Fransız U21 koçunun da takip ettiği Pelhate'yi sakatlayan Schweppes oyuncularını kınıyorum...:)Ekonomik yönden en büyük kurtulma umudum da saktlandı. Ben bu sezon ligden düşmezsem, bi 10 sezon düşmem herhalde. 2. lig takımları bile rahat oynar şu anda bana karşı... sinir oldum iyice. oyuncuları 0'dan listelemek akla gelmiyor değil böyle sinir bozucu durumlarda. Bahtsız bedeviyi geçtik bu sezon...kusura bakma hocam, cidden ben de üzülüyorum böyle lüzumsuz sakatlıklara..ne iştir anlamadım ama benim takımdaki uzunlar çok feci oyuncu sakatlıyorlar..eskiden Devlet yapardı, sonra Batalla bayrağı devraldı, şimdi de Berkant başladı..elleri de ağır namussuzların, şamarı yiyen iki haftadan önce revirden çıkamıyor..acaba "benim karşıma as oyuncu koyma" mesajı mı vermeye çalışıyorlar..? :)
Fransız U21 koçunun da takip ettiği Pelhate'yi sakatlayan Schweppes oyuncularını kınıyorum...:)Ekonomik yönden en büyük kurtulma umudum da saktlandı. Ben bu sezon ligden düşmezsem, bi 10 sezon düşmem herhalde. 2. lig takımları bile rahat oynar şu anda bana karşı... sinir oldum iyice. oyuncuları 0'dan listelemek akla gelmiyor değil böyle sinir bozucu durumlarda. Bahtsız bedeviyi geçtik bu sezon...