Το πήρες τελικά το ντέρμπυ!
Αλλά οι ομάδες είναι κοντά.
Χρειάστηκε να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να αναιρέσεις την έδρα του αντιπάλου σου, κάτι που περίμενα να γίνει κι από τον αντίπαλό σου, μιας και εκείνος καιγόταν περισσότερο να κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας, έστω και στο point average.
Τώρα θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνεις 2 ήττες, οπότε πρέπει να εξασφάλισες το πλεονέκτημα έδρας για τα play-off.
Πάντως ακόμη θεωρώ πως η ΙΙΙ είναι πολύ πιο δύσκολη από την ΙΙ για να ανέβεις.
Οι διαφορές είναι μεγαλύτερες, ειδικά αν έχεις ανέβει καπάκι V & IV. Δεν έχεις προλάβει να φτιάξεις ούτε ρόστερ, αλλά κυρίως ούτε οικονομία.
Κοιτάω τους 2 πρωταθλητές του ομίλου μας πριν από μένα και βλέπω μέτριες έως κακές πορείες, τη στιγμή που με τα core skills τους με είχανε και οι δύο κερδίσει και ξέρω πως με την περσινή ομάδα θα μπορούσα να επικρατήσω άνετα αμφότερων.
Και πέσαν και στον παράδεισο της ΙΙ.4
Δεν το λέω μετά Χριστόν και με δεδομένο την πολύ καλή φετινή μου πορεία. Και στην πρώτη μου προσπάθεια είχα μείνει 4 σεζόν στην ΙΙΙ.10, ενώ μου είχε πάρει μόνο 2 για να ανέβω από τη ΙΙ.1 στην Α1, φτάνοντας στον τελικό την πρώτη κιόλας χρονιά και να προκρίνομαι τη δεύτερη.
Αν έχεις χτίσει γήπεδο και έχεις 3 παίκτες ΙΙ κατηγορίας μπορείς εύκολα να παραμείνεις σε οποιαδήποτε ΙΙ κι αν πέσεις.
Εσύ γήπεδο έχεις. Σταμάτα πάντως να χτίζεις άλλα καθίσματα στο άνω διάζωμα κι ασχολήσου με το κάτω περισσότερο.