BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 8. sezon

8. sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
74557.92 in reply to 74557.91
Date: 5/17/2009 10:47:44 AM
Overall Posts Rated:
88
Bekliyoruz ama motor yine yamuk yapmazsa TBL ye geliyorum gibi :)

This Post:
00
74557.93 in reply to 74557.87
Date: 5/17/2009 2:17:35 PM
Overall Posts Rated:
4444
hocam 2iligde başarılar 2 sezon sonra seni belıyom tekrar))
eren hocam geçmiş olsun gercekten suprız oldu 7. olacam derken kume düştün

swit hocayıda verdıgı mucadeleden ötürü tebrik etmek lazım ama bakalım playofta napacak :)

bu arada kume maçımdakı kahramanlar takımınn hocasnada başarılar dilerim en zevklı maçların bizim aramızdakı maçlar olacagını dusunuyorum

herkese neşeli günler...

This Post:
00
74557.94 in reply to 74557.1
Date: 5/17/2009 2:36:24 PM
Overall Posts Rated:
4444
ewt yorumları lalım

batıda ve doguda kim lider tamamlar playofu ve kim şampiyon olr ve kumde kimler kalır??

This Post:
00
74557.95 in reply to 74557.93
Date: 5/18/2009 1:23:40 AM
Overall Posts Rated:
11
eren hocam ayıp oluyor, beni yalnız bıraktın...
küme düşen takımlara geçmiş olsun...umarım bir sonraki sezon 1. lige dönme başarısı gösterirler...

evet geldik playoff ve playout mücadelelerine;
DOĞU

Fab_Five @ galatasaray ligin en zayıf takımıyla en güçlü takımı arasında oynacak bu maçı galatasaray çok rahat kazanacaktır.
Baglan_Semetey @ Schweppes Kinder Schweppes bu sene çok farklı ve rakiplerine ters gelen bir kadroya sahip..Bağlan rakibine ancak 1 period dayanabilir, ondan sonra maç kopar gider...

BATI

akyurt fighters @ Uludağ Wolfs --- Uludağ Wolfs
DeU CarnivorS @ HucJiaB --- HucJiaB
(Uzun zamandır takımdan ve ligden ayrı olduğumdan dolayı batı takımları hakkında çok fazla bilgim yok, o yüzden yorumsuz sadece tahminlerimi yazabiliyorum.)

Playout

Swift Bew @ Soldier of Orcun Swift Bew son haftalarda çok formda, eaglesight ı rakibi olarak bekleyen ben için süpriz bir eşleşme oldu doğrusu, takımı eaglesight a göre çalıştırıyorken ters köşeye yattık. Son maça taşınacak bir eşleşme.Bu maçı SOO alır.. ( 2-1 SOO )

GalataSaray_RealMaden @ kahramanlar Kahramanların 2 maçla işi bitireceğini düşünüyorum ( 2-0 kahramanlar )

This Post:
00
74557.97 in reply to 74557.95
Date: 5/18/2009 6:08:53 AM
Overall Posts Rated:
227227
hocam kusura bakma :) bir dahaki sefere artık :)

tahmin gelince fazla yoruma gerek yok

doğu : her zamanki gibi zevksiz belki doğu finalinde schweppes birşeyler yapabilir doğu finali şampiyonu belirleyecek bunu gördük zaten

gs ve schweppes rahat bir şekilde final oynar

batı: uludağ maçında fazla söze gerek yok
hucjab ev sahibi avantajıyla şutörleriyle maçı alır

playout

swift in hiç şansı yok çünkü düşmek istediğini biliyorum SOO ucuz atlattı rahat bir galibiyet alır 3 maç yapmak istemezsen 2-0 biter

GRM -kahramanlar ev sahibi avantajı kahramanlarda ama GRM kadrosu daha iyi gibi geliyor bana çekişmeli tek maç olur 2-1 biteceği kesin ama kim alır bilemem

This Post:
00
74557.98 in reply to 74557.90
Date: 5/18/2009 9:04:22 AM
Overall Posts Rated:
153153
Şok Şok Şok kırkısrak düştü playoff oynayacak takım 7. olmanın sevdasıyla kümeye düştü II.2 nin kapıları açık efenim tabi bu sezon çıkamazsam

aman hocam ne yapıyorsun? beni 3. lige mi itelemek istiyorsun??..:)
eren hocam sen bakma bunun gel gel dediğine. kendisi TBL'ye çıkacak, tuzu kuru tabi. seni II.4'teki sevdiklerinden ayırmak olmaz şimdi, günahtır sevenleri ayırmak..:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
Message deleted
Message deleted
From: Pitt

This Post:
00
74557.101 in reply to 74557.98
Date: 5/18/2009 10:32:49 AM
Overall Posts Rated:
1414
Ben de burdaki son günlerimde tahminlerimi yazayım,

Doğuda galatasaray ile final oynayacak takımı belirlemek zor Baglan sürpriz yapabilcek kapasitede

Batıda ise Uludağ wolfsun rakibi Deu Carnivors olur Hucjiabın kısalarını durdurabilirler.

galatasaray Uludağ finali olucak gibi görünüyor kısacası. Uludağ kazanabilir aslında gönlüm de onlardan yana :)

Playoutlara bakacak olursak kahramanlar Tblden düşmemesi gereken takımlardan birisi, GRM de Swift gibi Tblye erken gelmiş biraz kahramanlar kalacaktır kesinlikle,

Swift ise bütün planlarını düşme odaklı yaptıktan sonra kendini playoutlarda bulunca şaşırmış olmalı, kadrosundaki 7 oyuncuyu motive etmek oldukça zor olucaktır hiç şans vermiyorum.

Last edited by Pitt at 5/18/2009 10:33:15 AM

This Post:
00
74557.102 in reply to 74557.96
Date: 5/18/2009 10:38:09 AM
Overall Posts Rated:
11

bu maça yorum yapmak zor. isteklilik durumları nasıl acaba. burda soo bir adım öne cıkabilir. ev sahibi avantajı da var. mantıklı olan bu eşleşmenin 2-1 soo leyine bitmesi ama bana kalırsa swift cok çabaladı ve bu ligde kalmayı haketti. simonin hocam kizma ama swift kalsın:D

şunu itiraf etmeliyim ki, swift son haftalarda takdireşayan bir mücadele ortaya koydu, ve bana sorarsanız da ligde kalmayı hakeden o...gözüken o ki çok çekişmeli ve sonucu pek tahmin edilemeyecek maçlar oynayacağız ama tabi eren hocamın dediği gibi swift düşmeye oynamayıp ligde kalmaya yolunda çaba harcarsa...

Advertisement