμε απέναντί τους αφού σε 3 αγώνες έχουμε 1 νίκη και 2 ήττες. Για να δούμε αν θα καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε και να κάνουμε μία σημαντική νίκη που θα μας κρατήσει στην 1η θέση.

This Post:
00
291331.105 in reply to 291331.103
Date: 2/6/2018 6:11:22 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
μετράει πολύ περισσότερο ακόμα και από μια ενδεχόμενη νίκη μου αύριο

Άρα θα κατέβεις χαλαρά να φανταστώ να σαι κι ο πρώτος που με παίζει έτσι φέτος.. :Ρ

This Post:
00
291331.107 in reply to 291331.1
Date: 2/6/2018 1:12:29 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Μπράβο για τη νίκη .. εγώ πλέον έχω κάθε παιχνίδι σαν τελικό.
Δεν βρίσκω πολύ λογική στην ήττα μου .. λόγους έχω αρκετούς δε λέω αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Σίγουρα με καλή κατάσταση του Δραγάτας αλλάζει η ομάδα. Η 7 που είχε ίσως χάλασε την επίθεση μας καθώς παίζαμε με 1 σκόρερ πάλι ο οποίος στο τέλος τα σπασε κι αυτός.
Τι παιχταράς είναι ο Χαλίλοβιτς ;

From: kosmas

This Post:
00
291331.108 in reply to 291331.107
Date: 2/6/2018 1:19:47 PM
Overall Posts Rated:
5757
Τζόνι είδα τον αγώνα τώρα και στο 8-6 που έβγαλες έξωτερικά στην επίθεση, πολύ χαμηλά νούμερα για επίπεδο ΙΙ. Μπορεί να προέβλεψες την επικέντρωση του Νίκου, αλλά με την 3/2 και με τα νούμερα που έβγαλε, συν ότι τα ριμπάουντ είχαν τεράστια διαφορά, δεν θα μου έκανε εντύπωση και ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Τώρα όσον αφορά την ομάδα μου, μεγάλο διπλό στο καυτό Ντουμπάι, ο Στογιάνοφ άρχισε να βγάζει τα λεφτά του, στα ριμπάουντ πρέπει να έκανα ρεκόρ στις παρουσίες μου στη ΙΙ με τα 65 που μαζέψαμε, τελικά κοίτα να δεις που ελπίζω και για 5η θέση εκεί που δεν το περίμενα.

Νίκο Μπόρμπα συνέχισε τις αναλύσεις, τα μπαλάκια μου τα παίρνεις πάντα

Advertisement