BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 18. Sezon

18. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200721.86 in reply to 200721.84
Date: 1/20/2012 5:21:37 AM
Overall Posts Rated:
22
Istanbul Monsters madeinPRC yi yenecektir bu durumda 3 Pampalar 4 NORWICH 5 madeinPRC olacaktır.Yani bizi bir maç daha bekliyor hocam :).
edit:Ayrıca maçı kazanmamda kesin değil hatta eminimki Istanbul Monsters seninle playoffta karşılaşmamak için maçta beni destekliyordur.

Last edited by ogulcan_1993 at 1/20/2012 5:26:16 AM

From: Norwich

To: Rino
This Post:
00
200721.87 in reply to 200721.85
Date: 1/20/2012 12:43:34 PM
Overall Posts Rated:
11
hocam bence bu ligdeki ilk sezonunda gayet basarili oldun. Play-off'a kalman daha da buyuk bir basari olur. Ilk turda elensen bile en azindan kasaya 3,5 biseyler girer :)

This Post:
00
200721.88 in reply to 200721.86
Date: 1/20/2012 12:51:16 PM
Overall Posts Rated:
11
Belki de madeinPRC Istanbul Monsters'i yener, veya ben seni yenmeyi basaririm, kim bilir? Oldukca heyecanli ve cekismeli maclar olacagi kesin. 1 galibiyet fazla veya eksik almis olsaydim benim icin cok daha iyi olacakti. Umarim sakatliksiz ve bug'siz maclar olur. Herkese bol sanslar :)

This Post:
00
200721.90 in reply to 200721.89
Date: 1/21/2012 3:41:30 PM
Overall Posts Rated:
11
evetttt poff 'a girdik ama zor oldu. soylenler beni üzdü esasında. ama etkilemedi.ÇZ çıkıp yedek iM 'ın yedek kadrosunu yendik.
Norwich' e teşekkürler .son maçıma çıkacağım sonra başka bir arkadaşıma devredeceğim.çok emek verdiğim takımıma da teşekkür ederim

This Post:
00
200721.91 in reply to 200721.90
Date: 1/22/2012 12:56:12 PM
Overall Posts Rated:
22
Hocam neden bırakıyorsun oyunu?

This Post:
00
200721.92 in reply to 200721.91
Date: 1/22/2012 1:21:27 PM
Overall Posts Rated:
22
İstanbul Monster isteklilik toplamak ve oyuncularını dinlendirmek adına maçı kaybetti.İyi bir düşünce fakat sanırım finale kalması takdirde hamlesi kötü olmuş oldu.Çünkü Bjk nin Fb yi yenmesi her 2 takımında İM a karşı ev sahibi avantajına sahip olması demek.Belkide as kadrosu ile rahat ol çıkıp kazanmayı deneyebilirdi.Hamlesinin iyi yönü ise playoffa heyecan katmış olması şimdi herkes ne olacağını bilmiyor.Playoffta Norwich ile tekrar karşılaşacağım.Son maçımızda efor avantajı bende olmasına rağmen maç sadece 13 sayı farkla bitti.Belkide ilk turu geçemeden elenebilirim.

This Post:
00
200721.93 in reply to 200721.91
Date: 1/22/2012 3:53:28 PM
Overall Posts Rated:
11
maddi problemler arttı. satıp almaya takip etmeye zamanım yok. yoğunum bu ara.herksese teşekkürler ...

This Post:
00
200721.94 in reply to 200721.92
Date: 1/24/2012 1:01:49 PM
Overall Posts Rated:
11
Hocam tebrikler. Mukemmel bir takim kurmussun. Cok net ve rahat bir galibiyet aldin. Sanirim tarihi fark oldu. Aslinda benim icin surpriz olmadi, lig basindan beri yazdigim yorumlara paralel bir sonuc oldu. Acikcasi beni konferansin hatta sampiyonlugun favorisi olarak gosteren arkadaslari, ki buna sen de dahilsin, pek anlamiyordum. Sanirim ters manyel yaptilar ya da siralamada yukarlarda gozukuyor olmama aldandilar, fakat bence bu hicbirsey ifade etmiyor cunku ben oyuna eskiden baslayardanim, sebep o yani. Halbuki simdi goruluyor ki, o kadar sezon gerekli ilerlemeyi yapamamamisin maalesef :( Tam tersi sekilde Istanbul Monsters ise bu kadar surede muthis bir takim kurmus, tabii sen de. Zaten ligde alinan galibiyet sayilari bunu gosteriyor, rakamlar yalan soylemez.

Neyse, oyle ya da boyle lig bitti. Play-off ve ligde kalma maclarinda herkese bol sanslar. Ben oyunu birakip baska bir oyuna gecmeyi dusunuyordum fakat diger oyun da maalesef bundan bile kotu cikti. Onun icin boyle takilmaya devam edecegiz, veya simulasyon oyunlarina ara verecegiz. Buzzerbeater'da su anda basarili olmak icin cok basit bir formul var. Hucumda Iceri Bak-Savunmada adam adama oynayacaksin. Tabi buna uygun kadron da olmasi gerekiyor, ki bende yok maalesef. ***LOS ANGELES LAKERS*** ve Istanbul Monsters buna uygun kadro hazirlamislar. Dis oyuncularin dis savunmalari, pas ve top surmeler cok iyi, ic oyuncularin ic atis, rebound ve ic savunmalari. Bu is 5 yeni oyuncuya bakar, uzun vadeli dusunmeyenler icin de yaklasik 1-1.5 milyona. Sanirim lige yeniden baslamisak daha avantajli olabilir.

Ben maalesef, dis oyunculara agirlik verdim, antremana ve alt yapiya agirlik verdim, ve goruldu ki bu strateji basarili olmadi. Fakat sunu da israrla soylemek isterim ki; oyundaki hatalar, mantiksizliklar, gariplikler, uzun vadeli stratejilere musaade etmemesi ve yukarda acikladigim diger sebeplerden dolayi, bence oyun populerligini bir kac sene icinde kaybedecek. Bu tarz simulasyon oyunlarindan edindigim tecrube boyledir. Kisa vadeli basari getiren, basit formulu olan oyunlarin omru maalesef fazla uzun olmuyor.

Herkese iyi oyunlar. Iyi olan kazansin :)

This Post:
00
200721.95 in reply to 200721.94
Date: 1/24/2012 1:28:26 PM
Overall Posts Rated:
22
Teşekkür ederim ama farkı oluşturan yine efor farkıydı hocam playoff çiğneme zamanı verseydin durum çok farklı olurdu hocam ayriyeten bugün personellerimi değiştirmiştim yeni aldığım halkla ilişkiler müdürünün amigo desteği özelliğinin de olması maçta bana biraz avantaj sağlamış olabilir :):).Ama büyük fark efordan kaynaklanıyor.Şimdi mesajı yazarken takımına bakarken oyuncuları satışa çıkardığını fark ettim.Uzun oyuncuların biraz kısa ama iyi oyuncularmış kısa oyuncuların pek iyi değilmiş özellikle Barkin Kutsal'ın ligin sayı rekorunu elinde bulunduran bir oyuncunun özellikleri bende hayal kırıklığı yarattı.Belkide içeri bak ya da alçak post taktiği ile daha etkili olabilirdin hocam.Bence elindeki oyuncuları satıp personelleri yollayayıp 1 sezon maaşı çok çok düşük oyuncularla maç hasılatı tv kontratı ile 1 sezonda yüksek meblada para kazanabilirsin hocam ya da elindeki kısa oyuncular iyi fiyata giderse yerine daha iyilerini alabilirsin.Oynadığın diğer oyunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum sanırım yinede emin değilim ipucu alabilir miyim :).

This Post:
00
200721.96 in reply to 200721.95
Date: 1/24/2012 2:46:22 PM
Overall Posts Rated:
11
Hocam Barkin Kutsal'in Dis Sutu ve Sut Menzili 13-14 seviyesinde. Daha ne olmasini bekliyordun ki hayal kirikligi yaratti? Sonucta 3. lig oyuncusu 19-20 olmasini beklemiyordun herhalde.

Tarihi farki efor farki getirmedi. Kadro kalitesi farki ve "sihirli taktik" ile oynama farki getirdi. Kadrodaki oyuncularin hemen hemen tamamini satis listesine koydum. Sanirim sen de gordun ki benim kadroda zaten bir numara yokmus :) Uzun zamandir bunu anlatmaya calisiyordum. Playoff donemi oldugu icin hepsini satmam zor gorunuyor, lig basladiktan sonra tekrar deneyecegim. Altyapi ve oyuncu yetistirmek bence pek faydali degil. Onun yerine "sihirli taktik" icin uygun oyuncular alip, kadoroyu 8,9 kisi ile kisitli tutup, tribun gelirlerine guvenmek daha mantikli. Ayrica MadeinPRC'nin fikrini de dogru buluyorum, yeniden baslamak, mevcut takimi duzeltmekten cok daha kolay. Sonucta 1,2 sezonda tekrar 3.lige, hem de daha kolay bir gruba dusmek mumkun. Eger yeniden baslarsam bu sefer Turkiye yerine yasadigim ulkenin liginden baslayabilirim.

Bu foruma mesajlariyla katkida bulunan herkese tesekkurler :)

Advertisement