Ben de Gültekin ve Orren Pittsten ümitliyim ama ancak yedek olurlar kanımca.
Bu arada Marvellous patlatmış transferi konferans içi maçlara hazırlık, kazan iyice fokurdamaya başladı :) Şu birer galibiyet farklar aramızdaki maçlarla sonuca kavuşacak , Thinkers Bugrahan Marvellous ve Fkk , 3 te 2 yapan 2. olur :) Thinkers hepsini kazanırsa o da 2. olabilir. Wolfie hiç yenilmezse aramızdan birisine hamza the champs ve nayo da bizi yenemezse bu aramızdaki maçlar sonucu playoff dışında kalacak takıma yazık olucak :)
Ben kendimi 5.likten uzak görüyorum açıkçası şuan için thinkersla aramızda 3 galibiyet fark var aramızdaki maçlardan da 1 galibiyet çıkartırım mutlaka evimde oynadığım bi maçta bu da beni ilk 4te tutar. Thinkers neler yapacak acaba onun performansı sıralamaya direk yansıyacak kupada da devam ediyor ama kupada bi tur daha geçicem derken çz çıkarsa hem kupadan hem playofftan olabilir iyi düşünmeli :) Marvellous ve bugrahanın tuzu kuru , yerlerini korumaya fırsat olursa 2.liğe oynıcaklar. Bukadar yakından takip edilmek büyük baskı açıkçası çok korkuyorum bi maç kaybedicem de 3.lüğe düşücem diye :D