BuzzerBeater Forums

BB România > Transferuri ciudate

Transferuri ciudate (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
326547.8 in reply to 326547.5
Date: 3/4/2025 1:28:59 PM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
6161
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Nu ți s-a greșit cu nimic din partea lui Jokeru, nu văd pentru ce ți s-ar datora scuze.

Nu cred că prin măsurile ulterioare anunțate, se vorbea de tine să iei ban. Probabil era vorba de anularea transferurilor, sau modificarea sumelor de transfer, atâta tot. Măsură care, de altfel, nu ar fi exagerată, obiectiv vorbind.

Indiferent dacă există vreo legătură între userii implicați sau nu, s-ar crea un precedent periculos de care s-ar putea profita în viitor.

From: viespe

This Post:
00
326547.10 in reply to 326547.9
Date: 3/4/2025 3:57:18 PM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Atat s-a putut!

This Post:
00
326547.11 in reply to 326547.7
Date: 3/5/2025 1:09:31 AM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Salut,
Nu e vorba de transparenta aici, tind sa cred ca e exces de zel. Suntem o mana de oameni care joaca acest joc si ne gandim cum sa gasim nod in papura despre orice. Repet ceea ce a facut Pandurii este doar treaba lui si nu doream sa fiu suspectat pentru ceva la care nu am fost partas. Atata timp cat platesc subscriptia de ani buni pentru dezvolatarea jocului pur si simplu nu accept sa fiu judecat pentru un fapt denigrator. Si nu, banii din transferuri nu mi se pot lua pentru ca sunt bani munciti. Daca se doreste sa ma inchideti inseamna ca atat a fost si cu democratia de aici.
Suma respectelor mele,
Viespe

From: Otis
This Post:
00
326547.12 in reply to 326547.11
Date: 3/5/2025 1:34:35 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
ca fapt divers: la transferuri supra-evaluate se aplica GM fine doar pe diferenta de pret intre rezonabil si pret final, asta apropo de democratie. daca preferam un termen mai serios-penal, se confisca, daca preferam termen de dr civil se numeste recuperarea platii lucrului nedatorat

exemplul cel mai notabil de transfer lipsit de orice acuza de cardasie, dar cu supra-evaluare maxima era cu chinezul care a dat 20mil pe un jucator al lui mloty (polonez), care sezoane mia tarziu castiga b3.

in mod evident nu cred ca acuza nimeni ca aceste bid-uri sunt pe fondul unei prietenii intre ares si rares(pandurii), doar ca e greu sa argumentezi ca pretul reflecta conditii de piata iar ca jucatorul nu e supra-evaluat din moment ce userul a facut cat se poate de clar ca vrea sa fie banat. o isterie x imaturitate dincolo de limita frustrarii, iar asta o zic cu retinerea de a fi fost prieten cu el. putea bine mersi sa liciteze 1 mil pe un juc de 1k, doar fiindca avea numele si prenumele sau real. same shit.

astea fiind zise, e treaba GM sa asigure echilibru in joc, iar transferurile excesive sunt codificate in regulamentul BB. nu ii invidiez si n-as vrea sa fiu in locul lor, in special in cdt in care GM la noi sunt fost adversari in rbba, iar acuze de party-prix-uri sunt cel putin rezonabile.

n-am nimic personal cu ares ca nu ne luptam in aceleasi competitii dar va asigur ca nu nici lui nici voua nu v-ar conveni ca rivalul vostru, short medium sau long term, sa beneficieze de un noroc viciat (fiindca repet, viciul ref biduri si risipa de bani e evident, din bidurile intr-multi account ale lui rares - daca era mia putin neserios bida in alta tara. nu e vorba doar de un singur transfer)

astea fiind zise, avem reguli, avem arbitri, nu vom afla despre cum se vor aplica regulile decat daca viespe va alege sa ne spuna, iar de dragul obiectivitatii, asa cum radu a eradicat ligi intregi de cheateri si abuzuri in alte tari, fara favoritisme, sper ca cineva obiectiv si independent din extern va transa problema, fiindca comunitaea asta nu mia are nevoie de inca un scandal si sictir aruncat pe forum.

From: rr

To: Otis
This Post:
00
326547.13 in reply to 326547.12
Date: 3/5/2025 2:37:13 AM
Overall Posts Rated:
1111
Nu există să luați banii băiatului.

Nu mă interesează atacurile personale, discut doar despre regulament și faptele obiective.

TPA transfer pricing analysis se aplică doar între părțile afiliate, ceea ce nu e cazul.

Prețurile sunt corecte pentru ambii jucători, s- a acționat conform regulamentului, eu am făcut studiu de piața, pentru cel mai mare TSP din joc, l- am cumpărat cu 4.5 mil ceea ce este un chilipir in comparație cu valoarea sa reală.

Dacă sunt neclarități legate de regulament, sunt sigur că GM-ii vor lua decizia corectă.

Spor la joc!

From: Otis

To: rr
This Post:
00
326547.14 in reply to 326547.13
Date: 3/5/2025 2:46:56 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
baiatului -[player=viespe] tradus in engleza "wasp"
sau
baiatului = [player=rrarri_ban_me_pls_both_acc] ? tradus in RO "rarri_banati-ma_va rog_ambele_conturi"

am tradus ca anterior au fost critici ref engleza si romgleza, asa ca am tradus in toate directiile

astept sa auzim daca GM-ii au dat si sugestii pe whatsapp sau alt mediu alternativ de comunicare.

From: rr

To: Otis
This Post:
00
326547.15 in reply to 326547.14
Date: 3/5/2025 2:52:26 AM
Overall Posts Rated:
1111
Baftă la cazul valiza! V- am pupat!

Last edited by rr at 3/5/2025 3:12:21 AM

From: Starstr3k

To: rr
This Post:
00
326547.16 in reply to 326547.13
Date: 3/5/2025 3:11:47 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
100100
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Salut,

Ce ai facut tu, nu are sens, puteai efectiv sa nu te mai joci, nu sa devii un subiect de discutie.

Transferurile facute nu au rost, avand in vedere ca urmeaza sa fii banat oricum, este evident ca trebuiesc analizate, in special pentru faptul ca nu au avut vreun alt bid, ca se tot vorbeste de valoarea ”reala”.

Radu a raspuns conform regulamentului, nu vad ca el sa fie factorul de decizie in situatia asta. Poate ar fi bine sa intervina si alt GM pentru a clarifica, desi totul mi se pare transparent.

Multa bafta!

This Post:
00
326547.17 in reply to 326547.16
Date: 3/5/2025 3:32:02 AM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Primul raspuns obiectiv. Bravo. Cat despre tine Otis, sa-mi fie cu iertare , dar mai bine s-ar uita GM la tine. E posibil sa iesi mai rau decat Pandurii. Aveam asteptari mai mari de la tine. Daca tu crezi ca sunt 3 (nu doua conturi) cu care am facut eu o frauda atunci ca si antrenor de nationala cu cele mai mari realizari din Romania, te descalifici.
Consider subiectul inchis.

Advertisement