Stelaios - Xeftilaikos: Ντέρμπι κορυφής στου μπλε. Ο Στέλιος έδειξε να δυσκολεύεται στην αρχή, αλλά ήρθε η ευρεία νίκη με τον τρομοκράτη που τον ανέβασε στη 2η θέση. Ο Ξεφτιλαϊκός έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βαλένθιας και είναι ο μοναδικός μπλε με το απόλυτο. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα που είναι μισό με ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες στην πλευρά της. Στην έδρα τους είναι πανίσχυροι, πέρσι έχασαν μόνο στο Κύπελλο με αλλαγές και στον τελικό με τον τεράστιο (2,75 - 1,40, 8,5 το χάντικαπ).
Supernova Elites - OLYMPIAKOS PIRAEUS: Εδώ κοντράρεται ο Supernova, που έγραψε ιστορία πέρσι και θέλει να συνεχίσει να γράφει και ο Ολυμπιακός που είναι η... ιστορία η ίδια. Ο κυπελλούχος έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα, ενώ οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να δουν τρεις παίκτες του να αποβάλλονται για να λυγίσουν στην έδρα του πρωταθλητή. Ντέρμπι ολικής βλέπω. Εάν δεν πουληθεί ο Γκότζης ίσως βοηθήσει για το 4-0 (1,87 - 1,97).
Thrylos BC - Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καλό ξεκίνημα για τον Θρύλο στην επιστροφή του στην Α1. Προέρχεται από την επιβλητική νίκη εντός με τον Enjoy, ενώ ενισχύθηκε στη θέση του πόιντ γκαρντ ξοδεύοντας κοντά 3 εκατομμύρια! Το Περιστέρι, μπορεί να είχε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά εάν το 0-3 γίνει 0-4 μπλέκει από νωρίς. Ακολουθεί και το δύσκολο εκτός με τον Legend, οπότε όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ο αγώνας για τον Pippen είναι πάρα πολύ σημαντικός. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους τελικούς της 2ης κατηγορίας πέρσι με τον Θρύλο να κερδίζει στο τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας και να παίρνει την άνοδο (οι γηπεδούχοι βέβαια την είχαν εξασφαλισμένη έχοντας το καλύτερο ρεκόρ σε όλη την ΙΙ.) Νομίζω ο νικητής θα κριθεί στο τελευταίο λεπτό (1,95 - 1,90).
Valencia Basket Club - theCelts: Με ρεκόρ φάουλ (30!) και τρεις αποβολές η Βαλένθια γνώρισε μάλλον φυσιολογικά την ήττα από τον Ξεφτιλαϊκό στο τέλος, που είχε μάλιστα εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση. Οι Celts πέρασαν εύκολα από την έδρα του Matador, ενώ οι ιδιαίτερα φιλόδοξοι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν με ακόμη έναν παίκτη (σέντερ). Δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά και έχουν υψηλές βλέψεις κοντράρονται εδώ. Έχω την αίσθηση πάντως ότι λίγες ομάδες θα βγάλουν διπλό στο "Boston Garden" (2,40 - 1,55, 6,5 το χάντικαπ).
Last edited by Aimar 21 at 6/15/2020 10:39:15 AM