BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > izmisleci na igrata

izmisleci na igrata

Set priority
Show messages by
From: Refera

This Post:
00
177908.8 in reply to 177908.7
Date: 3/19/2011 4:18:37 PM
Overall Posts Rated:
00
A az puk imam drugo pitane,zasto rusta na igra4ite ne se vzema napredvid pri iz4islqvaneto na ma4ovete.Zastoto naprimer na dne6niq mi supernik nai visokiq mu igra4 be6e pleimerkara,a ma4a do poslednata 4etvurt be6e dosta zavurzan.Spored men igra4 s viso4ina 187,mn trudno,da kaja nevuzmojno ste vzeme borba na igra4 s viso4ina 213.Zasto ne se napravi nqkakvo predlojenie da se vzima pod vnimanie viso4inata pri iz4islenieto na borbite,kato cqlo

This Post:
11
177908.9 in reply to 177908.8
Date: 4/8/2011 5:41:23 AM
The Black Roses
III.1
Overall Posts Rated:
3535
Защото това би вкарало ненужни коефициенти и др. подобни в играта. Неведнъж е било предлагано, но до този момент отговора (който ме задоволява изключително) е, че няма смисъл. Вземането на борби зависи единствено от умението борби и толкоз.

Няма смисъл да усложняваме това.

This Post:
00
177908.10 in reply to 177908.9
Date: 4/8/2011 7:47:18 AM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Смятам и аз, че играта е доволно сложна, че да искаме да става още. А и има и друго, колкото по-сложна става една игра, толкова по-отблъскваща би станал за един обикновен човек, който е дошъл да се забавлява, а не да се напряга допълнително с тази игра.
Т.е. ако се вкарат още излишни детайли, тя ще стане по-профилирана за някакъв малък процент истински маняци на баскета, които ще са доволни, но не и за човек, който отделя по 10 мин на седмица за нея ;)

Едно време например Хеттрика, беше доста проста игра, но същевременно забавна. Сега нея се опитаха да я усложнят и според мен сбъркаха(най-вече в начина) и това разочарова доста хора.
Ще дам пример и с една друга култова игра, а именно Counter Strike, която вече почти 15 години се играе от голям кръг от хора, а същевременно е суперпроста игра, но точно там се крие и успехът й. Представете си дали щяха да я играят толкова много хора и дали щеше да е същата игра, ако създателите се бяха престарали с неща от типа на, като те уцелят да речем в крака да куцаш, или пък в ръката и да не можеш да я ползваш и т.н.