Ahmet gücenmesin ama bu kadroyla TBL'ye çıkamazsan hemen bırak bu oyunu. Ahmet'in kadro da güzel ama onun tek ve en büyük şanssızlığı seninle aynı ligde oynamak oldu. elindeki kadroyu bir sezon daha besleyebilir mi bilemiyorum. besleyebilirse bir sonraki sezon da o gelir TBL'ye. umarım TBL'de sadece kalıcı değil, aynı zamanda da benim ve DeU'nun belalısı olursun. tıpkı pace'nin başımın belası olduğu gibi. bunu söylerken olumsuz anlamda söylemiyorum tabi. pace ne demek istediğimi anladı.:) TBL resmen köy meclisi ihtiyar heyeti gibi oldu. hepimizin içi geçmiş durumda. sizin gençleri acilen pistlerde görmek istiyoruz.:)
Ali bitirdi zaten hocam beni:) Adrien'i satınca gaza gelip 2 oyuncu aldım bu hafta içinde ama bu sezon kupa finali oynamaktan öte başarı yakalayabilmek zor gözüküyor benim için.. Önümüzdeki sezonda bu kadroyu beslemek mi?! Şaka di mi hocam:)) Girjak'ın maaşı muhtemelen 45-50bin, Jesus'un da 10 bin falan artacağını hesaba katarsak, o maaşla dayanabilme ihtimalim pek yok gibi:) Kupa ve lig macerası bittiğinde, 120binlik pivotumu ve 72binlik kısa forvetimi satmak zorunda kalacağım en başta.. Onların dışında da birkaç değişiklik daha olabilir tabi.. Zaten senin Azeri'yi listeledim bugün satmak üzere..;) O adamı milli takımdan çıkarmadan önce keşke bir ses etseydin de bu kadar zarar etmeseydim hocam.:))
TBL'nin hali için söylenecek pek söz yok zaten.. Ciddi manada içiniz geçmiş gibi gözüküyor:)
Bu arada hocam haberin olsun, Hafiz'in milli takım potansiyeli olduğunu belirten yazıda şöyle diyor:
Azərbaycan Milli Takımı AD
Bu mesajı görüyorsanız, bu oyuncunuzun özelliklerini bana iletin.
If you're seeing this message, this player's features send to me please.
İnsanın, "iyi de sen kimsin" diyesi geliyor sanki:)
Last edited by KANaryaa at 6/22/2011 12:36:23 PM