Ρε συ δεν καταλάβαινα τίποτα, έλεγα κανα παιδάκι θα είναι 15χρονών. Χρήζει όμως ψυχιατρικής έρευνας η περίπτωσή σου

Τώρα θα μου πείς τι να πω κ για σένα Campo που πότε μιλάς στο 1ο πρόσωπο και πότε στο 3ο για τον εαυτό σου..
Τέλος πάντως, από ό,τι φαίνεται η ζωντάνια στο φόρουμ είναι το αλατοπίπερο του παιχνδιού.
ΥΓ: Ο bucks ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη λίστα των αχώνευτων τώρα καθώς τόσοι του είπαμε συγχαρητήρια, αλλά αυτός μούγκα στη στρούγκα.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γράφεις στο φόρουμ (άλλωστε οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε διάθεση ούτε το χρόνο) αλλά η ολοκληρωτική αποχή κάνει πιο ψυχρό το παιχνίδι.
Εξάλλου αν δεν γράφεις πως θα σε αντιπαθήσει ο άλλος???

Υγ2: Αυτό με το χρόνο πάντως δεν το πολυπιστεύω, όποτε συνδέομαι και ρίχνω ματιά ποιοι είναι συνδεδεμένοι, τχστον στην Α1 50% των χρηστών είναι online. Στο live ίσως πιάνουμε και μεγαλύτερο ποσοστό.
ΥΓ3: Ο νόβα ας πούμε βλέπει σχεδόν όλα τα live και ιδίως τα μεταξύ μας. Πες την αλήθεια flu, τα έριξες τα καντήλια σου στην 1η περίοδο ή είπες αρχή είναι ακόμα θα γυρίσει το ματς?
Εγώ την πάτησα πάντως και είπα απο μέσα μου, πάμε για μεγάλη εκτός έδρας νίκη...
Χαχαχα, μετά γελούσα με τα χάλια μου (αλλά εκνευρίστηκα κιόλας)
Last edited by Astericius at 2/13/2023 6:58:14 AM