BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > [12. Sezon] Doğu-Batı Maçları

[12. Sezon] Doğu-Batı Maçları

Set priority
Show messages by
From: aquila

This Post:
00
140983.80 in reply to 140983.78
Date: 5/4/2010 2:03:04 PM
Overall Posts Rated:
227227
aloooo kimse varmı ;??

6-2 +1 zaten vardı oldu +6

This Post:
00
140983.81 in reply to 140983.80
Date: 5/6/2010 1:07:58 PM
Overall Posts Rated:
11
Fab_Five - Florenzköy ===>Batı
Eternal Darkness - HucJiaB ===>Batı
xXLoneStarStateXx - DeU CarnivorS ===>Doğu
Bagkur Idmanyurdu - Yesilyurt_Sk ===>Batı
Dark Street Ballers - Beton Spor ===>Doğu
Istanbul Gunners - MuGiWaRaIcHiMi ===> Batı
Schweppes Kinder - KANaryagucu ===>Batı
kırkısrak eagles - Uludağ Wolfs ===>Doğu

Bu haftada 5-3 Batı alıyor.(Sıkıldım Batı yazmaktan):)))

This Post:
00
140983.82 in reply to 140983.81
Date: 5/6/2010 1:14:11 PM
Overall Posts Rated:
9797
Fab_Five - Florenzköy ===>Batı
Eternal Darkness - HucJiaB ===>Batı
xXLoneStarStateXx - DeU CarnivorS ===>Batı
Schweppes Kinder - KANaryagucu ===>Doğu

This Post:
00
140983.83 in reply to 140983.82
Date: 5/7/2010 5:30:16 AM
Overall Posts Rated:
4141
Fab_Five - Florenzköy ===>Doğu?
Eternal Darkness - HucJiaB ===>Batı?
xXLoneStarStateXx - DeU CarnivorS ===>Batı
Schweppes Kinder - KANaryagucu ===>Doğu

Kupa maçlarının etkisiyle, Batı bu hafta gücünü göstermeyecektir.
Sahamda 2-2buçuk sezondur tek mağlubiyet almıştım sadece diye bu maçı kazanmak isterdim ama şu durumda kaybedeceğim çok açık gözüküyor...

This Post:
00
140983.84 in reply to 140983.83
Date: 5/8/2010 2:09:05 PM
Overall Posts Rated:
102102
Bir oyundan bile beni soğutmayı başardın ya Helal Olsun sana motor..O kadar maaş verip ligin ortalamasının üstünde gardlara sahip olmama rağmen her maç gardlarımı ezdirdin, o kadar doktor parası vermemize rağmen sakatlıkaları hep benim takıma bindirdin, bir yere kadar herşeyi anlayışla karşıladım ama bugünkü maçtan sonra artık tak etti..Gard eksikliği bulunan takıma karşı bile madara ettin..1-3-1 gibi bir taktiğinde iyice yoldan çıktığını söylemem lazım..Gerçek basketbolda ki ile burdaki taktiğin ilişmediğini düşünüyorum..KKM maçlarına kadar yokuz..bundan sonra KKM maçlarında görüşmek üzere..

This Post:
00
140983.86 in reply to 140983.84
Date: 5/8/2010 3:59:33 PM
Overall Posts Rated:
153153
arkadaşlar bu böyle olmuyor. sadece maaşlara ve oyuncu istatistiklerine bakıp yorum yapıyorsunuz takımım hakkında. 1-3-1 konusundaki eleştirilere katılıyorum ama takımımla ilgili temelsiz yorumlara katılamıyorum kusura bakmayın. şimdiye kadar pekçoğunuzun en iyi oyuncularının özelliklerini gördüm satış listesinde, hepsi de ilk 6 özelliği yüksek, alt tarafları berbat özelliklerde oyuncular. yani habire salladığınız o motora uygun olsun diye alınan oyuncular ama hiçbiriniz benim oyuncularımın özelliklerini görmedi ve bilmiyor. ben sessiz kaldıkça ve maç tahminlerinde herkesin büyük ölçüde rakiplerimi favori göstermesinin verdiği ara gazıyla da, bana yenilen her takım hemen motora karşı bombardımana başlıyor ama cümlelerin geri planında inceden inceye benim takıma da giydiriyor, "ulan benim aslan gibi favori takımımı şu kedi gibi dandik takıma boğdurdun ya adi motor, alacağın olsun" gibisinden!

ayrıca sakatlık konusunda da kimsenin benden daha fazla şikayetçi olmaya hakkının olmadığını düşünüyorum. bkz. dsb ve xxxlonestarstatexxx maçlarım. 3 sezondur istihdam ettiğim 5'lik doktorum olmasaydı, bu 2 maçta verdiğim toplam 5 sakatın her biri en az 2'şer hafta gümlerdi kesin. bu 2 maçta verdiğim 5 sakata rağmen çıkıp ortalığı birbirine katmadım. sadece "motor resmen ölümü gösterip sıtmaya razı etti bizi. ucuz atlattık, buna da şükür" diye esprili bir mesaj yazdım foruma o kadar. yani sözün özü; kaş yapalım derken göz çıkarmayalım lütfen. herkese iyi oyunlar..

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
140983.87 in reply to 140983.86
Date: 5/8/2010 5:54:19 PM
Overall Posts Rated:
102102
Hocam maaşlara falan baktığım yok..Bir oyuncunun özelliklerini az çok istatistiklerine bakarak kestirebilirim. Senin takıma herhangi bir hakaretimde yok burda..Ordaki gardlar konusunda eksiği olan rakibim yorumunu da gardlarının özelliklerini az çok tahmin edebildiğim için söyledim..Seninde dediğin gibi belki bir gard için extra özellikleri var ama..Ama gard özellikleri bakımından benden iyi olduğunu düşünmüyorum..Benim takımım oyunu dışarıdan oynuyorsa bu gibi extra özelliklerin en azından savunmada pek işe yarayacağını sanmıyorum..Esas olay 1-3-1 taktiğinde bitiyor..Bu taktik 4 kısayla oynanır adından da az çok belli olduğu gibi..Ama bu oyunda pivotlarla oynanıyor maalesef..Bir pivotun extradan gelip benim en güvendiğim şutörlerimi 63'te 12 gibi bir yüzdede tutmasını mantığım almıyor..Diğer bir olay 1-3-1 taktiğine rağmen benim oyuncularımın pota altındada çok etkisiz kalması..Eğer 1-3-1 taktiğinde 2 pivot oynayarak 15+ şutu olan gardları %20 nin altında tutabiliyorsak motora laf etmeye hakkım var demektir.. Reytingler ilede en ufak bir derdim yok zaten pekte dikkate almam reytingleri, bu düşüncelerimi oyuncu özellikleri ve taktik üzerinden giderek söyledim..Bugün yenileceğimi az çok tahmin ediyordum, hatta bunu konuştuğum arkadaşlara da söylemişimdir..Ama bu taktikler ile sahamda böyle yenilmek beni üzdü..Ama senin takımla ilgili kötü birşey söylemedim, sadece kendi fikrimi söyledim bu konuda..Benim takımım hakkında da birşey söylense umrumda olmaz..Sen zaten sahada cevabını vermişsin hocam..

This Post:
00
140983.88 in reply to 140983.87
Date: 5/8/2010 5:59:53 PM
Overall Posts Rated:
88
Candaş bile isyan ettiyse ortada cidden bir anormallik vardır :D

This Post:
00
140983.89 in reply to 140983.88
Date: 5/9/2010 2:41:30 AM
Overall Posts Rated:
227227
ben 1. ciyim ee doğal sonuç bu zaten :)))

This Post:
00
140983.90 in reply to 140983.87
Date: 5/9/2010 9:19:54 AM
Overall Posts Rated:
4141
bağkur hocanın takımını gerçekten küçümsememek gerek. Benim sezon başında söylediğim gibi 3. sırada şu anda ve sezon sonuna da en kötü 4.lükle bitirecektir.. Ancak tabii ki Candaş sana şiddetle katılıyorum. Geçen sezon benim 1 3 1 yediğim maçlarda bu kadar ribaunt yeteneğime rağmen, yeterli sayıda ribaunt alamamam bile 1 3 1'in saçmalığının açık bir göstergesi.
Yine de motora göre düşünmek illa ki gerekiyor bir yerden sonra. Çünkü ne olursa olsun bu bir oyun. Gerçekle aynı olmasını bekleyemeyiz. Sezon başında yaptığım sıralamaları da mesela, motora göre yapmıştım ve şu ana kadar tahminlerim genelde başarılı gözüküyor. sadece dsb'yi küçümsemişim(gerçi şimdi bile, sezon sonunda KKM'nin üstünde bitirebileceğini düşünmüyorum:) ) ve eternal'ın şanssızlığını tahmin edememiştim:)
bir de florenz'in sezon başındaki başarılı transfer atağı sayesinde yaptığı tırmanışı var tabi:)

Yani kısacası demek istediğim, oyunu kurallarına göre düşünmeli ve oynamalıyız..
Bükemediğin motoru öpeceksin. Yoksa motor seni öper:))

Advertisement