*Aman hocam Layhar'ı arada unutmuşsun.. (Bu arada Layhar'ın en son ne zaman mesajını okuduğumu hatırlamaya çalıştım, ancak çıkartamadım.. İyice sessiz suikastçi rolüne büründü :) Bakalım pencereye taş atalım belki ses gelir ^^ )
Artık bir şeyler yazmazsak ayıp olacak. Doğu - Batı maçlarının başlamasını bekliyordum diyelim bari hocam :)
Maç tahminleri gelsin..
BC Dingo khanna --> Şampiyonluğun güçlü adaylarından BC Dingo bu maçın favorisi
TheChamps Layhar --> Eksiklerini bir türlü kapayamayan Layhar'a karşı ligin yeni ekiplerinden TheChamps galip gelir
Swift WolveS FlareX UnieX --> İki güçlü ekibin karşılaşmasında FlareX UnieX diyorum
MuGiWaRaIcHiMi diyar FC --> Henüz TBL'ye uyum sağlayamamış diyar FC tecrübeli MuGiWaRaIcHiMi karşısında mağlup olur.
Pittsburgh Panthers Jordan Legend --> Çok iyi bir takım olduğunu şu anki konumuyla da gösteren Jordan Legend ın pota altı gücü Pittsburgh Panthers in dış gücüne karşı baskın gelir
DeU CarnivorS SİMYASPOR --> SİMYASPOR yedek kadro ile çıkmazsa çok güzel bir maç olur. SİMYASPOR alır
Yesilyurt_Sk indiana pacerizers --> indiana nın nasıl bir kadro ile çıkacağını pek bilemiyorum, ama şampiyonluğun diğer güçlü adayı Yesilyurt_Sk maçın da favorisi
KANaryagucu Bagkur Idmanyurdu --> Bagkur her maçta olduğu gibi bu maçta da favori. KANaryagucu nun diğer bir şansızlığı da Bagkur oyuncularının olağandışı form durumu