BuzzerBeater Forums

BB România > Nationala Romaniei sez 32

Nationala Romaniei sez 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
273264.8 in reply to 273264.7
Date: 9/29/2015 11:25:08 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Ce am mai observat si ar putea fi util pentru nationala, este ca un jucator va juca mult mai bine pe un anumit post chiar daca skilurile lui il recomanda fa fie jucat ca altceva, bine aici ma refer la posturi apropiate, dar asa ceva e greu de urmarit si jucatorul ar trebui sa joace la o echipa de club din RBBA, sa testeze 2-3 posturi si sa comunice antrenorului nationalei pe care post evolueaza cel mai bine.
Evolutia jucatorului ar putea fi influientata si de compozitia echipei, deci la nationala poate ar juca pe alt post decat la echipa de club. Acest lucru cred ca e foarte greu de pus in practica, mai ales ca nu toti jucatorii de nationala sunt in tara, si ar fi o munca titanica, sa pui scouterii sa urmareasca evolutia jucatorilor pe fiecare post.
Alta observatie ar fi ca o extrema (aici vorbesc de extreme veritabile) care evolueaza constant bine, va face fata si la o extrema care este peste. Poate ca extrema adversa evolueaza mai bine si datorita jucatorilor care se afla in jurul ei.
In cazul nostru de obicei cand o extrema adversa e mai buna de obicei si restul echipei adverse e mai buna, deci ar fi greu de spus daca e din cauza extremei, evolutia mai slaba sau e din cauza echipei per ansamblu.

This Post:
00
273264.9 in reply to 273264.8
Date: 9/30/2015 3:36:55 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Observatia cu "postul pe care joaca bine" este direct legata si de tactica folosita.
Am observat ca chiar in aceeasi saptamana, si pe acelasi post un juctaor poate avea numere foarte contrastante daca joci tacitici diferite. As inclina sa zic chiar ca postul e mult mai putin important decat tactica jucata si opozantul pe post.

Asta referindu-ne strict la comportamentul individual.
Pentru ca ceea ce poate parea dezavantajos pt cifrele unui jucator individual, poate ca e avantajos pt echipa in ansamblul ei. Complicat.

Message deleted
This Post:
55
273264.11 in reply to 273264.1
Date: 1/7/2016 12:13:23 PM
Overall Posts Rated:
807807
S-a incheiat campania echipei nationale pentru Turneul Campionatului European BuzzerBeater -- Sezon 33.
Consider ca echipa noastra a avut o prestatie buna reusind un numar de 4 victorii si 3 infrangeri, performanta care n-am mai atins-o din sezoanele 17 si 19. Cea mai buna performanta la campionatul european(in noul format) dateaza din sezonul 9, cu 5 victorii si 2 infrageri.
Este o incununare a carierei la nationala a unor jucatori precum: Claudiu Vasile, Sergiu Georgescu, Pompei Radu si altii care au dus nationala pana acum.
Sezonul urmator nationala intra in reconstructie. Cei vechi nu vor mai putea face fata ca titulari datorita scaderilor de skilluri, iar cei tineri inca nu sunt toti la skilluri de top. Sper ca managerii lor sa se concentreze mai bine pe antrenamentul acestor jucatori. Voi incepe scouting-ul de sfarsit de sezon si voi comunica cu managerul fiecarui jucator.