Maç sonrası istatistikler ;
Gün 6 (Salı 14 Ocak 2014) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.comGecenin en iyi kollektif performansıSayı : 123 : Miami Heat...
Ribaunt : 72 : Free Kids
Asist : 30 : BUGRAHAN PİLSEN, Miami Heat..., İNATÇILAR, Yagiz Jazz
Top çalma : 13 : adanagücü, predatorspor
Blok : 12 : Free Kids
Gecenin en iyi kişisel performanslarıSayı : 57 : Y. Chuchong (Ankara Bulls)
Ribaunt : 25 : I. Konijn (Free Kids)
Asist : 12 : M. Sahel (BUGRAHAN PİLSEN)
Top çalma : 4 : P. Puig i Lleida (adanagücü), M. Efsan (adanagücü), N. De Liso (predatorspor), O. Tugaci (West Coast Castle), M. Gürth (Yagiz Jazz)
Blok : 6 : H. Piña (GaLaTaSaRaY A.Ş)
Gecenin en iyi beşiOyun Kurucu : N. De Liso (predatorspor) (26 Sayı, 5 Ribaunt, 7 Asist, 4 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 26
Şutör Gard : Y. Chuchong (Ankara Bulls) (57 Sayı, 4 Ribaunt, 1 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 52
Kısa Forvet : R. Dartanyan (Miami Heat...) (29 Sayı, 7 Ribaunt, 9 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 37
Uzun Forvet : J. Dvořáček (İNATÇILAR) (24 Sayı, 18 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 40
Pivot : I. Moya Delgado (Kepezin Kaplanları) (15 Sayı, 20 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 35
Gecenin EDO'suY. Chuchong (Ankara Bulls) (57 Sayı, 4 Ribaunt, 1 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 52
Gecenin kötü performansıS. Légrádi (Kurosawa) (16 Sayı, 7 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -8
Tüm istatistiklerEldivenleriyle oynayan adam : G. Kivaras (Kurosawa) : 9 Top kaybı
Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Piña (GaLaTaSaRaY A.Ş), M. Stoica (GaLaTaSaRaY A.Ş), F. Akabey (Kurosawa), W. Kok Yong (Yagiz Jazz) : 6 Faul
Demir adam : R. Manago (adanagücü), A. Rajzer (adanagücü), M. Efsan (adanagücü), F. Mahncke (Miami Heat...), O. Tugaci (West Coast Castle), G. Kivaras (Kurosawa), S. Légrádi (Kurosawa), E. Soares (Yagiz Jazz), M. Gürth (Yagiz Jazz) : 48 Dakika
Şutör : Y. Chuchong (Ankara Bulls) : 7 Üç sayı
En iyisi : F. Nükte (Yagiz Jazz) : Not : 16.0
En kötüsü : F. Akabey (Kurosawa) : Not : 2.0
20 sayılık bir mağlubiyet aldık yalnız bu farkı hiç beklemiyordum.1-3-1 Savunma verdim inanılmaz sayı yedim. yine yenilebilirdim ama hatam bu mu oldu bilemiyorum.Hucumda direk içeriyi tercih etmem gerekirken isolation tercih etmem o da felaket oldu.Hiç turnikeye gitmedik ki içeri bak anlayışlı takım olarak yanlış bir taktik verdim.İleri ki maçlara bakacağız ama bu mağlubiyeti takım olarak kabul edemedık :) 53-44 ribler.İyi savunma yaptıgımı düşünüyorum evimde oynadım 108 sayı yedim rakibin o kadar potansiyel başlamasına karşın.Yalnız diğer ekiplerden bu arkadaşı geçebilen isimler var daha iyi takımlar var bilmiyorum ne kadar favori bu takım sizin için tabi o ayrı
Last edited by Tolga KaaN at 1/14/2014 1:03:04 PM