tare as fi curios ce echipa ti-ai face daca ai avea ceva bani in cont.
in alta ordine de idei, de cate ori am urmarit statisticile generale m-au ajutat sa iau o horatare daca merita sa achizitionez un jucator sau nu. pana acum cu un singur jucator am cam luat teapa, pentru ca statisticile nu imi spuneau multe, fiindca jucatorul era jucat mereu pe alta pozitie decat cea pe care doream sa-l joc eu. si am riscat si l-am luat. dupa cateva meciuri si o accidentare m-am lamurit si l-am dat. Am preferat sa am handicap pe exterior decat un jucator cu skiluri si salariu pe masura care sa imi manance meciurile. Eu consider ca statisticile te ajuta sa iti faci o idee destul de buna despre un jucator. Spre exemplu stiai ca Jibou are jucatori specializati pe interceptii, da toti, nu doar aia de exterior? in statistici se vede clar si in meciurile lui la fel. Mai o echipa in RBBA cu interceptii, nu la nivelul lui Jibou, si nu se vede bine decat la FCP. e adevarat ca un jucator ca neamtu daca ar fi avut IS 17 si SB 9 ar fi avut un salariu de vreo 200 mii lejer. totusi mai degraba as avea ID 12 cu SB 12. arata mult mai echilibrat si are aproximativ acelasi salariu. acum nu stiu cat de mult imbunatateste 1 treapta de SB, ID dar, ar trebui ca 2 trepte de SB sa fie cel putin echivalent cu 1 treapta de ID la ratingul de ID. Nu stiu daca asa este pentru ca nu am testat. pentru mine consider ca 9 SB e suficient.