BuzzerBeater Forums

Yardım – Türkçe > Oyuna Getirilebilir Yenilikler

Oyuna Getirilebilir Yenilikler

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246037.9 in reply to 246037.8
Date: 8/2/2013 9:33:00 AM
Overall Posts Rated:
66
taktiksel derinlik derim ilk önce bence sadece kaba taslak alan,bire bir ... vb savunma ve koş ve vur,hareketli..vb atak yerine oyuncuya özel taktikler verilebilmeli daha çok içerden oyna,pas çok yap veya dışarıdan at gibi faul yapma agresif savun tarzında şeyler birde antreman dakikalarını daha iyi ayarlayabilmek için oyuncuyu sahada tutma süresi gibi bir şeyde müthiş olur.

This Post:
00
246037.10 in reply to 246037.9
Date: 8/2/2013 9:39:25 AM
Overall Posts Rated:
1313
Benim önerim de benzer mesela taktik verirken üsütnden oynanmasını istediğimiz adamı seçmek gibi,mesela takımında p ve şg nin çok top kullanmasını istiyorsun bunu yapabilmemiz için bir şeyin gelmesi gerektiğini düşünüyorum...

This Post:
00
246037.11 in reply to 246037.10
Date: 8/2/2013 11:11:11 AM
Overall Posts Rated:
202202
bunlara ilave olarak şu da olabilir...
eğer bu derinliği sağlamak zor ise belki 2. bir taktik seçimi verilebilir. içeri bak oynarken işler kötü ise takım bizim seçtiğimiz dışrı oyuna dönebilir.

From: GS
This Post:
11
246037.12 in reply to 246037.11
Date: 8/4/2013 2:14:46 PM
Overall Posts Rated:
1515

Bende bir istekte bulunayım o zaman :D

Çokta zor olmasa gerek ama salon doluluklarının bulunduğu sayfayı daha kolay anlaşılır yapmak adına:

1- Geçmişe dönük sezona göre salon dolulukları görülebilir olsa,

2- Üst - Alt Tribün, Saha Kenarı ve Loca odalarının fiyatları ne iken ne kadar doluluk oldu gibi ufak istatistiki bilgiler amma kişiye özel olarak hazırlanmış olabilir yada daha kolayı her doluluğun yanına ufak ufak Üst - Alt Tribün, Saha Kenarı ve Loca odalarının fiyatları görülebilir olsa bence çok hoş olabilir.

Ki oynadığımız oyun tamamen istatistiki bilgiler üzerine dayalı.

Bunun yanına ortaya karışık bir de oyuncuların sakatlanma yüzdeleri ya da oyuncuların sakatlanma durumlarını daha iyi anlamamız açısından gerçekçi bir neden ortaya konulsa. Yani oyuncuların sakatlanma yüzdelerini kondisyon, form ya da ona benzer durumlara bağlayabilseler bilmiyom ama iyi olur gibime geliyor.. Yoksa bende " Nikola_Tesla " hocamızın dediği gibi

"All-Star haftası öncesi takımıma hamam organizasyonu yapma girişimlerime başladım.. Özellikle yabancı oyunculara gusül abdesti almanın incelikleri öğretilecek, yeni sezonda takımda daha çok Türk oyuncu olması için planlar yapılacak.. Eğitimlere ağırlık verilecek.. "

This Post:
00
246037.13 in reply to 246037.11
Date: 8/24/2013 9:06:35 AM
Overall Posts Rated:
168168
menejerlerin oyunda aktif olması sağlanabilir. birçok menejer oyunlara yalnızca cumadan cumaya antrenman vermek için giriyor. oysa oyun esnasında oyuncu değişikliği yapabilmek, sistemi ve stratejiyi değiştirebilmek gerekir. bütün bunlar çok da zor işler değil. facebooktaki küçük menejerlik oyunlarında bile anlık değişiklikler yapabiliyorsunuz. aslında oyunun çok eksik yönleri var ama bir diğeri de antrenman. 18 yaşında bir oyuncu düşünün, güç evreleri işe yaramaz ile zayıf arasında gidip gelen, lakin oyuncunun potansiyeline bakıyosunuz, efsane... o yaştaki oyuncunun değerleri bu kadar kötüyken, potansiyelinin efsane olduğunu nereden çıkarıyosunuz? çoğumuz gerçek hayatta genç milli takımları, genç oyuncuları izlemişizdir. onların birkaç maçlarını izleyip, iyi oyuncular hakkında" hmm bu çocuğun geleceği parlak" ifadesini kullanabiliyoruz. ama turnike atmaktan bile aciz oyuncular hakkında bunları söylemek mümkün değil.
son olarak, oyuncu satın alırken tekliften sonra son teklif zamanının 3 dakika uzaması da çok saçma geliyor. bir oyuncuyu 3 gün boyunca takip ediyorsunuz, teklif yapıyosunuz, o sırada transfer listesine kazara girmiş bir menejer oyuncuyu sizin elinizden kapabiliyor, oyuncuyu aldıktan sonra da oyuncunun hemen kadroya alınması da bir başka saçmalık tabi. piyasada online'ı geçtim, doğru düzgün bir menejerlik oyunu bulunmamakta. belki de bu yüzden bu oyunu oynamaya bu kadar mecburuz. kahrolsun basketbol sevgisi...

From: maxaljin

To: ard
This Post:
11
246037.15 in reply to 246037.14
Date: 8/25/2013 5:19:01 PM
Overall Posts Rated:
136136
Para-Emek-Bağımlılık. Bu konuda ki fikrinize tamamen katılıyorum. Yaklaşık bir aydır İzmir'deyim. Henüz düzenimi tam anlamıyla oturtamadığım için net sıkıntısı yaşıyorum. Günde kaçamak bir beş dakika oyunda ki gelişimimi sürdürmeme yeterli oluyor. Bu yönden kesinlikle çok çok iyi bir oyundayız...

Tatava yapmaz koyar geçer team.
This Post:
00
246037.16 in reply to 246037.15
Date: 8/27/2013 8:03:16 AM
Overall Posts Rated:
168168
Anlatmak istediklerimin "emek hırsızlığı" tahliliyle sonuçlandırılmış olması üzücü. BuzzerBeater sadece bir oyundur. Sanıyorum ki, hiçbirimiz oyunu önemli bir sınava hazırlanır gibi oynamıyoruz. İnsanlar sevdikleri uğraşlarla daha fazla zaman tüketirler ve tüketmek isterler. Buna bağlı olarak bu uğraşların arzu ettikleri şekle dönüşmesini, kısaca gelişmesini de isterler...

Bağımlılığa gelince, oyunda maç esnasında taktiksel değişiklik şansı olmasının neresi bağımlılığa giden bir yoldur anlamış değilim. Taraftar paketi sahibi değilseniz maksimum 2-3 günde 1 maç yapıyorsunuz demektir ve maçların yaklaşık 1 saat 40 dakika olduğunu düşünürsek, 2-3 günde 1 kez 1 saat 40 dakikanızı ayırmış olursunuz.

Eşitsizliğe gelince, oyun tamamen eşitlik ilkesi doğrultusunda oluşturulmuş bir oyun değil. 1. liglerdeki takımlara bakarsanız, ligdeki oyuncuların büyük çoğunluğunun taraftar paketine sahip oyuncular olduğunu görürsünüz. Taraftar paketi sahibi olmanın, ufak tefek ayrıcalıklar dışında hiçbir artısı yok deniliyor ama bana kalırsa bu bir hikaye.

Ve emek hırsızlığına gelince, Takımımın ismindeki parantez içindeki isim, genel manada temelinde eşitsizliğe ve emek hırsızlığına karşı oluşturulmuş bir isimdir. Bu bağlamda emek hırsızlığı savunucusu olarak suçlanıyor olmak önce son derece güldürmüş, sonra da yüzde hafif bir tebessüm havası estirmiştir...

This Post:
11
246037.18 in reply to 246037.16
Date: 8/27/2013 9:17:52 AM
Overall Posts Rated:
178178
Eşitsizliğe gelince, oyun tamamen eşitlik ilkesi doğrultusunda oluşturulmuş bir oyun değil. 1. liglerdeki takımlara bakarsanız, ligdeki oyuncuların büyük çoğunluğunun taraftar paketine sahip oyuncular olduğunu görürsünüz. Taraftar paketi sahibi olmanın, ufak tefek ayrıcalıklar dışında hiçbir artısı yok deniliyor ama bana kalırsa bu bir hikaye.

TBL de sadece 4 takımın taraftar paketi var. 16 da 4 nasıl bir "büyük çoğunluk" ben anlamadım :)

Bir de neden taraftar paketi sahibi olmanın hiçbir artısı olmadığının hikaye olduğunu düşünüyorsunuz? Somut bir iddianız varsa tartışabiliriz..

Advertisement