Piterere przegrał bo zagrał kazdy swego w obronie... Dunno poleciał w ch**a pisząc przed meczem ze zagra na obwód :P ale ja tak myslalem ze walnie LI :D 24/50 chluby nie przynosi , Dunno musisz nad tym popracować bo w przeciwnym razie słabo widze dramatyczne koncowki z Twoim udziałem :)
Kuba "słaby występ Haraszczuka to chyba kwestia 2 rzeczy: Stopka ma lepsza forme od niego i 2 - haraszczuk grał przeciwko troche lepszemu obrońcy, ale nie martw się , w nastepnym meczu rzuci wiecej, oby :P
Piterere: mecz o wszystko przeciwko druzynie która gra mecz u siebie chyba wyrównuje szanse :) ale DTT zagrało 3-2 czyli tak jak miało, Ty zagrałes kazdy swego na LI i to się musiało skonczyc drastyczna przewaga z ofensywnych zbiórkach czyli automatycznie przktycznie kilkunastoma punktami w plecy, no ale zdarza sie :) drugie miejsce jeszcze masz :P nie wypuść go z rąk :D
Kamiyniorze: fajnie ze wróciłeś i udzielasz sie od razu na forum. Przekroczenie 100 punktów jest zawsze dobrym wynikiem, gratulacje dla Twojego PFa i jego triple double ;D  jeszcze paru zawodników takich jak on i bedzie dużo lepiej :) Powodzenia z FC Sól, ona jest nieobliczalna ale stać Cie na równorzędną walke :)
co do drużyn to sytuacja w Big 8 jest już w miare klarowna: z pewnością konferencję wygra Piast Choszczno nawet jesli przegra w ostatnim meczu z MOSM który do końca będzie walczył o 2 miejsce z DTT jednak mając na uwadze to, że DTT ma łatwiejszych rywali w pozostałych kolejkach, to raczej Dunno będzie się cieszył z rozstawienia w PO :) 4 miejsce to albo Mizga albo bart team. Jesli Mizga bedzie grała tak jak wczoraj to szanse jej drastycznie spadają ale oby Darex podołał temu zadaniu.
w Great 8 jeszcze nic nie jest jasne, pierwsze 3 drużyny są w patowej sytuacji gdyż na koniec mogą znaleźć się zarówno na 1 jak i na 3 miejscu. Wydaje się ze to Reggae ma największe szanse na zwycięstwo w konferencji gdyż rozegrało już mecze zarówno z MIP jak i z Jumpersami, jednak ja z Kubą się nie poddamy do końca :P ja zawaliłem pucharem i przez to sensacyjne wpadki z bartem czy mizgą. Tutaj też zadecyduje ostatnia kolejka i pojedynek Jumpersów z MadeInPoland w którym może zdarzyć się wszystko i bez znaczenia jest fakt ze udało mi sie wygrać 19 punktami u siebie bo był to zwyczajny błąd taktyczny Kuby. Już nie moge sie doczekac tego meczu :D 4 miejsce także nie wiadomo kto zdobedzie, czy Skeletorsi czy Revelio ale chyba Revelio ma łatwiejszych odrobine rywali (Sól, Dragonia) i to Krakusy awansuja z 4 miejsca :)