Hocam Benjamin Huanca, genel olarak Barkin Kutsal'dan cok daha iyi, komplike bir dis oyuncu. Fakat is skorerlige gelince Barkin Kutsal'in dis sut x sut menzili 14x13=182, Benjamin Huanca'nin ise 16x10=160. 3'luk atista Barkin Kutsal daha iyi. Serbest atista da 8'e 4, Barkin ustun. NBA'deki tabiriyle "pure shooter" Barkin. Benjamin ise daha komple, genel olarak daha ustun bir dis oyuncu. Fakat kim sayi krali olur derseniz bence disardan oynayan takim ile Barkin olur, takima katki konusunda ise bence Benjamin daha faydali olur.
Ligde 1 maglubiyet daha alsaydim dusme sansim olacakti, fakat maalesef olmadi. Su andaki mac motoruna gore, ben oyunun sifresini cozdugume inaniyorum. Oyuncularimi satamazsam yeni takim alabilirim. 1-2 sezonda sundaki takimimdan daha iyi takim kuracagima inaniyorum. Maalesef genc adam yetistirmeye calisarak falan bos yere zaman kaybetmisim. Formul basit 30 yasinin uzerinde saglam pota alti oyunculari alacaksin, ki 300 bine rahatlikla bulunur. Yine yasli, savunmasi iyi, ama skorer olmayan dis oyuncular alacaksin. Dis oyuncularin pas ve handlin ozeelikleri yuksek olacak. Pota altindakilerin de driving yuksek olmali. 3,4 sezon bu oyuncular yeterli olur. Toplam maliyet de 1-1.5 milyon arasi olur. Taktik de iceri bak-adama adama. Uzun vadeli antreman plani yapmaya gerek yok. Zaten oyunun omru uzun vadeli plana musaade etmiyor. Bi dahaki mac motoru degisikligine kadar bu kadro isi goturur. Tekrar dis hucuma uygun bir degisiklik yapilinca, ayni plan bu sefer dis oyunculara uygun sekilde uygulanir. Uzun vadeli plan yapilmadigi icin de kayip minimum olur. Plan bu :)