BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 59 - Maestro is back but is not alone..

Σεζόν 59 - Maestro is back but is not alone..

Set priority
Show messages by
This Post:
44
316755.81 in reply to 316755.80
Date: 2/13/2023 3:28:21 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Α και πάνω που ένιωθα τύψεις για αντίστοιχα συναισθήματα για σένα, αν και πρώτα μου τη δίνει ο Bucks και μετά εσύ.
Ο bucks γιατί δεν μπορώ να τον πιάσω σχεδόν ποτέ στις προβλέψεις και εσύ για ό,τι και εγώ

Μια που είμαστε στην κατηγορία αχώνευτοι να πω 2 πράματα για τον Legend.
Παίζω το παιχνίδι από το τέλος της σεζόν 2 αρχές 3, κάποια στιγμή ανεβαίνω Α1 με το παλιό ΑΦΜ και καθιερώνομαι για αρκετές σεζόν χωρίς όμως να κάνω κάτι καλό (έναν χαμένο τελικό κυπέλου με τον Crete και στο πρωτάθλημα κάπου στη μέση).Εκείνη την εποχή παρακολουθώ 2 μάνατζερ που έρχονται φουριόζοι και με μεγάλη παρουσία στα φόρουμ της ΙΙ κατηγορίας. Ο ένας είναι ο Fey stelaios (μετέπειτα stelaios) και ο άλλος ο Αλέξανδρος-Κοτίδης.
Τον 1ο τον κορόιδευα από μέσα μου για το Nick name (του τύπου, καλά μαζί με τη γυναίκα του κάναν αυτοί ομάδα? Φαίη-Στέλιος). Όπως μου προκαλούν γέλιο όσοι έχουν προφίλ στα social media μαζί με τη γυναίκα-γκόμενά τους και γράφουν Γιάννης Παπαδόπουλος. Τέλος πάντων ο στελαίος ανέβηκε κ με ξεπέρασε γρήγορα.
Αυτός όμως που μου ήταν πραγματικά αχώνευτος (χωρίς καν να έχουμε έρθει αντιμέτωποι) ήταν ο Legend. Δεν έβρισκα τίποτε χιουμουριστικό στα ποστ του, τον θεωρούσα σχιζοφρενή-διπολικό ή ότι άλλο θες. Μόνο λόγια θεωρούσα ότι έγραφε και από ουσία τίποτα. Αφού έλεγα τότε ότι αν ανέβει Α1 δεν πρόκεται να στεριώσει, είναι τρελος!
Να όμως που διαψεύστηκα πλήρως. Όχι μόνο ανέβηκε, αλλά σάρωσε σε τίτλους και κατάφερε και το αδιανόητο, να πάρει Β3!!!
Του βγάζω λοιπόν το κάπελο, και του λέω και ένα δημόσιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το πόσο τον κορόιδευα (αν και ποτέ δεν το έγραψα ή του το είπα) και παρόλο που επίσης τις τελ.σεζόν μου την έσπαγε που με(μας) κέρδιζε με τα γερόντια, θα του πω να μην παρατήσει το παιχνίδι.
ΥΓ: Αν κάποια στιγμή κάποιος θέλει να μου εξηγήσει τι ακριβώς φάση είναι αυτή με τον κοτίδη να καταλαβω κ εγώ..

ΥΓ2: Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε κ ένα ποστ με τίτλο "μισητοί,αχώνευτοι,μου την δίνουν" θα βγει πολύ υλικό

Last edited by Astericius at 2/13/2023 3:38:59 AM

This Post:
00
316755.82 in reply to 316755.81
Date: 2/13/2023 5:39:16 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τώρα που έφυγα,μαθαίνω ότι πέρα από τους φανερούς εχθρούς σαν τον μισητό,είχαμε και κρυφούς εχθρούς!χαχα!

Κοίτα!Είναι θέμα γούστου.Στο πέρασμα των ετών υπήρχαν πολλοί μανατζερ που λάτρευαν τον φανταστικό πρόεδρο της ομάδας Αγαμέμνονα Κοτίδη και τις ιστορίες του.Είναι λογικό όμως και κάποιοι άλλοι να τα βρίσκαν όλα αυτά σαχλαμάρες!

Ο μισητός πάντως γνωρίζει ακριβώς πότε δημιουργήθηκε η περσόνα Κοτίδης!

Μισητεεεε,δεν πιστεύω τώρα που έφυγα να μου αποκαλύψεις και εσύ ότι μισούσες τον Κοτίδη?? :-)

This Post:
00
316755.83 in reply to 316755.82
Date: 2/13/2023 6:54:36 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Ρε συ δεν καταλάβαινα τίποτα, έλεγα κανα παιδάκι θα είναι 15χρονών. Χρήζει όμως ψυχιατρικής έρευνας η περίπτωσή σου
Τώρα θα μου πείς τι να πω κ για σένα Campo που πότε μιλάς στο 1ο πρόσωπο και πότε στο 3ο για τον εαυτό σου..
Τέλος πάντως, από ό,τι φαίνεται η ζωντάνια στο φόρουμ είναι το αλατοπίπερο του παιχνδιού.
ΥΓ: Ο bucks ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη λίστα των αχώνευτων τώρα καθώς τόσοι του είπαμε συγχαρητήρια, αλλά αυτός μούγκα στη στρούγκα.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γράφεις στο φόρουμ (άλλωστε οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε διάθεση ούτε το χρόνο) αλλά η ολοκληρωτική αποχή κάνει πιο ψυχρό το παιχνίδι.
Εξάλλου αν δεν γράφεις πως θα σε αντιπαθήσει ο άλλος???

Υγ2: Αυτό με το χρόνο πάντως δεν το πολυπιστεύω, όποτε συνδέομαι και ρίχνω ματιά ποιοι είναι συνδεδεμένοι, τχστον στην Α1 50% των χρηστών είναι online. Στο live ίσως πιάνουμε και μεγαλύτερο ποσοστό.

ΥΓ3: Ο νόβα ας πούμε βλέπει σχεδόν όλα τα live και ιδίως τα μεταξύ μας. Πες την αλήθεια flu, τα έριξες τα καντήλια σου στην 1η περίοδο ή είπες αρχή είναι ακόμα θα γυρίσει το ματς?
Εγώ την πάτησα πάντως και είπα απο μέσα μου, πάμε για μεγάλη εκτός έδρας νίκη...
Χαχαχα, μετά γελούσα με τα χάλια μου (αλλά εκνευρίστηκα κιόλας)

Last edited by Astericius at 2/13/2023 6:58:14 AM

This Post:
11
316755.84 in reply to 316755.82
Date: 2/13/2023 6:23:13 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Μισητεεεε,δεν πιστεύω τώρα που έφυγα να μου αποκαλύψεις και εσύ ότι μισούσες τον Κοτίδη?? :-)

Όχι ρε γιατί να τον μισώ...?
Ίσα ίσα σέβομαι όλη την συσσωρευμένη απόκρυφη γνώση που έχει μαζέψει από τη βίβλο της καλαθόσφαιρας....! :-PP

Ήθελα ένα αφιερωμένο αντίτυπο με την νέα ανανεωμένη έκδοση αλλά τελευταία δεν πολυεπικοινωνεί μαζί μου! :-)))

This Post:
00
316755.85 in reply to 316755.83
Date: 2/13/2023 6:29:26 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662

ΥΓ3: Ο νόβα ας πούμε βλέπει σχεδόν όλα τα live και ιδίως τα μεταξύ μας. Πες την αλήθεια flu, τα έριξες τα καντήλια σου στην 1η περίοδο ή είπες αρχή είναι ακόμα θα γυρίσει το ματς?
Εγώ την πάτησα πάντως και είπα απο μέσα μου, πάμε για μεγάλη εκτός έδρας νίκη...
Χαχαχα, μετά γελούσα με τα χάλια μου (αλλά εκνευρίστηκα κιόλας)

Tα μεταξύ μας η αλήθεια είναι ότι τα έχω δει όλα!
Για το τελευταίο ήμουν αρκετά αισιόδοξος όταν είδα τις τακτικές ότι θα κερδίσω (παρόλο που έδειχνε λίγο μυστήρια η 1η περίοδος)...Ο Ιακώβου κούμπωνε αρκετά καλά στο σύνολο της ομάδας ,γιατί πέρα από το αμυντικό κομμάτι μπάλωνε και το ριμπ που σου ψιλολείπει!

This Post:
11
316755.86 in reply to 316755.79
Date: 2/16/2023 8:33:13 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Υπάρχουν LEGEND NEWS; https://www.youtube.com/watch?v=oqZe_h8DGwg :) Πράγματι παράξενο που ήρθε τίτλος σε αυτό το διάστημα. Μάλλον από... συνήθεια θα πω.

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να μην ενισχυθώ για να μη ρίξω το τοτέμ ονόματι OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND. Αλήθεια επίσης είναι ότι η περσινή ομάδα δεν άξιζε την παραμονή με την εικόνα που είχε. Έχοντας ρίξει το βάρος στην U21, έκανα τον... LEGEND, μπαίνοντας 5-10 λεπτά πριν το παιχνίδι. Χάλασε και το ιστορικό ποσοστό μαντεμάτων (με τόσα χαμένα διπλομαντέματα), όπου μάλλον για πρώτη φορά έχασα περισσότερα απ' ότι έπιασα και μάλιστα με τεράστια διαφορά!

Δεν κινδυνεύεις πάντως να γίνεις bot. Νομίζω γίνεσαι την πρώτη Δευτέρα μετά από έξι βδομάδες.

Υγ. Όσο γι' αυτό: "Οι LEGENDS ηταν ο Κοτίδης!Και μόλις ο Κοτίδης εξαφανίστηκε από το φόρουμ και ''πέθανε',΄πέθαναν'' και οι LEGENDS μαζί του.", γιατί μ' αρέσουν κάτι τέτοια θα σου πω ότι σε 5-10 σεζόν μπορεί να πετύχεις το παιδί(!) του Κοτίδη ή το εγγόνι του και να επιστρέψετε μαζί στην Α1 ;) Το ενδεχόμενο της συνάντησης δίνει 2,20, αλλά θα ήθελα να δίνει 1.70 και ο τεράστιος θα ήθελε να είναι ΔΠ.

Υγ2. Να ευχαριστήσω τον Fearless pigeon για τα VIP εισιτήρια και να προσθέσω ότι ευτυχώς δεν έκανε πράξη τα λεγόμενά του να αλλάξει χρώμα στη φανέλα της ομάδας του.

Υγ3. Θα συμφωνήσω με τον... Ξεφτίλα αναφορικά με τον demini. Είχε ούριο άνεμο στα πλέι οφ, αλλά τέσσερις τίτλους σε ισάριθμές σεζόν από τότε που ανέβηκε είναι αξιοπρόσεκτο επίτευγμα.

Last edited by Aimar 21 at 2/16/2023 8:35:58 PM

This Post:
22
316755.87 in reply to 316755.81
Date: 2/18/2023 8:55:33 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
225225
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Δεν έβρισκα τίποτε χιουμουριστικό στα ποστ του, τον θεωρούσα σχιζοφρενή-διπολικό ή ότι άλλο θες. Μόνο λόγια θεωρούσα ότι έγραφε και από ουσία τίποτα. Αφού έλεγα τότε ότι αν ανέβει Α1 δεν πρόκεται να στεριώσει, είναι τρελος!

Αμφιταλαντέυτηκα πολύ για το αν θα χώσω τη μύτη μου ανάμεσα σε τρεις "παλιούς", αλλά βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτή την εξωτερίκευση για τον εξής λόγο που είναι και τελέιως αντίθετος με την αρχική σου εντύπωση.

Όταν προσπαθούσαν ο Τεράστιος με τον Μετεωρίτη να με πείσουν να ξανακάνω λογαριασμό και να ξεκινήσω πάλι μετά τα πρώτα Λούνει Τουνς (κάπου πρέπει να βρίσκεται αυτό το μποτ...), ένα χρόνο μετά το νέο ΑΦΜ και αφού μετακόμισα στο εξωτερικό, η ομάδα με το ζόρι υπήρχε στην τέταρτη κατηγορία. Κάπου εκεί θυμάμαι μου ανέφερε ο Τεράστιος τον Κοτίδη περιμένοντας ότι παρακολουθώ τα δρώμενα της Α1.

Την επόμενη στιγμή και αφού μου έστειλε όλα τα απαραίτητα νήματα από τα διάφορα φόρουμ, βρέθηκα να διαβάζω με άπλετο ενθουσιασμό τις απαρχές του γέροντα και τις περιπέτειές του με τους διάφορους διαπληκτισμούς με τον Αλέξανδρο. Δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο για να ασχοληθώ με το παιχνίδι.

Μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκε η Γιαγιά Λούνει η οποία προφανώς και δεν θα τα πήγαινε καλά με τον μάνατζερ μπόμπο.

Προφανώς και έκλεψα την ιδέα, δεν θα το κρύψω. Μόνο να είχαμε και άλλους τέτοιους "παλαβούς".

Για μένα ο κοτίδης ήταν καταλύτης και ας μην είχαμε ποτέ κάποια επαφή με τον Αλέξανδρο.

This Post:
00
316755.88 in reply to 316755.86
Date: 2/23/2023 12:27:40 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Υγ2. Να ευχαριστήσω τον Fearless pigeon για τα VIP εισιτήρια και να προσθέσω ότι ευτυχώς δεν έκανε πράξη τα λεγόμενά του να αλλάξει χρώμα στη φανέλα της ομάδας του..

Την αλλαξα απο τη μερα που το ειπα. Δε φαινεται η νεα πορτοκαλι φανελαρα μας? :?