BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 32

Season 32

Set priority
Show messages by
From: Meteoritis

To: ktlp
This Post:
00
272297.92 in reply to 272297.91
Date: 9/14/2015 6:04:59 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Kατσε εσυ εδω βαζεις στο σακουλι ανομοια πραγματα. Βαζεις την διπλη μαντεψια και την εδρα σαν πλεονεκτημα δικο μου ενω στον αντιπαλο βαζεις 3 παραγοντες εκ των οποιων μονο ο 1 λειτουρει σαν εξτρα μπονους δηλαδη η διαθεση. Οι καταστασεις εχουν ηδη συμπεριληφθει αρα δεν μπορουν να θεωρηθουν ως εξτρα παραγοντας. Οσο για τους μισθους ειναι ακτι εντελως ατοπο. Ο μισθος δε λει ΠΟΤΕ την αληθεια.

Παντως παιδια καμια παρεξηγηση ετσι. Χαλαρη κουβεντα κανουμε. Σεβαστες ολες οι αποψεις. Να εχει και λιγο ενδιαφερον το φορουμ επιτελους.

This Post:
00
272297.93 in reply to 272297.91
Date: 9/14/2015 6:22:19 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαιρετω τα παιδια στον ομιλο. Σας παρακολουθω εδω και αρκετες σεζον λογω του μετεωριτη. Πανω στο θεμα που δημιουργηθηκε θα πω την αποψη μου που θα λυσει πολλες αποριες.

Γνωριζοντας τους 2 παικτες που αγορασε ο Βασιλης εχω να πω οτι και με μισο dmi μπορουν να κανουν πλακα ακομα και τους δικους μου ψηλους που ειναι στο ιδιο στυλ με τους δικους του και ειμαι 1ος στον ομιλο μου. Δεν καταλαβαινω πραγματικα την απορια που ο μετεωριτης ειχε καλυτερα ππ100. Δεν λεω οτι επρεπε να κερδισει, αλλα εχει σε 2 παικτες του ο ενας ηταν και με πολυ καλη κατασταση εχουν απο 122 σκιλ ο καθενας. Μαλιστα ο ενας ειναι ψηλος.

Για να καταλαβαιτε το μεγεθος παρτε παραδειγμα τον Κοσμιδη της εθνικης ελλαδος που ειναι βασικος και αναντικαταστατος στο 4 σε οποιοδηποτε συστημα και να παιξουμε. Εχει αθροισμα 126 σκιλ!!!

Οπως καταλαβαινουμε ενας παικτης που κοστιζει 2,8 εκατομμυρια στα 30 του δεν ειναι παικτακι της σειρας. Μπορει να παιξει οποιοδηποτε συστημα με τρομερη επιτυχια και αν ειχε λιγα κορ σκιλ παραπανω θα εφτανε να παιζει στην εθνικη της αμερικης.

Αρα αφου τα ππ100 περιλαμβανουν εδρα-διαθεση-ενθουσιασμο-dmi οποιος εχει περισσοτερα σκιλς εχει και τα ππ100 με το μερος του

Last edited by τεράστιος at 9/14/2015 6:25:14 PM

From: ktlp

This Post:
00
272297.94 in reply to 272297.92
Date: 9/14/2015 7:15:39 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Σιγα μην παρεξηγηθουμε επειδη διαφωνουμε σε κατι,οποιος παρεξηγηθει μαζι σου επειδη διαφωνει σε κατι δεν χρειαζεται να του δινεις σημασια, ουτε αξια.
Τωρα με αυτα που γραφεις για ππ100 διαφωνω καθετα,[emoticon=] μεχρι να μου πεις που αναγραφεται στο παιχνιδι οτι τα ππ100 συμπεριλαμβανουν ολους τους παραγοντες, παντος βασει αποδοσης δεν φαινεται κατι τετοιο.(βλεπε sf πχ.)
To γεγονος επισης οτι αν καποιος χωρις να ξερει τα skil των παικτων των δυο ομαδων εβλεπε τις δυο ομαδες με το που ξεκινησε το παιχνιδι(παικτες που κατεβηκαν, στησιμο ομαδας,διαθεση ομαδας, μαντεμα.)θα πονταριζε στη νικη του borba (αυτο ειπαμε ολοι σχεδον)δειχνει η οτι τα ππ100 δειχνουν κατι διαφορετικο απο οτι νομιζεται η οτι δεν ξερουμε να μετραμε την δυναμικοτητα τοων αντιπαλων.
Για το μισθο ομως θα συμφωνησω εν μερη [emoticon=]

From: johnny15

This Post:
00
272297.95 in reply to 272297.91
Date: 9/15/2015 12:30:30 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Αν τα ππ100 υπολογιζαν ολα τα παραπανω

Τα υπολογίζει..

Ενας παικτης με μικροτερο μισθο μπορει να κερδισει εναν με λιγο μεγαλυτερο.Ομως ενας με μισο dmi δεν κερδιζει.

Φίλε εδώ διαφωνούμε πολύ.
Κι εξηγώ για 3η φορά πως το dmi έχει να κάνει με το μισθό και την κατάσταση..όχι με τα σκιλλ.
Δηλαδή μπορεί μία ομάδα με μικρότερο dmi να είναι καλύτερη της άλλης.
Κι ο σαριθίν που νικούσε και την Α1 με μικρότερους μισθούς δεν είχε πάντα καλύτερες καταστάσεις προφανώς (άρα είχε πολύ μικρότερο dmi)

3.μεγαλυτερη διαθεση ομαδας.

Αυτό δεν το ξέρεις γιατί η διάθεση έχει να κάνει και με τον ενθουσιασμό. Δλδ ο μετεωρίτης που έπαιζε με φουλ ενθουσιασμό 12 και χαλαρή είναι σα να έπαιζε με 8 περίπου ενώ ο μπόρμπα με κανονική έπαιζε με ότι ενθουσιασμό είχε. Μπορεί να είχε μεγαλύτερο από 8 αλλά δεν είναι καθαρή διαφορά διάθεσης.

This Post:
11
272297.96 in reply to 272297.93
Date: 9/15/2015 12:33:01 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Γνωριζοντας τους 2 παικτες που αγορασε ο Βασιλης εχω να πω οτι και με μισο dmi μπορουν να κανουν πλακα ακομα και τους δικους μου ψηλους που ειναι στο ιδιο στυλ με τους δικους του και ειμαι 1ος στον ομιλο μου. Δεν καταλαβαινω πραγματικα την απορια που ο μετεωριτης ειχε καλυτερα ππ100. Δεν λεω οτι επρεπε να κερδισει, αλλα εχει σε 2 παικτες του ο ενας ηταν και με πολυ καλη κατασταση εχουν απο 122 σκιλ ο καθενας. Μαλιστα ο ενας ειναι ψηλος.

Επειδή τους έχω δει κι εγώ και τους ψιλοθυμάμαι προσπαθούσα να πω ακριβώς το ίδιο.. αλλά δε θυμόμουν σκιλλ οπότε με συμπλήρωσες τέλεια :Ρ

This Post:
00
272297.97 in reply to 272297.96
Date: 9/15/2015 5:43:34 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
"Τα υπολογίζει.." απο ποια λεγομενα του παιχνιδιου προκυπτει ?
" το dmi έχει να κάνει με το μισθό και την κατάσταση..όχι με τα σκιλλ." τα skill δεν εχουν μια σχετικη αντανακλαση στο μισθο ?
" μπορεί μία ομάδα με μικρότερο dmi να είναι καλύτερη της άλλης." αλλο μικροτερο αλλο διπλασιο.
" ο σαριθίν που νικούσε και την Α1 με μικρότερους μισθούς δεν είχε πάντα καλύτερες καταστάσεις προφανώς (άρα είχε πολύ μικρότερο dmi)"οταν παιζαμε μαζι κερδιζε στον ομιλο σχεδον ολους, με οχι πολυ ακριβους παιχτες αλλα οχι και τιποτα παρταλια,απλα οι μισθοι του ηταν καλοι αλλα οχι πολυ υψηλοι, με προσοχη ομως στις καταστασεις.
Και οσον αφορα τη διαθεση την οποια ολοι ξερουμε αυτη μονο μπορουμε να συγκρινουμε και οχι τον ενθουσιασμο, γιαυτο δεν αναφερθηκα σε αυτον. [emoticon=]

This Post:
00
272297.98 in reply to 272297.97
Date: 9/15/2015 5:59:16 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
απο ποια λεγομενα του παιχνιδιου προκυπτει ?

Δυστυχώς αν περίμενες από το εγχειρίδιο του παιχνιδιού να μάθεις τα πάντα δεν θα μάθαινες τίποτα κι αυτό είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις. Το μπάζερ είναι παιχνίδι όπου εμείς πρέπει να τα ανακαλύψουμε κάτι τέτοια. Έμπειροι μάνατζερ έχουν πει πάρα πολλά που θεωρούμαι πλέον δεδομένα.. φαντάζομαι ότι μπορεί αυτό (που είναι σχετικά γνωστό) να το χουν παραδεχτεί κι οι BBs.

τα skill δεν εχουν μια σχετικη αντανακλαση στο μισθο ?

Πιο σχετική πεθαίνεις :Ρ
Εδώ είναι το κύριο μέρος της διαφωνίας μας.. κι η απάντηση είναι ότι όχι το πλήθος σκιλλ δεν φαίνεται εύκολα από το μισθό..έχω παίκτη με μικρότερο μισθό και 10+ παραπάνω σκιλ από τους ακριβότερους του.

αλλο μικροτερο αλλο διπλασιο.

Και με διπλάσιο γίνεται..δεν ξέρω πως μετράς το διπλάσιο ακριβώς (αν εννοείς το συνολικό ρόστερ) γιατί άμα ο μετεωρίτης έχει καλή αντοχή μπορεί να ήταν και καλύτερο το μικρό του ροτέισον καθώς δεν υστερούσε σε σκιλλ κατά τη διάρκεια του ματς.

και οχι τον ενθουσιασμο, γιαυτο δεν αναφερθηκα σε αυτον. [/q
Υπάρχει όμως :Ρ
Για το σαριθίν πρέπει να δεις στην Α1 τι έκανε για λίγο καιρό (όσο έπαιζε) για να καταλάβεις τι λέω.

This Post:
00
272297.99 in reply to 272297.98
Date: 9/15/2015 6:26:06 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Οταν βρεις χρονο παραθεσε μου καποιες τετοιες αναλυσεις. Ευχαριστω
Δωσε μου μια εξηγηση για τα ππ100 των sf σε αυτο το παιχνιδι.

Τη λεξη "σχετικη" γιαυτο την χρησιμοποιησα.Τα skill φαινονται απο το μισθο αλλα πρεπει να λαβεις υποψη σου και αλλους παραμετρους για να μην πεσεις σε παγιδα.Για ποιους παικτες λες ?

Στο συνολικο dmi αναφερομαι.Και οχι δεν γινεται να χασει απο μισο dmi σε μια σειρα αγωνων.Μην κανουμε τις εξαιρεσεις (αν υπαρχουν) κανονα.

Αν ξεραμε τον ενθουσιασμο και των δυο ομαδων θα τον λαβαιναμε υποψη.

Last edited by ktlp at 9/15/2015 6:38:23 PM

This Post:
00
272297.100 in reply to 272297.99
Date: 9/16/2015 10:51:51 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Δωσε μου μια εξηγηση για τα ππ100 των sf σε αυτο το παιχνιδι.

Του μετεωρίτη είναι πολύ λογικό φίλε. Το ρέιτινγκ είναι η παγίδα αφού είναι ψηλός που έπαιξε 3άρι.
Προφανώς έχει πολύ καλό εσ.σουτ και είχε καλό ματσάπ απέναντι στο 3 του μπόρμπα.
Το 3άρι του μπόρμπα είναι κοντός παίκτης (πάντως σίγουρα όχι ψηλός) οπότε χτύπησε και με σουτ ντράιβ.
Δεν ξέρω τα σκιλλ τους αλλά έτσι εξηγείται. Ειδικά τα τριάρια προσφέρουν συχνά πολλά περισσότερα από το μισθό τους..απλά το 3αρι του μετεωρίτη ήταν άτυχο.

Για ποιους παικτες λες ?

Το Γουέμπστερ

Στο συνολικο dmi αναφερομαι.

Δεν είναι ασφαλές να συγκρίνεις το dmi 10 παικτών με αυτό 5 καθώς η πεντάδα κάθε φορά που είναι μέσα από τη μία έχει πχ το μισό dmi της ομάδας κι από την άλλη όλο αφού ο μετεωρίτης είχε μικρότερο ροτέισον.

Δεν κατάλαβα τι αναλύσεις θες να σου παραθέσω ακριβώς :Ρ

This Post:
00
272297.101 in reply to 272297.100
Date: 9/16/2015 11:28:12 AM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Aν εχει κατι καλο ο sf του μετεοριτη ειναι ριμπαουντ,οχι το εσωτερικο σουτ,και με τετοια αποδοση σε συγκριση με την αποδοση του sf της αλλης ομαδας τα ππ100 ειναι κακος μεγαλυτερα για αυτον τον παιχτη.

Ο Γουεμπστερ εχει κατα πολυ καλυτερα skills απο τον Σφαλιαριδη ?(με τετοιο ονομα θελει να παιξει και μπασκετ ? [emoticon=]) Ποσο καλυτερα ?

Συγκρινα το συνολικο dmi των 2 πενταδων.

Αναλυσεις εμπειρων παικτων που επικαλεισε οτι αναφερουν αυτο που λες για τα ππ100.

This Post:
00
272297.102 in reply to 272297.101
Date: 9/16/2015 3:03:17 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Αναλυσεις εμπειρων παικτων που επικαλεισε οτι αναφερουν αυτο που λες για τα ππ100.

Πρέπει ν ψάξω αρκετά γιατί είναι αρκετά παλιά. Μπορείς να ρωτήσεις βέβαια κάποιον έμπειρο μάνατζερ πάντα.. άμα βρω χρόνο θα ψαξω.

Aν εχει κατι καλο ο sf του μετεοριτη ειναι ριμπαουντ,οχι το εσωτερικο σουτ,και με τετοια αποδοση σε συγκριση με την αποδοση του sf της αλλης ομαδας τα ππ100 ειναι κακος μεγαλυτερα για αυτον τον παιχτη.

Σου εξηγώ ότι η αξιολόγηση πέφτει γιατί παίζει εκτός θέσης..μη βλέπεις το 3-10 και λες δεν εχει εσ.σουτ δεν πάει έτσι..ο παίκτης προφανώς ΕΠΡΕΠΕ να παει καλύτερα όχι να έχει μιρκότερο π.π.100..για αυτό λέμε ότι ήταν άτυχος γιατί ενώ ήταν να βάλει 6-10 πχ έβαλε 3.
δες πχ
http://www.buzzerbeater.com/match/85657385/boxscore.aspx
11,5 ρέιτινγκ ο γιανικάκης με τρομερό π.π.100 και πήγε όπως έλεγε το π.π.100.

Ο Γουεμπστερ εχει κατα πολυ καλυτερα skills απο τον Σφαλιαριδη ?

Δεν μπορώ να σου πω τώρα ακριβώς τα σκιλλ αλλά ναι έχει καλύτερα (μάλλον περισσότερα) σκιλλ από τον Σφαλιαρίδη..για να καταλάβεις έχει τα περισσότερα σκιλλ της ομάδος μου.

Advertisement