BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279448.89 in reply to 279448.87
Date: 6/2/2016 1:49:55 PM
Overall Posts Rated:
419419
Το ότι είναι γαύρος,μάλλον μας βγήκε σε κακό σε αυτούς τους τελικούς!Αντιδρούσε σαν οπάδος!Πάντως πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Μπαρτζώκας θα ξαναέρθει στον Ολυμπιακό!Και θα είναι πιο ώριμος τότε!

Πιθανότατα όταν θα σταματήσει ο Σπανούλης...

This Post:
00
279448.93 in reply to 279448.74
Date: 6/2/2016 9:04:17 PM
Overall Posts Rated:
10001000
@ Μάνο

δεν είπα άμπαλο τον Σάσα ούτε πως αποκλείω να ανεβεί μελλοντικά. Αλλά δικαίως έχει χαρακτηριστεί αποτυχημένος. Με μπάτζετ για final-4, χάσαμε για πλάκα 3-0 από την Ταού, ενώ και στο ματς πρωταθλήματος στο ΣΕΦ χάναμε με 30 στο ημίχρονο.

Τον Ραντούλιτσα, κι εγώ τον γουστάρω, αλλά πρέπει να υπάρχουν κατάλληλες χημείες σε μια ομάδα. Ήταν λάθος το δίδυμο Ραντούλιτσα- Κούζμιτς, ενώ επίσης δεν έμοιαζε να ταιριάζει για συμπαίκτης του Καλάθη πάνω στον οποίο θέλουν να χτίσουν τον ΠΑΟ (διαφωνώ εντελώς με αυτό, αλλά είναι άλλη κουβέντα). ΟΜίρο είναι για εμένα παίκτης για 15-20 λεπτά μάξιμουμ, ναμ πει, να σου σκοράρει, να πάρει φάουλ, και να επιστρέψει στον πάγκο.

Μπορούσης vs Ραντούλιτσα

Καταρχάς ο Μπορούσης παίζει και με πρόσωπο στο καλάθι και με πλάτη στο καλάθι, είναι ο πιο αθλητικός από τα βαριά 5άρια, και όπως πολύ πολύ σωστά είπαν τα παιδιά, τα καταπίνει τα ριμπ, κι αυτό έχει τεράστια σημασία.

Για να τρέξεις, βοηθά τρελά ένας ψηλός trailer αλά AC Green στους Lakers στα τέλη του 80. Αυτός που θα πάρει το ριμπ από τους ψηλούς σου, δεν θα είναι το trailer σου. Ο Μπουρούσης παίρνει τα ριμπ και απελευθερώνει τα 4άρια της Ταού να τρέξουν. Στον ΠΑΟ αν πάρει ο Γκισττο ριμπ αντί του Ραντούλιτσα, εμείς απλά δεν βγάζαμε αιφνιδιασμό μετά από αμ.ριμπ. Παέι στράφι λοιπόν το μισό μεροκάματο του Καλάθη.

Πεδουλάκης

ΙΣχύει και για τον Σφαιρόπουλο και για τον Μπαρτζώκα και για όλους. Δεν είναι ΖΟΤΣ, και ούτε έχουν τα μπάτζετ του ΠΑΟ επί ΖΟΤΣ. Το καλό με τον Πεδουλάκη είναι ότι ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει. Θα ήθελα να πάρει κανα δυο πρωταθλήματα και γίνει GM της ομάδας μετά. Στο τέλος της προηγούμενης θητείας του, η ομάδα στην επίθεση όντως δεν βλεπότανε, ωστόσο είχε και τραυματία πολύ καιρό τον ΔΔ εκείνη τη σεζόν νομίζω. Στα πολύ υπέρ του όμως η διάθεση να παίξουν οι Παπαγιάννης και Χαραλαμπόπουλος. Αν πάρει πράγματα από αυτούς τους δύο, γλυτώνει η ομάδα πολύ μπάτζετ, το οποίο αν πέσει στην ομάδα για να έρθουν παικταράδες από το πρώτο ράφι, τα δεδομένα αλλάζουν υπέρ μας. Τα σενάρια για το αύριο παρακάτω.

@ Βιλάγκουρα
Πεδουλάκης και Κούμπαν

Ο Αργύρης δεν ξέρει γρι αγγλικά, αλλά δίνει οδηγίες στα αγγλικά. Πιστεύω ότι ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι λέει. Εδώ αυτό το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο αν έχει αρκετούς ΈΛληνες. Θέλω να πιστεύω δλδ.

@ Κοτίδη

Πάντως η αλήθεια είναι Στέλιο,ότι όποτε έπαιξε στα 3 πρώτα ματς,αυτό ηταν θετικό για τον Ολυμπιακο!

Γι'αυτό και είπα ότι πιθανότατα παίζει κάτι άλλο. Εγώ λέω ότι παραξενέρωσε ο παίκτης με το νέο του ρόλο και δεν γούσταρε καθόλου. Και ο κόουτες θέλει παίκτες που να βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Υπάρχει και βίντεο που εστιάει πάνω στον Μίρο στο τρίποντο του Σπανούλη. ΑΠαθέσταστος και στον κόσμο του.

Για το μη φάουλ στον ΣΠανούλη

Περισσότερες πιθανότητες είχαμε να αστοχήσει ο ΠΣανούλης σε βολή παρά σε τρίποντο. Εγώ έτσι πιστεύω. Έχεις ένα γήπεδο να τον κράζει και να κάνει φασαρία και τον βάζεις στην ψυχολογία του ακόμα κι αν ευστοχήσει 2/2, ήρωας δεν γίνεται, ενώ αν αστοχήσει γίνεται μοιραίος. Εν΄β με το τρίποντο, μόνο για ήρωας πήγαινε και του πάει γάντι αυτός ο ρόλος.

ΕΠίσης υπάρχει και η επιλογή να τον πας σε δίποντο. Βέβαια η άμυνα δεν ήταν και τόσο κακή από την άποψη ότι του έδωσε το τρίποντο από ήταν μακρινό αρκετά. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Γιατί όχι ο Γκιστ

α) γιατί τα είχε παίξει
β) αν ο Γκιστ παίξει άμυνα σε κοντό, στον ψηλό του ΟΣΦΠ ποιος θα παίξει άμυνα?

Γενικά για το φάουλ σε τέτοιες περιπτώσεις

κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η λογικη΄ανεξαρτήτου έδρας λέει πως όταν έχει ο αντίπαλος 3 σουτέρ μέσα, πας σε φάουλ.
Υπάρχει όμως και η λογική της έδρας που ίσως αγχώσει τον αντίπαλο, οπότε πας σε φάουλ.
Υπάρχει και η λοιγική της ψυχολογίας όμως. ΠΧ τα τρίποντα για ισοφάριση είναι συνήθως άστοχα, ενώ όταν είσαι ισόπαλος ή μπροστά το πράγμα αλλάζει. Προχθές ο ΟΣΠΦ ναι μεν έχανε στο ματς, αλλά στην πραγματικότητα νικούσε 2-1 νίκες. Υπάρχει και η λοιγική του χρονομέτ

This Post:
00
279448.94 in reply to 279448.93
Date: 6/2/2016 10:26:11 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Υπάρχει και ο παράγοντας του χρονομέτρου. Προλαβαίνω να σκοράρω μετά?

Το ιδανικό πάντως είναι να κάνεις φάουλ σε άστοχο παίκτη τύπου Σακίλ ή Σόφο.

Ήταν η κορυφαία σειρά?

Προφανώς ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Αλλά κατά γενική ομολογία υπάρχουν 3 παράγοντες που το καθορίζουν. Σασπένς, σπασίματα έδρας, μεγάλα ονόματα από παίκτες. Μπορεί οι δύο ομάδες να μην έχουν τώρα τα καύτερα ρόστερ της ιστορίας τους, αλλά μεγάλα ονόματα είχαν και μάλιστα πρωταγωνιστές και ναφέρομαι σε Σπανούλη και Διαμαντίδη. Άρα έχοντας ονόματα, έχοντας την ιδιαιτερότητα ότι θα σταματούσε ο Μήτσος, έχοντας 4 ματς εντελώς οριακά όλα, με πολύ μικρες διαφορές σε βαθμό να πιστεύουμε οι Βάζελοι ότι είμασταν μια ανασα από το 3-0, έχοντας 3 σπασίματα έδρας (το ΑΕΚ=ΟΣΦΠ το 2002 είχε 2 σπασίματα), έχοντας ματς τίτλου με 2 παρατάσεις και 2 μπάζερ, έχοντας 2/4 ματς νίκη με μπάζερ....

....πολύ εύκολα η ιστορικότερη σειρά ever. Δεν ξεχνιέται αυτή η σειρά με τίποτα όσο χρόνια κι αν περάσουν. Στο ΝΒΑ θα πουλούσαν 50 χρόνια DVD retro με αυτή την σειρά. ΝΒ-Α1 where amazing happens κτλ

Ακόμα και για εμένα που ανήκω στους ηττημένους, θέλω αυτή την σειρά στο αρχείο μου, κι ας έχασα.

@ Βιλάγκουρα

Α. (https://www.youtube.com/watch?v=FNY3DEFSp90)

ρε φίλε μπήκα να δω αυτό που πόσταρες και ακολουθούσε τούτο και δεν γινότανε να μην το ποστάρω, απλά δεν γινότανε

Β. Καταγράφονται όσα λες για το φετινό ΟΣΦΠ. Έχεις εικόνα που δεν έχω και δεν μπορώ να σου πάω κόντρα. 2 ενστάσεις όμως. Η διοίκησή σας δεν τα πολυσκάει τα φράγκα, μόνο κατ'εξαίρεση. Του Σφαιρόπουλου του έφερναν παίκτες από πιο κάτω ράφια. Πήρε Ντόρσει η Μπάρτσα, πήρε παίκτες ο ΠΑΟ και τελευταία στιγμή εσείς. Κάτι λέει αυτό. Στις διορθωτικές κινήσεις, αθώος για την ώρα τουλάχιστον.

Γ. Σφαιρόπουλος και ΆΜυνα

το βιντεάκι δεν αρκεί, ειδικά όταν οι παίκτες παίζουν κουκουρούκου άμυνα. Οι ΠΑΙΚΤΕΣ. Οι δύο αμυντικοί που βουτάνε πάνω στον παίκτη που έχει την μπάλα, είναι απλά ανεπίτρεπτο να τουδώσουν πάσα στο ψηλό που έκανε το σκριν. Τον αναγκάζουν σε πάσα στο πλάι και ο αμυντικός ψηλός πρέπει τώρα προλάβει να κλείσει την ρακέτα προτού πάει εκεί η μπάλα τ'ωρα στην 2η πάσα.

το βιντεάκι επίσης δεν αρκεί, γιατί υπάρχουν και άλλες αντιμετωπίσεις στα πικ εν ρολ, όπως αυτά με Καλάθη που του έδινε το τρίποντο και εκλεινε την ρακέτα.

Δ. Η γνώμη μου για Σφαιρόπουλο

Ο Σφαιρόπουλος μου μοιάει ένας 100% αμυντικογενής κόουτς που δουλεύει πολύ το βίντεο, ίσως περισσότερο από όλους, και η ομάδα ακταβαίνει ξέροντας τι θα αντιμετωπίσει. Το αμυντικό του πρόσωπο όμως του χάλασε πολλάκις ο Σπανούλης. Στο ματς έξω με Μπάμπεργκ, από τα 12 τρίποντα και 7 τουλάχιστον είναι πάνω στον Σπανούλη, είτε ήταν καθαρά μέσ τα μπούτρα του, είτε στην αδύναμη πλευρά που αργούσε να καλύψει είτε πάνω στο πικ.

Εκεί που είχε όμ,ως τρελό πρόβλημα ο Σφαιρόπουλος ήταν όταν άλλαζε προπονητή ο αντίπαλος και δεν ήξερε τι σκάουτιν να κάνει. Παραδείγματα πολλά και τραγικά

1) κύπελλο με ΠΑΟ στο ΣΕΦ. δεν είχε υλικό για σκάουτιν, έχασε και έχασε και στα καπάκια στο πρωτάθλημα
2) ΖΑλγκίρις έξω στο πρώτο ή δεύτερο ματς του Σάρας
3) με Χίμκι έξω στο ντεμπούτι του Ιβάνοβιτς
4) με ΠΑΟ μέσα στο ντεμπούτο σε δύσκολο ματς του Πεδουλάκη

Ε. περί Πεδουλάκη

νομίζω πως δεν με κατάλαβες. Ο ΠΑΟ πήγαινε ολοταχώς για αποκλσιεμό από τους 16 και έχναε με 30 στο ΣΕΦ από εσάς. Ουσιαστικά το Χ μπάτζετ του το επιβάρυνε κι άλλο για να φέρει Ουίλλιαμς στη θέση Πάβλοβιτς, Χάντερ αντί Κούζμιτς, Χάινς αντί Παππά.

Ο Πεδουλάκης χρησιμοποιώντας παίκτες που υπήρχαν στην ομάδα και που παίρνουν ψίχουλα συγκριτικά με τους παραπάνω (Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης, Παππάς), και χωρ'ις Γιάνκοβιτς και χωρίς Ραντούλιτσα (επιλογή του) ήταν ανταγωνιστικός πέρα για πέρα.

ΔΛΔ με πολύ φτηνότερο μπάτζετ από το μπάτζετ Τζόρτεβιτς ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός. Άρα δικαίως κάπου βγαίνει μάγκας κι ας έχασε κι αυτό προφανώς αναγνωρίστηκε και ανανεώθηκε το συμβόλαιό του.

Για το αύριο των δύο ομάδων περισσότερα αύ

This Post:
22
279448.97 in reply to 279448.96
Date: 6/3/2016 6:21:25 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
και στα 35 σου (24270241) χαχαχα

This Post:
00
279448.99 in reply to 279448.98
Date: 6/4/2016 11:38:58 AM
Overall Posts Rated:
419419
Μέσα έπεσες...

Από τη βαρεμάρα άλλαξα το παρκέ του γηπέδου μου, θέλω γνώμες (η δουλειά είναι ανολοκλήρωτη).

Advertisement