Πολύ έξυπνη η μεταγραφή του Σαενθ, πιστεύω σου εξασφαλίζει τα playoffs και εμένα μου δίνει ελπίδες για 2η θέση. Εμενα ηρθε η ηττα με τους Red&White Bulls για 1 ποντο, βεβαια στο ημιχρονο ειχαν και οι 3 ψηλοι μου 5 φαουλ και στην 4η επαιζα με point gurad στη θεση 5, η αληθεια ειναι οτι αξιζα να χασω για περισσοτερο. Στην συνεχεια με rotation 5-6 παικτων αποφασισα να χτυπησω τον 1 απο τους 2 επομενους αγωνες, με Valencia που ειναι κοντα στην βαθμολογια που αν τον νικουσα θα ηταν σαν 2 νικες για εμενα, και ετσι καπως αφησα το ματς με Batsi για να βγουν τα λεπτα. Στη συνεχεια στο ματς με Giouxtas δεν θα το αφηνα σιγουρα γιατι ηταν TV αλλα θα επαιζα χαλαρη σιγουρα, μιας και ολους τους αγωνες με χαλαρη τους εχω παιξει σε αυτο το σημειο. Ξεχασα να βαλω εντολες και επαιξα κανονικη, απο την μια ειναι λιγο αδικια γιατι ουσιαστικα του χαλαω τις πιθανοτητες για playoffs αλλα απο την αλλη, επαιξε βασικος σεντερ παικτης με αδεξια εσωτερικη αμυνα, αδεξιο ριμπαουντ, με ενα κοιτα μεσα θα ειχα φαει 20-30 ποντους διαφορα... (μου φανηκε πολυ παραξενο που κερδισα). Τωρα παρα το μεγαλο ΜΠΑΜ η ομαδα ψαχνει και 2ο ΜΠΑΜ, ο προεδρος εχει τρελαθει και σκοπευει να κανει all-in για ανοδο (δεν φοβαμαι να το πω) ή χρεοκοπια.
Last edited by And1coach at 6/25/2018 12:38:50 PM