Малко да разнообразя форума може ли?
Понеже говорим за уредени мачове..на майтап разбира се но тук искам да споделя за едно нещо ,което ме мъчи от известно време и да чуя вашето мнение съвсем сериозно!
По принцип всички сме съгласни ,че уговарянето на мачове е порочна практика нали?
а какво мислите за съобщение на личен от типа: 'искаш ли да играем и двамата на пик в следващия мач,ще спечелим ентусиазъм и двамата а нека по-добрият победи' ? ? ?
Преди известно време получих такова преди една среща и приех без да се замислям,играхме и двамата на пик..но после ми мина друга мисъл,ами ако човекът изпратил ми това съобщение изпраща подобни преди всеки свой мач? значи той винаги ще играе пик ,и ще има ентусиазъм по-голям от този на другите като в същото време и те играят пик срещу него а се 'трепят' в мачовете помежду си....тогава си помислих,че това е доста хитра но и неспортсменска тактика..но си замълчах като реших за в бъдеще да не отговарям на подобни съобщения и да си играя в мачовете както си искам. Но каква беше изненадата ми когато малко по късно преди друг мач получих същото съобщение ( от друг потребител) ...както си бях решил не отговорих и си играх нормал...но тук идва въпросът това масова практика ли е ? всички ли го правят? или само в нашата лига? или само определени хора? феър-плей ли са подобни договорки? и най-важното не губи ли така играта своя чар? тръпката от това да се чудиш как ще ти играе той,дали пик дали нормал дали пък няма да откачи и да сложи мотс? Ами дайте тогава всички да се разберем редовно да си играем пик и това е....честно казано съм леко отвратен по природа обичам честната игра и спазването на правилата а за мен подобни договорки са си правене на нещата по български начин..щом създателите на играта са сложили три нива за настройката на отбора са знаели защо го правят иначе нямаше да ги има нали? а когато някой ми изпрати подобно писмо, вече не знам как да реагирам..
От една страна мога да приема и да спечеля ентусиазъм...но този вариант при мен отпада..
мога да излъжа колегата ,че съм съгласен и да го прееба ,пускайки нормал примерно ,но и това някак не ме кефи...за това реших просто да не отговарям на тези писма...и ви моля да не ми пращате подобни запитвания:)
И въпросът ми е това масова практика ли е в играта или го има само в нашата лига ( вече съм убеден ,че не са само един или двама потребители) ? И искам да знам мислите ли,че това е морално и нормално?
Благодаря ви!