Γειά σου ρε Σπύρο από την Λάρισα,
έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην πόλη σου, ανθρωποκυνηγητά στο δικαστικό με τα όργανα της τάξης, ανέμελες βραδυές στο ROXY (δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα), η πρώτη μας μπάντα με Διακάτο και λοιπά ιερά τέρατα της τότε σκηνής... φοβερές εποχές...
Να φανταστώ έκανες ζωάρα στη Λάρισα αν πέρασες φοιτητής εκεί! Βασικά είμαι 28αρης ηλικιακά άλλα έχω ένα φοβερό θέμα με τη μνήμη μου και δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα! Αν το Roxy ήταν μουσική σκηνή και κοντά στο Πηνειό χαμηλά πρέπει να έχει μετονομαστεί σε Stage! 22 χρόνια στη Λάρισα (τώρα πλέον Αθήνα για βιοποριστικούς λόγους) ανθρωποκυνηγητό δεν έχω πετύχει στη Λάρισα :P Θύμισε μου λίγο και το όνομα σου γιατί όπως προείπα έχω ένα μικρο προβληματάκι! Και μου αρέσει να απευθύνομαι στον άλλον με το όνομα του! :D
Στο μεταξύ μας ματς θα έχεις ένα αβαντάζ στο SG με τον Komaric, καθώς είμαι αναγκασμένος να βάλω επάνω του τον Hermelinio για να βγει η προπόνηση. Το οποίον σημαίνει ότι θα περάσει αρκετές πάσες αν παίξεις εσωτερικά. Να δούμε πόσες θα μετατραπούν σε ασίστ :-)
Αν παίξεις εξωτερικά πιθανότατα θα χάσεις, ίδωμεν :-)
Τώρα αυτό να το πιστέψω ή όχι? Μπλοφάρεις ή όχι? Θα το δούμε την Τρίτη! :P Έχω καταστρώσει ένα σχέδιο στο μυαλό μου αλλά θα δούμε πως θα σε αντιμετωπίσουμε! Εξάλλου οικονομικά είσαι Legend!
Οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LEGEND απ' ότι βλέπω πάνε φουλ για άνοδο και έτσι πρέπει... δύο Legend δεν χωράνε στον ίδιο όμιλο... Κοτίδη ένας απ' τους δυό μας πρέπει να φύγει :-)
Εγώ λέω να κάτσετε στα αυγά σας! Τώρα που βρήκα ενεργό φόρουμ λέω να κάτσω αρκετές σεζόν στη II.2! Χαχαχαχαχα!
Συγχαρητήρια για την 1η σου νίκη στην ΙΙ!!Εύχομαι να ακολουθήσουν πάρα πολλές!! (y)
Κάθε καλοπροαίρετη ευχή είναι πάντα καλοδεχούμενη! Κάθε επόμενο ματς και πιο δύσκολο μέχρι να μάθω τις δυσκολίες της κάθε κατηγορίας!
Last edited by Scarlito at 2/1/2015 4:17:02 AM