arkadaşlar bu böyle olmuyor. sadece maaşlara ve oyuncu istatistiklerine bakıp yorum yapıyorsunuz takımım hakkında. 1-3-1 konusundaki eleştirilere katılıyorum ama takımımla ilgili temelsiz yorumlara katılamıyorum kusura bakmayın. şimdiye kadar pekçoğunuzun en iyi oyuncularının özelliklerini gördüm satış listesinde, hepsi de ilk 6 özelliği yüksek, alt tarafları berbat özelliklerde oyuncular. yani habire salladığınız o motora uygun olsun diye alınan oyuncular ama hiçbiriniz benim oyuncularımın özelliklerini görmedi ve bilmiyor. ben sessiz kaldıkça ve maç tahminlerinde herkesin büyük ölçüde rakiplerimi favori göstermesinin verdiği ara gazıyla da, bana yenilen her takım hemen motora karşı bombardımana başlıyor ama cümlelerin geri planında inceden inceye benim takıma da giydiriyor, "ulan benim aslan gibi favori takımımı şu kedi gibi dandik takıma boğdurdun ya adi motor, alacağın olsun" gibisinden!
ayrıca sakatlık konusunda da kimsenin benden daha fazla şikayetçi olmaya hakkının olmadığını düşünüyorum. bkz. dsb ve xxxlonestarstatexxx maçlarım. 3 sezondur istihdam ettiğim 5'lik doktorum olmasaydı, bu 2 maçta verdiğim toplam 5 sakatın her biri en az 2'şer hafta gümlerdi kesin. bu 2 maçta verdiğim 5 sakata rağmen çıkıp ortalığı birbirine katmadım. sadece "motor resmen ölümü gösterip sıtmaya razı etti bizi. ucuz atlattık, buna da şükür" diye esprili bir mesaj yazdım foruma o kadar. yani sözün özü; kaş yapalım derken göz çıkarmayalım lütfen. herkese iyi oyunlar..
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach