BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT]Polska-Portugalia

[NT]Polska-Portugalia

Set priority
Show messages by
From: Wang

This Post:
00
103617.86 in reply to 103617.63
Date: 8/4/2009 7:20:08 PM
Overall Posts Rated:
22
motion, motion ... a co to kurcze jest?

Wiesz? Bo ja nie wiem.

Natomiast wiem jedno, nikt kto gra obwodem i osiąga wyniki w tej grze nie wciska taktyki na m. Przestała być ona modna jakieś 3 sezony temu.
Jak się myle to pokaż mi jakiegoś wymiatacza na motionie.

Motion = M jak mdłość.

Tego kolesia z average formą przemilczę przez grzeczność :)

czasami mam wrazenie, ze niektorzy z Nas to dzieciaki-neo, ktore siedza przy kompie 24h i mają nasrane we łbie na punkcie gier ;) ogarnijcie sie kurwa mac... to tylko gra. wybraliscie selekcjonera i to on decyduje jak bedzie grała repra. trzeba było wygrac wybory. nie udało sie? to bierz zabawki i baw sie sam

Last edited by Wang at 8/4/2009 7:23:40 PM

From: al_said

To: Wang
This Post:
00
103617.87 in reply to 103617.86
Date: 8/5/2009 12:57:07 AM
Overall Posts Rated:
88
Wang weź zluzuj poślady, kompletnie nie łapię tej nagonki na maga czy w BB jest jakaś niepisana zasada, że jak masz coś do napisania, to robisz to na forum tylko gdy zgadzasz się z linią która obecnie obowiązuje?

Ogarnijcie się bo jak czytam teksty w stylu: coś nas mało krytykują to się zastanawiam czy tu niektórzy nie pomylili swojej roli. Przegraliśmy, a na forum taka psychoza, że poza szalonym nikt nawet nie próbuje dociekać po co nam np. 4 sloty wolne w kadrze, jak gramy graczami bez formy i później się tym tłumaczymy. No ale po co dociekać, skoro wiadomo, że "zmłotkujecie" takie posty.

From: tyr0x

To: Wang
This Post:
00
103617.88 in reply to 103617.87
Date: 8/5/2009 1:23:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Nie zaczynajcie znowu, bozie kuźwa błagam ... po to jest temat żeby pisać jeśli coś jest nie tak. Mag tylko przybliża błędy, lepiej dla obserwatorów i samego selekcjonera żeby zobaczył co może naprawić.
Fakt, że robi to w sposób jaki mi się nie podoba ale to druga sprawa.