מוזמנים לבוא לראות מה הנבחרת תציג בעונה הבאה כנראה אחרי שבסיום העונה התבתאה בחילופי סגל ורענון שורות קבאליו סוף סוף מוכן לנבחרת ויש מצב טוב שעם מור נכנס לנבחרת ברגע ששיפר את כושר המשחק שלו
נתיב בובליל שלא משחק היום אבל מביא איכויות לנבחרת שלא היו עד העונה
ברדפורד גם נכנס כרגע על תקן מחליף הוא מור ושוקי מילו נאבקים על העמדה שלהם בתור המחליפים של פטרקוב וזה מבורך שיש כל כך הרבה אופציות
עמדת הסמול מאוישת כרגע על ידי שלושה שחקנים שכל אחד מהם עם אוריאנטציה אחרת בוקרה קרני ולנדאו כל אחד מהם יכול לפתוח או להחליף במצב נתון
עמדת הפוינט נשארה עומדת על וונאסובר שלא עומד ממש בכושר תמיר ברוכיאן וקיר שחקנים חמודים אבל אני באופן אישי העדפתי לא לפתוח עם אף אחד מהם הפותחים האפשריים במקרים האלה הם בובליל ולנדאו ששניהם קצת יותר חלשים במסירה אבל נותנים יותר בדברים אחרים
עמדת הפ"פ והסנטר בשתי העונות האחרונות אוישה על ידי 4 שחקנים אילן ארז אסוואד נאסר דודו מדינה ואשכנזי כל אחד מהם עם הבעיות שלו אבל אני שמח להגיד שיש עוד אופציות כיום עם טובי וקבאליו השישיה הזאת לא מושלמת כיום היחיד שאני יכול להגיד שאני מבסוט על המצב שלו והעתיד הוא קבאליו והתקוות להביא עוד אחד ברמה שלו בעונה שתיים הקרובות
בהצלחה למאמן הנבחרת הבא
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain