BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - קרואטיה - עונה מס' 8 שבוע מס' 1

ישראל - קרואטיה - עונה מס' 8 שבוע מס' 1

Set priority
Show messages by
From: Warrior

To: oz
This Post:
00
79658.9 in reply to 79658.8
Date: 3/8/2009 9:35:00 AM
Overall Posts Rated:
1010
להגזים במה?

בנושא צדוק אני חושב שהזכרתי אפילו עוד לפני שנבחרתי וגם במהלך הקמפיין שאני לא אשתמש בשחקן עם כושר 5 ומטה גם אם הוא השחקן הכי טוב במשחק.. כושר 6 זה עוד גבולי ותלוי גם בכושר של האחרים בקבוצה וגם ביריבה אבל אני בכללי לא אוהב להתאים מאצאפ של שחקן שנחות ב2-3 רמות בכושר..

צריך להבין שמדובר ברמות של נבחרת זה לא קבוצות פרטיות.. גם אם היריב במאצאפ הרבה פחות טוב, עוד עדיין ברמת נבחרת שזה אומר 12-13 לפחות וכשמדובר בנבחרת קרואטיה אני מאמין שגם יותר..

כמה שצדוק טוב, עוד עדיין לא יעמוד במאצאפ כזה לא הגנתית ולא התקפית..
אי אפשר לקחת סיכונים כאלה.. נכון שאנחנו באים מעמדה נמוכה יותר ועוד בחוץ אבל אני חושב ששיתוף שחקנים בכושר כזה רק יחמיר את המצב וזה לא התסריט שאנחנו רוצים .

From: Shay

This Post:
00
79658.10 in reply to 79658.9
Date: 3/8/2009 10:10:11 AM
Overall Posts Rated:
00
עופר אתה מגזים עם ההערכה שלך לפורם.
צדוק הוא בין 4 הסנטרים הכי טובים בעולם פורם אולי פוגע בדברים מסוימים אבל הוא לא מוריד את שחקנים ברמות כאלה דרסטיות פורם 5 זה לא פורם 3 ואם תעלה בלי צדוק אתה תירה לנבחרת(ולעצמך) ברגל.
י

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: yaniv1

To: Shay
This Post:
00
79658.11 in reply to 79658.10
Date: 3/8/2009 10:23:55 AM
Overall Posts Rated:
00
לדעתי אתה טועה,לעלות עם כושר כזה של צדוק זה ייריה ברגל,נקודה.

To: Shay
This Post:
00
79658.12 in reply to 79658.10
Date: 3/8/2009 11:11:11 AM
Overall Posts Rated:
1010
5
זה לא 3

כמו ש 7
זה לא 9

וכו וכו.. אבל 7 זה עוד בסדר כשמדובר בכושר סביר אבל כשזה 2 רמות מתחת ונושק ל4 זה בלתי ניתן לשימוש ברמות נבחרת..

אנחנו לא משחקים נגד נבחרת סומליה, אנחנו נגד קרואטיה[מקום 19 בעולם] בחוץ, נא לא לשכוח ..
ובהחלט יש לך טעות, כושר ירוד מוריד את רמת השחקנים ברמות די דרסטיות, לפחות כשהוא נפגש עם גבוהים שרחוקים ממנו גג 4 רמות, ייתכן שאפילו מדובר בשחקנים פחות מאוזנים עם 17 קליעה שגם בכושר טוב יהיה לו קשה להתמודד איתם אז לקחת את הסיכון שיתמודד איתם בכושר 5 ?

מי שלא זוכר רק בסוף העונה האחרונה הכושר היה ירוד אצל רוב הגארדים, בלת ברירה עלינו עם גארדים בכושר 7 שזה עוד סביר והיה ניתן לראות באופן ברור שהם לא בשיאם לא בהתקפה וגם בהגנה חטפו נקודות משחקנים הרבה פחות טובים.

ואפשר לראות את מה שעשה אותו צדוק עם כושר 6-7 בעונה הקודמת, אפשר להגיד שכלום, לפחות התקפית.. וב5 אני מאמין שגם הגנתית זה ישפיע..
אז לא להצהיר שאם נפסיד זה יהיה ביגלל זה כי זה לא קשור..אם נפסיד זה אולי כי הוא לא בכושר 7-8 השבוע .

From: Shay

This Post:
00
79658.13 in reply to 79658.11
Date: 3/8/2009 11:14:11 AM
Overall Posts Rated:
00
לדעתי יש לי קצת יותר ניסיון ממך במשחק.
שחקן של 14 בכל הראשיות לא נהפך ליותר טוב משחק של 15 בכל הראשיות בגלל הפורם, יש לפורם השפעה מסוימת אבל יש גבול גם לזה אחרת היינו מאמנים גיים שייפ ולא תכונות כל העונה.

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
This Post:
00
79658.14 in reply to 79658.1
Date: 3/9/2009 7:44:22 AM
Overall Posts Rated:
1010
להתעורר..
נשמח אם מישהו ייתן עוד איזה טיפ או עצה ככה לפני המשחק כדי לעורר את העניינים..

המשחק יתקיים היום ב18:00 שעון באזר לפי השעון הקרואטי שהוא כנראה שעה מאחר מאצלנו ..
בהצלחה לנבחרת נקווה לעשות עם המקסימום עם מה שנשאר, ולא נשאר הרבה..

This Post:
00
79658.15 in reply to 79658.14
Date: 3/9/2009 8:46:54 AM
Overall Posts Rated:
88
הייתי נותן בכיף,
אבל כמו שהקבוצה שלי נראית
אתה לא רוצה את העצות שלי
:)

This Post:
00
79658.16 in reply to 79658.15
Date: 3/9/2009 8:51:54 AM
Overall Posts Rated:
1010
והקבוצה שלי לא נראית יותר טוב בינתיים..
אבל לומדים לעשות את ההפרדה מהנבחרת :)

אבל אם באמת יש לך רעיון אז נשמח לשמוע אותו כמו את כל האחרים..
חייבים לחשוב על משהו כי במצב הנתון הם עולים עלינו במספר תחומים ובלא מעט..

This Post:
00
79658.17 in reply to 79658.1
Date: 3/9/2009 11:46:29 AM
Overall Posts Rated:
1010
ערב טוב לכולם !

היום במוקד אנחנו יוצאים למשחק חוץ בקרואטיה.., נבחרת חזקה מאוד עם סגל מרשים ובהחלט נבחרת שיכולה להפתיע הרבה נבחרות בעולם..
המאמן הקרואטי אוהב לשחק הרבה כדור בתנועה ולפעמים משלב בין התקפות מהירות ולוק אינסייד..
לא היה קל להתכונן היום ביגלל שזה משחק ראשון של העונה ואין הרבה אינדיקציה על החמישיה הצפויה והרוטציה ביכלל.. מה גם שהוא נוהג לשנות אותו מידי משחק..

טקטיקות:
אנחנו בשבוע לא קל ביכלל.. בעיקר ביגלל כושר ירוד אצל מספר שחקנים משמעותיים ובראושם גילי צדוק הסנטר המוכר והמדובר בכושר 5 ולא יכלל ברוטציה היום, יהיה ב12 אבל לא צפוי לשחק ואם כן אז מספר דקות מוגבל..

זה חיסרון מאוד קשה לאור העובדה שגם איתו וגם עם אטיאס[שהועבר לצעירה וגם יחסר מאוד היום ובמשחקים הבאים] אנחנו עדיין נחותים מבחינת ריבאונד אל מול הקרואטים וזה פרמטר שמאוד מפחיד אותי כי זה תחום שבהחלט יכול להשפיע על המשחקים ולרוב גם מכריע אותם..

התקפה
ביגלל שאנחנו בלי צדוק השבוע ניסתי לחשוב איך אנחנו יכולים לצמצם את הנזקים שיגרמו לנו החסרונות האלה ולהוריד את הבדלי הרמות בריבאונד, האופציה היחידה שגם יכולה להפתיע מאוד את הקרואטים ואני מקווה שככה, זה לוק אינסייד עם שלושה גבוהים .

כשחושבים על זה אז למרות שהקרואטי לא עולה פנימה הרבה, היום ביגלל המעבר של אטיאס והכושר של צדוק וכשנשארנו עם שלושה גבוהים בלבד לפחות אולי ממה שהוא ראה, זאת יכולה להיות אופציה לא רעה מבחינתו לעלות פנימה ולחזק עם 3 בחוץ כי עלינו הרבה החוצה לאחרונה והוצאנו ציונים מאוד מרשימים ונקווה שזה גם הכיוון שהוא יתרשם ממנו..
ושבלי קשר להתקפה שישמור עם 3 בחוץ, זה מאוד יתרום לנו .

הגישה תהיה נורמל.

הגנה
בהגנה אנחנו נשמור אישית ולא נחזק עם 3 בחוץ למרות שלושת הגבוהים כי יש יותר סיכוי שהם יעלו פנימה היום מאשר החוצה, במידה ובאמת יחלטו לשנות טקטיקה מהפוש שהם משחקים בדר"כ..
החשש העיקרי זה בעמדת הסמול כשאבירם יפתח אבל הוא שומר הכי טוב שיש לנו מבחוץ וגם מנוסה ונקווה שהוא ימזער נזקים עד כמה שאפשר ויחפה על זה בגדול בהתקפה.

This Post:
00
79658.18 in reply to 79658.17
Date: 3/9/2009 11:46:55 AM
Overall Posts Rated:
1010
ולהלן הרוטציה:

PG – מתי שדה יפתח בעמדת הרכז כמו מידי פעם שאנחנו משחקים פנימה, מדובר ברכז הכי טוב שלנו שמוסר המון וזה חשוב מאוד בטקטיקה כזאת.. יש לו גם משניות וניסיון שנצטרך היום ולכן הוא על תקן פותח קבוע בטקטיקה כזאת. יחליף אותו אביה שוורץ וישלים צמד של שומרים מעולים.. חשוב מאוד שיעשה את ההגנה אבל גם התקפית הוא כבר הוכיח לנו שיש לו הרבה מה לתרום בטקטיקה כזאת . עדי יוחפז יהיה רזרבה.

SG – השחקן הקבוע בחמישיה של הנבחרת, אמיל אופיר.. שעוזר ותורם בכל טקטיקה כאמור.. חייבים להמשיך דור כזה של שחקנים מגוונים שמשמעותיים בכל טקטיקה. אין דרך להתמודד עם שחקנים כאלה. יחליף אותו זוהר בן יוסף שהוא גם קלעי משובח מבחוץ וגם חודר מעולה גם כן.. מתקדם בצורה מרשימה מאוד בחודש וחצי האחרונים ולאט לאט מתקרב לרמות של אופיר וחסידים מבחינת גיוון ואיכות . עדי יוחפז יהיה רזרבה.

SF – אבירם בן ארי יפתח בעמדה זו.. שחקן ותיק מאוד במחוזות הנבחרת.. שחקן מנוסה שתרם המון לנבחרת ישראל ונקווה שיעשה את זה גם היום.. הגנתית פירטתי כבר מקודם שזאת האופציה הכי טובה שלנו בשמירה מבחוץ.. נקווה שהוא יתרום לריבאונד הרבה גם מעמדת הסמול וכמובן התקפית אנחנו צריכים לבנות עליו כקלעי משמעותי היום שינסה לתפוס את הסמול שלהם עם המכנסיים למטה וינצל את הקליעה והניסיון שלו. יחליף אותו היום אסף חסידים כשבדר"כ אני אוהב לשחק עם שלושה גבוהים גם מהספסל אבל היום אין לנו את האופציה הזו.. מה גם שאסף גם ידוע כחודר גדול והוא גם ייתן לא מעט נקודות.. הגנתית הוא כמובן ישפר את ההגנה החיצונית ויחליש את הפנימית ונקווה שיסתדר בכל זאת .

PF – עוז בן עמי יפתח בעמדה מס' 4.. עוד שחקן ותיק ומנוסה בנבחרת שלנו..נקווה שיתרום לנו הרבה בהתקפה יחד עם הניסיון שלו.. עשה עלייה משמעותית השבוע סוף סוף אחרי לא מעט זמן וזה יכול לעזור לנו היום.. ידוע גם כמוסר משובח כמו שאר הגבוהים שלנו ונקווה שיעשה את העבודה כמו שהוא יודע.. יחליף אותו היום צח גולן שהוחזר לסגל לאור המצב הקשה בגבוהים השבוע..

C – הדר קורנפיין בכושר 8 יחליף את צדוק בחמישיה.. עוד שחקן מעולה עם תעודות בנבחרת, קלעי משובח שעושה תרומה גדולה ואפקטיבית מאוד, בדר"כ מהספסל ונקווה שמהחמישיה יעשה אותו דבר ואף יותר.. מחזיק במשניות שמאוד עוזרת לנו בדר"כ ואני מקווה שייתן תצוגה התקפית כמו שיודע.
יחליף אותו שחקן חדש ורענן בסגל שלנו, שמו רועי אמסלם שמשחק[מאז ומתמיד] בקבוצת הישראלים שבנה סביבו ערן מליגת העל. שחקן מעולה שיעזור לנו היום, לא בטוח אם יעזור הרבה בהמשך אבל כרגע הוא צריך לעזור וזה משמעותי.. נקווה שיעשה בכורה טובה.

מחליפים נוספים:
Gilli Zadok
Adi Yohpaz

המאמן יקפיד על הרוטציה היום לאורך כל המשחק.. המחליפים לא מדהימים היום, לפחות לא בטקטיקה הנוכחית ונרצה לשמר כמה שיותר את הפותחים המשובחים שגם שיפרו במעט את הסיבולת חלקם בפגרה..
ולכן המאמן גם לא יושיב את השחקנים במקרה של עבירות.

סך הכל הקרואטים מציגים כושר יותר טוב השבוע בעיקר אצל השחקנים הבולטים וזה לא מעודד במיוחד..
צריך לזכור גם שמדובר במשחק חוץ מול נבחרת חזקה שבמצב הנתון השבוע אני חושב שאפילו עדיפה עלינו.. נגיע מעמדה נחותה יותר ונקווה לצאת גדולים.

בהצלחה לנבחרת ונקווה שיהיה לנו גם קצת את המזל שלא היה לנו בעונה הקודמת .

This Post:
00
79658.19 in reply to 79658.18
Date: 3/9/2009 12:22:38 PM
Overall Posts Rated:
00
הרבע הרשאון נגמר 28-26 לקרואתיה בנקודות אבירם בו-ארי עם שמונה נקודות

Advertisement