Την πιο δυσκολη νικη μου για φετος πετυχα σημερα, (16η αγωνιστικη) απεναντι στον πολυ δυνατο Sepoliako με 121-115..
Ο Sepoliakos με το πιο ακριβο ροστερ του ομιλου μας (300Κ) δεν καταφερε να με σταματησει, αλλα ο αγωνας ηταν ντερμπυ.
Στην 1η περιοδο προηγηθηκα με 9π. και εδειχναν ολα καλα για την ομαδα μου.. Ομως με αντεπιθεση διαρκείας ο Sepoliakos με το 21-37 της 2ης περιοδου εκλεισε το ημιχρονο, προηγούμενος με +7.
Στο Β' Ημιχρονο ξαναπηρε μπροστα η μηχανη του ΑΕΤΟΥ, ξεπερασα ολες τις δυσκολίες και τελικα επικρατησα οριακα στην διαδικασια των βολων , εκει που οπως εχω ξαναπει ειμαι αχτυπητος στον ομιλο.. 32/37 βολες σημερα..!!!
Ευκαιρια για χαλαρωση οι επομενες 3 αγωνιστικες για μενα , αφου παιζω με τους τελευταιους του ομιλου .. και προετοιμασια για τον εντος αγωνα μου με τον ΔΑΟ , ο οποιος με τους τελευταιους τραυματισμους δειχνει να μην εχει παγκο..
3 παιχτες μου εκαναν double-double σημερα..
Στο αλλο μεγαλο ντερμπυ του ομιλου (στους μπλε), το 2ο ακριβοτερο ροστερ, ο Ολυμπιακος Βολου, επικρατησε ευκολα της Συρου με 24π. και την εριξε απο την κορυφη..
Σε μεγαλη μερα βρεθηκε το Αμερικάνικο παλτό του (Ring), ο οποιος με 4 ποντους και 8 ριμπαουντ φαινεται να βρηκε τα βηματα του..!! :)))
Last edited by commandos at 1/9/2016 1:42:19 PM