BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 22. Sezon TBL...

22. Sezon TBL...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230958.85 in reply to 230958.84
Date: 12/29/2012 10:48:57 AM
Overall Posts Rated:
102102
yahu bu nasil bir piyasa da Asan gibi bir oyuncu ancak 1.5 milyon ediyor?

pas ozelligi yeterli olmayabilir, uzun ozellikleri de yetersiz olabilir. ama sonucta 24 yasinda bir oyuncudan bahsediyoruz. 2 sezon antrenman ile oyunun en iyi forvetleri arasina girebilecek bir oyuncu. belki daha da kisa surede.

daha gecen sezon ben dis tarafi bu kadar olmayan Cihua'ya 1.9 m verdim. ayni sekilde UKara hocanin Letonyali uzunu daha yeni 2 milyona gitti. tabii ki bunlar ust seviyeye hazir oyuncular ancak hic kimse mi oyuncunun antrenman potansiyeline dikkat etmiyor. 1.5 milyonu gozden cikartabilecek bir Turk takimi cikmamasi da ilginc. bilmiyorum ben mi yanlis dusunuyorum ama bunun tek mantikli aciklamasi artik kimsenin antrenman vermeye sicak bakmiyor olmasi olur olsa olsa. var mi daha mantikli bir izahi ?

This Post:
00
230958.86 in reply to 230958.85
Date: 12/29/2012 10:52:44 AM
Overall Posts Rated:
198198
Ben kısalarla ugrasıyorum su an hocam yoksa 1.5 degil 2.5de verirdim asan için dedigin gibi enterasan bi durum

This Post:
00
230958.87 in reply to 230958.85
Date: 12/29/2012 11:21:08 AM
Overall Posts Rated:
118118
6 sezon uğraş 1,5'a sat:(

ercü için de mailler geliyor 2,5-3 diye, çok fena cevap verdim:))

This Post:
00
230958.88 in reply to 230958.85
Date: 12/29/2012 2:01:17 PM
Overall Posts Rated:
125125
benim uzun sürpriz şekilde satılınca acilen transfer listesine yöneldim ve karşıma asan da çıkmıştı. almayı düşündüm fakat hatırladığım kadarıyla layhar maçında oynatamayacağım bir saatte satışı sona eriyordu. yanlış hatırlıyor olabilirim bir çok oyuncu bakmıştım perşembe ve cuma günü. asan da listemdeydi ermins'in satışından cepte kalan 1780e kadar çıkmayı düşünüyordum ama nasip olmadı başkasını aldık.

bu arada cenk hocaya geçmiş olsun demek istiyorum. tam da oyuna karşı soğukluk yaşadığı bu dönemde yüksek maaşlı pivotunun 1 hafta sakatlanması berbat bir durum oldu. çz piyangosu bana mı çıkar acaba diye düşünürken böyle talihsiz bir olay yaşanması hoş olmadı. yüksek maaşlı oyuncu bir hafta bile sakat kalınca ekonomik açıdan da hedefler açısından da dehşet zarar oluyor malum... umarım oyunu bırakmaktaki kararını kesin kılmazsın hocam.

This Post:
11
230958.89 in reply to 230958.88
Date: 12/30/2012 7:58:02 AM
Overall Posts Rated:
9797
Verdiğim sözler neticesinde halen bu oyuna katlanıyorum.
Son maçımı analiz etme şansım oldu. Yeni transferimi 6 faul ile oyun dışı bırakarak ve üstüne üstlük milli uzunumu sakatlama başarısını göstererek simülasyonun nasıl bir taktikle takımıma karşı mücadele ettiğini görmüş bulunmaktayım.
Şu an ne lig de ne de kupa da ÇZ çıkabilecek durumdayım. Amacım sadece ekonomik açıdan biraz olsun toparlanabilmektir.
İlerleyen maçlarda belki ÇZ düşüncesine girebilirim ama bu davranışım o takıma art niyet beslediğim anlamına gelmez.
Ama bazı takımların hal ve davranışları ile beraber simin üstün çabasıyla yapılabilecek pek bir şey yok...
Artık yavaş yavaş isteklilik biriktirme zamanı da geliyor. Daha şimdiden gözüken o gibi...
Herhangi bir değişiklik olursa konuşmaktan çekinmem...
Yaklaşık 4 gün uzak kaldığım oyunu pekte özlediğim söylenemez. Sizlere keyifli oyunlar...

Dip Not: Az önce maaşlı doktorumu kovmuş bulunmaktayım. Sen o kadar para öde ve bana değil sime çalış...
Bu bir bir şaka olmalı ama değil...
Sadece kimini zevkten dört köşe kimini ise sinirden deli edecek seviye de bir oyun............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Last edited by hesaplutfen(NT) at 12/30/2012 8:08:25 AM

This Post:
00
230958.90 in reply to 230958.89
Date: 12/31/2012 10:19:54 AM
Overall Posts Rated:
9797
Sağlıklı, mutlu ve huzur dolu iyi seneler dilerim...
Ömürden bir gün daha yitip gidiyor ama biz pek farkında değiliz galiba...

This Post:
00
230958.92 in reply to 230958.91
Date: 12/31/2012 11:35:35 AM
Overall Posts Rated:
125125
hoo hoo hoo! mutlu yıllar :p

From: @zcan

To: ard
This Post:
00
230958.93 in reply to 230958.91
Date: 1/2/2013 4:03:54 AM
Overall Posts Rated:
250250
gencmı yaslar senı dınazor senı :)ıyı seneler arkadaslar.

This Post:
00
230958.95 in reply to 230958.94
Date: 1/2/2013 9:05:45 AM
Overall Posts Rated:
118118
sakat oyuncu transferleriyle kadromuzu pardon revirimizi zenginleştirdik:) öncelikli hedef oyuncular iyileşene kadar kupadan elenmemek. sonrasında ligde kalırken kupada da mümkünse üst turları zorlamak. yüksek maaşlı kadromuz boyunun ölçüsünü aldı biz de maaştan kısıp ligde kalıcı olmaya karar verdik. sadece Ercüye yüksek maaş ödeyecez. o da maaşın en düşük olması gereken pozisyonda kf'de oynayacak. 3 uzunlu 2 dandik gardlı sisteme döndük:)

Advertisement