Ben bir tur daha belki geçerim gibime geliyor. 206. takım gelmiş TR'den ! Elediğim 2. lig takımıydı. İkimizde ÇZ çıkmışız. Benim milli adayı mert yar'i denize dökmüşler, artık nasil bir savunma yaptilarsa benimkisine 1-14 atmiş ama totalde 10 sayıyla maçi tamamlamiş. Amma velakin mert'de rakibin OK'sini 5-15 ile 14 sayiya kitlemiş. Sanırım birbirlerini yediler diyebiliriz :) Aradan sıyrılan Ergün Resmi oldu ve tabii pota altı oyuncularım. 27 asist bunun en net örneği.
3 takım kaldı kupada, inşallah kazasız belasiz herkes devam eder.
Lige gelince, Marvelous'ın ilk 3 de bitireceğini düşünüyorum. Yeni transferini güzel günlerde, sakatsız şekilde kullanmasını dilerim. (Ayrıca foruma yazmasını da dilerim) Bir takımın gelişmesi, diğerlerini de gelişmeye itiyor. Böylece ikinci ligden rakip geldiğinde bile eleyebilecek güçte takımlarımız ortaya çıkıyor kupada. İnsanların salona yatırım yapmaları doğru bir tercih bu arada. Cok para gidiyor ama 1 sezonda cıkıyor o para neredeyse. Uzun vadedeki kazancını söylemiyorum bile.
All-star maçinda geçen sezon da batı alır diyorduk doğu almişti. Sanırım aşırı özgüven iyi gelmiyor bizim konferansın yıldızlarına =) Herkes yıldızını maça yollamadan şöyle bir güzel tokatlasa bence hiç fena olmaz!! :)