Καλησπερα παιδια Βασιλης εδω απο εναν γειτονικο ομιλο της τριτης.
Γνωριζομαι πολυ καλα με τον pottercy και παρακολουθω την κατηγορια και θα ηθελα αν μου επιτρεπεται να γραψω την γνωμη μου.
Μπαινοντας στη θεση του αλεκου αν εβλεπα αυτες τις πωλησεις του ζαπατιστα ομολογω πως αμεσως θα εβαζα το μυαλο μου στο πονηρο κυριως λογω περιεργειας για τις συνεχομενες ακριβες πωλησεις που κανει με μεγαλα κερδη.
Ερευνωντας ομως την κατασταση ειναι ξεκαθαρο οτι τα κερδη του ειναι περα για περα τιμια. Οι αγορες του ειναι πολυ φθηνες και σε σωστα χρονικα διαστηματα. Ετσι λοιπον με την προπονηση αυξανει την αξια τους και τους πουλαει μερες που επικρατει πολυκοσμια στο μπαζερ αρα χτυποιουνται και πιο ευκολα.
Αρα ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι πολυ καλος στο κομματι του μαρκετινγκ και ειναι αξιος συγχαρητηριων γι αυτο. Μαλιστα υπαρχουν κι αλλες ομαδες με παρομοια φιλοσοφια οπως αυτη
(88678) εχοντας καθαρα κερδη απο μεταγραφες 17 μυρια.
Το βασικο που κανουν και οι δυο ομαδες ειναι οτι πουλανε και αγοραζουν στο σωστο timing εχοντας αποτελεσματα εξαιρετικα που με μια πρωτη ματια μοιαζουν υποπτα χωρις να ειναι.
Δεν υποστηριζω αυτη τη στιγμη καποιον απλα θεωρω πως αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο περιεργη και αν μοιαζει.
Ευχομαι κολο υπολοιπο καλοκαιρι και καλες βουτιες.