BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 33. sezon

33. sezon

Set priority
Show messages by
From: arda

To: GES
This Post:
00
274782.89 in reply to 274782.87
Date: 2/9/2016 1:05:55 PM
galatasaray suns
TBL
Overall Posts Rated:
275275
Second Team:
galatasaray suns II
gerçekten süpriz olmuş ama bu bence flarex ten kaynaklı sanıyorum. genede candaş ı ilk maç için tebrik etmek lazım.

anahtar flarexte hala avantajını kaybetmiş bile olsa.
bu arada kkm maçlarında kümede kalanları tebrik eder düşenlere benle birlikte güzel bir 2.lig geçirmelerini temenni ederim:)

This Post:
11
274782.92 in reply to 274782.87
Date: 2/12/2016 6:19:39 PM
Overall Posts Rated:
102102
benim takima olan guvenin icin sagol hocam. ancak flarex ile su kadrolarla 100 mac yapsak 100'une de rakibim favori baslar. ilk mac bir kumardi. flarex'i sahasinda esit eforla yenmemin mumkun olmadigini bildigim icin dusuk eforla cikma ihtimali olan ilk macta efor kullanmayi tercih ettim. deplasmanda almam gereken risklerin tutacagi tuttu anlayacagin. simdi senin de dedigin gibi rakibim onlemlerini almis olacak ve haliyle ilk mactaki gibi hazirliksiz yakalanmayacak. saha avantaji bana belli avantajlar saglayacak olsa da bu macin hakki flarex'in. bu sezon sampiyon olmayi fazlasiyla hak etti ve kalan iki macla da istedigini alacagini dusunuyorum. zaten kadrolarimiz adeta iki farkli dunya. ben de uzun zamandir finale cikmiyordum, ozlemisim. flarex'i sasirtmak icin elimden geleni yapacagim ancak dedigim gibi. flarex'in sampiyon olmamasi cok hakkaniyetli bir sonuc olmaz. bunu iki takim arasindaki kadro ve isteklilik farkini iyi bilen biri olarak soyluyorum.

lige veda eden arkadaslar da arayi uzun tutmadan geri donerler umarim.

This Post:
22
274782.93 in reply to 274782.92
Date: 2/13/2016 7:44:39 AM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Herkese selamlar,
Uzun süredir forumlarda yazı yazmıyordum; açıkçası burası da gittikçe sezon başından sonra sessizleşmişti.
En azından final maçından sonra biraz ilgi daha artmış
Yeşilyurt'la her zaman çok zevkli ve çekişmeli maçlarımız olmuştu kariyerlerimizde; neredeyse üstünden 10 sezon geçmiştir ama final serisinin son maçında buzzerbeater ile kaybettiğimiz ya da Yeşilyurt'un kazandığı şampiyonluk sanırım tüm TBL final serilerindeki en zevkli seriydi, kim bilir belki şimdi de en büyük süprizi yaratan final serisini yaşıyor olabiliriz. O seride de belki şimdiki gibi çok farklı kadro yapıları olmasa da yine favoriydim, ne diyelim belki de Yeşilyurt'a karşı bir türlü şeytanın bacağını kıramıyoruz Zira final serisindeki oyuncuların formları, isteklilik farkı, saha avantajı vs. gerçekten kaybetmeyi beklemiyordum.
Yeşilyurt elindeki kadro yapısına en uygun taktiği ile ve en önemlisi de takımımın hucüm akışını keserek çoğu arkadaşımın süpriz olarak karşıladığı ilk maçı deplasmanda kazanıp avantajı eline geçirdi. Şu an ki ekonomik kadro yapısı ile bunu başarabilmesi ve taktiksel zafere ulaşması nedeniyle canı gönülden tebrik ederim.
Bundan sonra çok fazla ümidim kalmasa da seriyi buradan döndürmeye çalışacağız, ancak şansımı en fazla %25 olarak görüyorum.
Ligden ayrılan tüm takımlara da gelecek sezonlarda başarılar.

Last edited by AleXia LezQui at 2/13/2016 7:46:19 AM

This Post:
00
274782.95 in reply to 274782.94
Date: 2/13/2016 12:17:54 PM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
mavi tren, anadolu ekspresi güzel benzetmelerde hocam taktik olarak herkes kendi durumunu elbette daha iyi bilir.aramızdaki kkm mücadelesinde alınan mağlubiyetlerde kendi adıma taktiksel bir hata göremiyorum. artı olarakta kaybetmemdeki en önemli faktör taktik üstünlükten değil takımımda 2 önemli dış oyuncumun serinin 2 maçında da sakatlığı ile onlardan tam manası ile yararlanamamdandır. saha avantajını ve takım gücümüzü ortaya koyamadık.fakat bunlar oyunda var. bu sezon aldığımız riskler maalesef bize avantaj sağlamadı. yedek kadro derinliğimizinde olmaması nedeniyle TBLye beklemediğimiz anda veda etmiş olduk. neyse sonraki sezonda sana başarılar..umarım mavi trenle yoluna devam edersin... öte yandan final maçları benim açımdanda süpriz oluyor. ligin ağır favorisi süpriz bir mağlubiyet almış. her iki takımada başarılar...

This Post:
00
274782.96 in reply to 274782.93
Date: 2/13/2016 12:54:15 PM
Overall Posts Rated:
102102
oyuna devam ettigini gormek guzel hocam. :)

o donem oynadigimiz lig finali tbl'nin gordugu en iyilerdendi cidden. bu sezon da elimden geldigince rekabet katmaya calistim ancak soyledigim gibi su anki takimim normal sartlarda lig finalinde oynayabilecek bir takım degil. senin hareketli hucum tercihin ile de ne kadar dengesiz bir takimimiz oldugu ayyuka cikmis oldu. kadromda gard olmadan lig finaline cikabilmek yeterli bir basari oldu benim icin o acidan.

kadronun yetersizligi bir yana, bu kadro bu zamana kadarki takimlarim arasindan acik ara favori kadrom oldu bile. herhalde oyunculari satmaya kiyamadigimdan birkac sezon daha bu iskeletle devam edecegim. zaten cogu oyuncu resmen karin tokluguna oynadigi icin bana simdiden epey para kazandirdilar. sirf o yuzden bile biraz daha tbl seviyesinde oynamayi hak ediyorlar. :)

This Post:
00
274782.97 in reply to 274782.96
Date: 2/13/2016 1:24:52 PM
Overall Posts Rated:
9797
tebrikler hocam cidden 1. maç gayet iyi bi başarıydı kadro farkıyla güzel bi final oldu . flarexide tebrik ederim inş en kısa sürede burda olucam bende :D

This Post:
00
274782.99 in reply to 274782.1
Date: 2/13/2016 6:10:31 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Serinin 1-1e geldiğini gorup ankette oyunu diğere atan vicdansız kim :)

@AleXia: Mevcut kadrolarla %25 biraz düşük olmamış mi hocam :)

Candasi da ayrıca tebrik ederim maaş performans oranına bakarsak yarın kaybetse de şampiyon kadar başarılı bir sezonu geride bırakmış olacak...

Advertisement