Herkese selamlar,
Uzun süredir forumlarda yazı yazmıyordum; açıkçası burası da gittikçe sezon başından sonra sessizleşmişti.
En azından final maçından sonra biraz ilgi daha artmış

Yeşilyurt'la her zaman çok zevkli ve çekişmeli maçlarımız olmuştu kariyerlerimizde; neredeyse üstünden 10 sezon geçmiştir ama final serisinin son maçında buzzerbeater ile kaybettiğimiz ya da Yeşilyurt'un kazandığı şampiyonluk sanırım tüm TBL final serilerindeki en zevkli seriydi, kim bilir belki şimdi de en büyük süprizi yaratan final serisini yaşıyor olabiliriz. O seride de belki şimdiki gibi çok farklı kadro yapıları olmasa da yine favoriydim, ne diyelim belki de Yeşilyurt'a karşı bir türlü şeytanın bacağını kıramıyoruz

Zira final serisindeki oyuncuların formları, isteklilik farkı, saha avantajı vs. gerçekten kaybetmeyi beklemiyordum.
Yeşilyurt elindeki kadro yapısına en uygun taktiği ile ve en önemlisi de takımımın hucüm akışını keserek çoğu arkadaşımın süpriz olarak karşıladığı ilk maçı deplasmanda kazanıp avantajı eline geçirdi. Şu an ki ekonomik kadro yapısı ile bunu başarabilmesi ve taktiksel zafere ulaşması nedeniyle canı gönülden tebrik ederim.
Bundan sonra çok fazla ümidim kalmasa da seriyi buradan döndürmeye çalışacağız, ancak şansımı en fazla %25 olarak görüyorum.
Ligden ayrılan tüm takımlara da gelecek sezonlarda başarılar.
Last edited by AleXia LezQui at 2/13/2016 7:46:19 AM