BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 50 - It's Not Personal. It's Strictly Business.

Σεζόν 50 - It's Not Personal. It's Strictly Business.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
304877.91 in reply to 304877.90
Date: 6/15/2020 7:53:17 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Σ' ευχαριστώ, αλλά εκτός από το κομμάτι της τακτικής υπάρχει και το υλικό. Ο Celts έχει το 3ο μεγαλύτερο μπάτζετ και πιθανολογώ ότι το ρόστερ του είναι ανάμεσα στα 4-5 καλύτερα της κατηγορίας. Δε νομίζω ότι θα κάνει πάνω από 2-3 εντός έδρας ήττες.

Καθόλου απίθανο να βγάλει διπλό ο Θρύλος. Απλά θεωρητικά βαθμολογικά, αν και νωρίς, το Περιστέρι αν χάσει... σφίγγει!

Εξαιρετική ομάδα η Καρδίτσα, αλλά εσύ έδειξες τα... δόντια τους με τον τεράστιο. Πιθανολογώ ότι η έδρα θα παίξει ρολο.

Δεν είδα τον πλέι μέικερ, αλλά είδα τον σέντερ. Τι θέλαμε και τονίζαμε ότι ο Αετός χρειάζεται έναν ψηλό; Ίσως πλέον διαθέτει το καλύτερο ρόστερ.

This Post:
22
304877.92 in reply to 304877.91
Date: 6/16/2020 3:41:13 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Καλημέρα σας!

Αν κερδίσουμε σήμερα πάμε τελικούς με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον ξεφτίλα!
Αν χάσουμε είναι όλα ανοιχτά!

Αν δεν γίνει τπτ απ'τα δύο (πέσει ο σέρβερ/αναβληθουν τα παιχνίδια/ισοπαλία κλπ) δεν γνωρίζουμε...! :-)

ps: όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά παρακολουθώ εδώ κ περιπου μια βδομάδα τον Αιμάρ να βρίσκεται ψηλότερα
από εμάς κ στην εγχώρια κ στην παγκόσμια κατάταξη...

Πόσους άραγε να έχει λαδώσει για να συμβαίνει αυτό...? :-PPP

This Post:
00
304877.93 in reply to 304877.92
Date: 6/16/2020 9:01:09 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Νομίζω Αετός και Τεράστιος διατηρούν τις αμφιβολίες τους :P

Τους έχω δώσει τα κλειδιά του εξοχικού από Μάιο μέχρι και Ιούνη ;)

This Post:
00
304877.94 in reply to 304877.93
Date: 6/16/2020 10:09:02 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Αμφιβολία σε ένα υποθετικό σενάριο πως μπορούν να έχουν? 🤓

Έτσι εξηγούνται πολλά...! Με το εξοχικό έγινε η δουλειά! 😁

This Post:
11
304877.97 in reply to 304877.96
Date: 6/16/2020 1:09:51 PM
This Post:
33
304877.100 in reply to 304877.99
Date: 6/16/2020 6:10:26 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Γενικά το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί με πολλούς τρόπους κ κατά την γνώμη μου ο καλύτερος από αυτούς είναι ο τρόπος που μας ευχαριστεί/διασκεδάζει...!

Μπορεί ενδεχομένως κάποιος να θέλει να παίζει με 35χρονους,κάποιος άλλος να κάνει day trading,άλλος να προπονεί κλπ.

Να συμφωνήσω ότι κάποιες επιλογές μεταγραφών πιθανότατα δεν θα τις έκανα (όμως αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό)!

Θα διαφωνήσω με όλη την πρόταση:
Τι να συγκρίνεις τωρα τον ματσας και τον μαμου με τους μετέπειτα πρωταθλητες...αστειο(

καθώς ''γειώνεις'' την μισή Α1 χωρίς αντικειμενικά κριτήρια!

ps:Κατά τα άλλα περιμένω τον Ξεφτιλα'ι'κό να μας πεί αν είναι έτοιμος να παίξει τελικούς με μεονέκτημα έδρας....!
(να αρχίσουμε κανένα mind game από τώρα που είναι νωρίς-αν κάνετε κέφι μιλάμε κ για την σεζόν 51 :-PP)

This Post:
77
304877.101 in reply to 304877.99
Date: 6/16/2020 6:28:30 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Γενικά συνεχίζω να βλεπω ολες τις μεταγραφές που γίνονται στην α1 και μου φαίνονται τραγικές, ναι οκ και εγω μπορώ να παρω εναν σεντερ με 170.000 μισθο με 4 μυρια και τι ? θα είναι βιώσιμη η ομάδα μου μετά από 4 σεζόν ?βλεπεις μανατζερ που παιρνουν παιχτες με 4 μυρια και τους πουλανε 1.5 μυριο μετά απο 3 σεζόν και λες ναι τι ? το επίπεδο δεκαετιας σεζόν 20-30 ήταν πολύ υψηλότερο. δεν μπα να ψωνιζεται πανακριβα καπί, εγώ θα συνεχίζω να παίρνουν τους πιτσιρικάδες μου, να προπονώ και ότι καταφέρω. Δεν θα γίνω ρεπλικα τάσης που βγηκε, επειδή στην ελληνικη α1 δεν υπήρχε ανταγωνισμός και πηγαιναν και αγοράζανε τα πρωταθλήματα με 38.5 χρονών παιχτες, My Way....
Τι να συγκρίνεις τωρα τον ματσας και τον μαμου με τους μετέπειτα πρωταθλητες...αστειο(σπαρταν εξαιρείσαι )

Σεβομαι την αποψη σου αλλα θα διαφωνησω καθετα εδω. Φυσικα αυτο που θα παραθεσω ειναι απλα η προσωπικη μου αποψη και μενα οποτε απλα βγαινει κουβεντα για συζητηση.

1ον ο καθρεφτης ενος πρωταθλητη-κυπελλουχου ειναι το επιπεδο που διατηρει στο Β3 που ανταγωνιζεται με τους καλυτερους. Δεν μπορει να μη δεν μπαινει στην εξισωση ο Αλεξανδρος(Legends) που σηκωσε το Β3 με πραγματικους μισθους στα 550κ περιπου. Ειδικα την στιγμη που οταν εγω ειχα παρει με παρομοιους μισθους το κυπελλο της σεζον 42 και ο Kung Flu περυσι ειχαμε δεχθει τοσα συγχαρητηρια που ηταν λογικα αλλα δεν υπαρχει καν συγκριση με το αλλο επιτευγμα. Μεσα φυσικα και ο ΘΕΟΣ(ICI BC) που ηταν 2 σερι χρονιες στους 8 του Β3 και επαιξε με καλες πιθανοτητες για 4αδα!

2ον το επιπεδο της Α1 απο πλευρας στελεχωσης παικτων ειναι ξεκαθαρα ανωτερο απο πριν 20-30 σεζον. Ειναι λογικο αφου οι παικτες που κυκλοφορουν εχουν πολυ πιο πλουσια δευτερα σκιλς και συνηθως καλυτερες αντοχες-βολες απο οτι πριν τοσες σεζον.

3ον θεωρω πολυ πιο δυσκολο να κερδιζει καποιος σερι τιτλους αυτη την περιοδο λογω της οικονομικης καταστασης που εχει φτασει το παιχνιδι. Η αγορα ενος 27χρονου τις τελευταιες σεζον κοστιζε πανω απο 5 εκατομμυρια(υπαρχει μια πτωση στις τιμες τις τελευταιες 4-5 σεζον) και ετσι μια ομαδα πρεπει να πρωταγωνιστει συνεχως αλλαζοντας το ροστερ της μεσα σε χρονιες που εχει στοχο ειτε το πλεονεκτημα της εδρας, ειτε μια καλη θεση στα πλει οφ, ειτε το κυπελλο. Πιο παλια ηταν πιο ευκολο για μια ομαδα να κρατησει εναν βασικο κορμο 4-5 παικτων για πολλες σεζον και καθε σεζον να κανει 2-3 ποιοτικες προσθηκες.

Για παραδειγμα η ομαδα μου πηρε το πρωτο πρωταθλημα της την σεζον 47 και ειχα μονο 2 παικτες ιδιους με το τελευταιο περυσι(καφ-σενγκ). Στην 2ετια δηλαδη που ακολουθησε επρεπε να αλλαξω ολο τον βασικο κορμο ενω παραλληλα κυνηγουσα νικες σε πρωταθλημα-κυπελλο και Β3.

Θα συμφωνησω μαζι σου ξεκαθαρα στο κομματι που λες οτι ειναι μη ρεαλιστικο το να εχεις τοσους παικτες μεγαλης ηλικιας. Και εμενα δεν μου αρεσει καθολου να εχω μεγαλης ηλικιας παικτες αλλα καταλαβαινω οτι αν δεν αλλαξει κατι στην οικονομια του παιχνιδιου 9 στις 10 φορες ο πρωταθλητης-κυπελλουχος θα εχει την ιδια συνταγη επιτυχιας. Δυστυχως τα αφησαν πολυ στην τυχη τους καποια πραγματα οι δημιουργοι του παιχνιδιου. Θελω να πιστευω οτι με τις νεες προσθηκες στα γηπεδα θα αλλαξει λιγο η κατασταση. Εχω δει κατι 24χρονους με 142 σκιλς να κυκλοφορουν! Πριν τα γηπεδα ενας παικτης στο ξεκινημα των 24 θα ειχε μαξιμουμ 120.

Οσο αφορα το μελλον που δεν εχουν οι ομαδες που εχουν παικτες μεγαλης ηλικιας και εκει θα διαφωνησω αφου απο την στιγμη που επιλεγει καποιος να παιζει με ''κυκλους παικτων'' μπορει να μενει στην κατηγορια πολυ καιρο αρκει να κανει σωστα τις αγορες-πωλησεις. Καποιες ομαδες που εχουν μεγαλους σε ηλικια παικτες ειναι στην Α1 καμια 10αρια σεζον και παραπανω.

Advertisement