BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT]Polska-Portugalia

[NT]Polska-Portugalia

Set priority
Show messages by
From: hatchet

This Post:
00
103617.81 in reply to 103617.76
Date: 8/4/2009 2:33:48 AM
Overall Posts Rated:
99
oby nie:P trzeba z tej porażki wyciągnąć wnioski i wygrac reszte meczy:P ale to będzie ekstremalne zadanie. Mam nadzieje ze forma dopisze a przeciwnikom nie i będzie git;]

Wszystko ma swoje granice.
Przestańcie pisać tekstami że pokonamy wszystkich i będzie gitaara bo może nie wiecie, ale w grupie są jeszcze Niemcy i Hiszpanie. Jeżeli którakolwiek z tych drużyn zostanie ograna przez NT Polska, będę wam bił brawo.
Ale do cholery ten wątek czytają mniej obyci gracze, więc bez takich górnolotnych haseł poprosze.

This Post:
00
103617.82 in reply to 103617.80
Date: 8/4/2009 2:35:38 AM
Overall Posts Rated:
99
Zakładając że drugi atak jest sumą IS graczy no to siłą rzeczy muszą raczej rzucać z IS niż JS.

This Post:
00
103617.83 in reply to 103617.82
Date: 8/4/2009 2:42:12 AM
Overall Posts Rated:
179179
Odpisujesz nie odpisując:) Raz piszesz że drugi atak do DV, raz że IS. Napisałeś że przy R&G masz sporo rzutów od C i PF , to ma wg Ciebie odróżnić tą taktykę od Motion.Jak sam napisąłeś przy R&G oprócz rzutów za trzy, zawodnicy dogrywają pod kosz, chwilę pózniej napisałes że to raczej obwodowi wchodzą i to jest drugi atak. Proszę o konkrtene odpowiedzi. Proszę o przykład.

This Post:
00
103617.84 in reply to 103617.83
Date: 8/4/2009 2:55:36 AM
Overall Posts Rated:
99
Wejścia pod kosz obwodowych, czyli rzut z trumny za 2 punkty jest wynikiem wysokiego DV.
Rzut z trumny PF albo C przy R&G jest rzutem z IS.
Simply.

Sorry ale nie będe jak osioł ganiał żeby szukać Ci przykładu o 8 30 rano kiedy jeszcze nie jestem spakowany na wyjazd. Chcesz to sobie odpal jakiś meczyk z R&G i notuj która akcja jest wynikiem DV która rzutu C albo PF a gdzie znowu był rzut za 3.

Poza tym ja nikogo do niczego nie zmuszam. Chcecie wierzyć że motion jest fajny, wasza sprawa. Tylko ciekawe czemu mało kto to gra. :)

This Post:
00
103617.85 in reply to 103617.84
Date: 8/4/2009 3:32:31 AM
Overall Posts Rated:
179179
Nigdy nie powiedziałem że Motion jest fajny. Chciałem uzyskać od Ciebie konkretne odpowiedzi i przykłady na przedstawione przez Ciebie tezy. Tezy w których twierdzisz że grając RnG sporo punktów zdobywasz równiez spod kosza, czyli wykorzystując IS. Watęk dot Dv dodałes póżniej To ma odróżniać ta taktykę od Motion.
Uważam iż skoro wysuwasz jakieś twierdzenie, to masz na nie dowody, szczególnie że jak sam napisałeś grasz wląsnie tak. W tym pzypadku nie trzeba szukać nawet i o ósmej rano. Dowody znajdują się na wyciągnięcie ręki w zakładce Mecz.
Dowody moga byc róznego rodzaju:
1.Grałeś RnG i rywal miał mocną OD, wtedy Twoi wiecej zaczynają rzucac spod kosz
2. Grałes RnG i mimo że rywal miał mocną ID Twoi rzucali spod kosza

Chcę znać Twoje zdanie bo uważam Cię za świetnego fachowca od BB ( więc dziwi mnie Leperiadak która uprawiasz), masz spore sukcesy na koncie i garnek na głowie Rocha;) więc jako że jak uczyć się, to od najlepszych, stąd moje pytania. Więc nie zbywaj mnie jakimiś pokrętnymi odpowiedziami ani wykrętami o wczesnej porze dnia. Pozdrawiam. udanego wyjazdu

From: Wang

This Post:
00
103617.86 in reply to 103617.63
Date: 8/4/2009 7:20:08 PM
Overall Posts Rated:
22
motion, motion ... a co to kurcze jest?

Wiesz? Bo ja nie wiem.

Natomiast wiem jedno, nikt kto gra obwodem i osiąga wyniki w tej grze nie wciska taktyki na m. Przestała być ona modna jakieś 3 sezony temu.
Jak się myle to pokaż mi jakiegoś wymiatacza na motionie.

Motion = M jak mdłość.

Tego kolesia z average formą przemilczę przez grzeczność :)

czasami mam wrazenie, ze niektorzy z Nas to dzieciaki-neo, ktore siedza przy kompie 24h i mają nasrane we łbie na punkcie gier ;) ogarnijcie sie kurwa mac... to tylko gra. wybraliscie selekcjonera i to on decyduje jak bedzie grała repra. trzeba było wygrac wybory. nie udało sie? to bierz zabawki i baw sie sam

Last edited by Wang at 8/4/2009 7:23:40 PM

From: al_said

To: Wang
This Post:
00
103617.87 in reply to 103617.86
Date: 8/5/2009 12:57:07 AM
Overall Posts Rated:
88
Wang weź zluzuj poślady, kompletnie nie łapię tej nagonki na maga czy w BB jest jakaś niepisana zasada, że jak masz coś do napisania, to robisz to na forum tylko gdy zgadzasz się z linią która obecnie obowiązuje?

Ogarnijcie się bo jak czytam teksty w stylu: coś nas mało krytykują to się zastanawiam czy tu niektórzy nie pomylili swojej roli. Przegraliśmy, a na forum taka psychoza, że poza szalonym nikt nawet nie próbuje dociekać po co nam np. 4 sloty wolne w kadrze, jak gramy graczami bez formy i później się tym tłumaczymy. No ale po co dociekać, skoro wiadomo, że "zmłotkujecie" takie posty.

From: tyr0x

To: Wang
This Post:
00
103617.88 in reply to 103617.87
Date: 8/5/2009 1:23:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Nie zaczynajcie znowu, bozie kuźwa błagam ... po to jest temat żeby pisać jeśli coś jest nie tak. Mag tylko przybliża błędy, lepiej dla obserwatorów i samego selekcjonera żeby zobaczył co może naprawić.
Fakt, że robi to w sposób jaki mi się nie podoba ale to druga sprawa.