Żadne bojowo, po prostu będę 5 ;Pnie wiem właśnie co kupować, byle się utrzymać i można się bawić w treningi.
Żadne bojowo, po prostu będę 5 ;Pnie wiem właśnie co kupować, byle się utrzymać i można się bawić w treningi.Kogoś z PLK zawsze możesz komuś podkupić. :P
Żadne bojowo, po prostu będę 5 ;Pnie wiem właśnie co kupować, byle się utrzymać i można się bawić w treningi.Kogoś z PLK zawsze możesz komuś podkupić.Fibaka proponujesz ? :-)
Żadne bojowo, po prostu będę 5 ;Pnie wiem właśnie co kupować, byle się utrzymać i można się bawić w treningi.Kogoś z PLK zawsze możesz komuś podkupić.
Stosunkowo niedrogo poszedł. Przez chwilę myślałem, że zejdzie za to początkowe 1,8M. :)
Stosunkowo niedrogo poszedł. Przez chwilę myślałem, że zejdzie za to początkowe 1,8M.Wrzuć skile żeby można było ocenić ;-)
Stosunkowo niedrogo poszedł. Przez chwilę myślałem, że zejdzie za to początkowe 1,8M.
Stosunkowo niedrogo poszedł. Przez chwilę myślałem, że zejdzie za to początkowe 1,8M. :)Wrzuć skile żeby można było ocenić ;-)Pi razy oko z pamięci:18 10 17 18 19 14 (spadek w tym tygodniu) // 15 14 5 5 // 5 10
Stosunkowo niedrogo poszedł. Przez chwilę myślałem, że zejdzie za to początkowe 1,8M. :)Wrzuć skile żeby można było ocenić ;-)