εγώ και ο Στέλιος συνεχίζουμε στο κύπελο!!!
για να δούμε λίγο τα σημερινά ματσάκια...
Skulltrailers εν. PANTOKRATORAS 61 - 77(45574408)κακή επιλογή η πρέσσα...δεν μου βγήκε...αν ο αντίπαλος κατέβαζε την καλύτερη δυνατή 5άδα μάλλον θα είχα χάσει...ευτυχώς το λάθος που έκανα σήμερα δεν μου στοίχησε...του έδωσα χωρίς λόγο τα ριμπάουντ και δεν πήρα τα λάθη που θα ήθελα από το πρεσσάρισμα...
Arivatanokoutsogerakas εν. fay_stelaios 78 - 84(45574407)πολύ ωραία νίκη από τον Στέλιο!!!!
έπαιξε ένα έξυπνο κοίτα μέσα και πήρε τους πόντους από την θέση 5...από την άλλη ο φίλος Gethro έπεσε στην παγίδα του Στέλιου και πήγε σε ζώνη...αν είχε πάει σε μαν2μαν είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες...κακό κοίτα μέσα από τους φιλοξενούμενους που πρέπει να είχαν κάποια τρύπα στην πάσα και η μπάλα δεν κατάφερε να φτάσει στην θέση 5 όπου είχε καλό μισ ματς...πολύ ωραίο παιχνίδι...
Thrylos BC εν. Great Alexander 86 - 72(45574387)μπράβο στον Αλέξανδρο που στάθηκε έτσι απέναντι στην πρώτη ομάδα της Ελλάδας...αυτή την απομόνωση την μαρκάρουν ελάχιστες ομάδες στο ββ...το κοίτα μέσα των γηεδούχων δεν είχε αρκετή πάσα και δεν τάισε καλά τους ψηλούς...άμυνες και οι 2 μαν2μαν...για την απομόνωση του θρύλου δεν έχω κάτι να πω...