BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.7 > III.7. általános fórum

III.7. általános fórum

Set priority
Show messages by
From: kisbia
This Post:
00
108431.8 in reply to 108431.7
Date: 9/9/2009 9:21:43 AM
Overall Posts Rated:
66
Üdv, Mindenkinek!

kisbia vagyok az Utolshow csapatának mindenese! :)
Sikerült pár szezon után kipottyannom a II. osztályból, de nem szomorkodom!
Nem véletlen, hogy itt vagyok s lehet még lejjebb is esek, de nem számít!
Egy posztos irányítóedzést csinálok idén és ez sajnos csapatromláshoz vezetett, de nem bánkódok azért remélem itt meg tudok ragadni, ha nem hát irány a IV. osztály! :)

Sok szerencsét mindenkinek a 10. szezonhoz!

From: david245

This Post:
00
108431.9 in reply to 108431.8
Date: 9/10/2009 7:59:04 AM
Overall Posts Rated:
44
Először is üdvözölném csoportunk új csapatait!

Én a Cajasol BCF tulaja vagyok, azt kell tudni a csapatomról, hogy bárhol, bármikor képes meglepetést okozni (pozitív és negatív értelemben egyaránt). Aki az én csarnokomba látogat az nem sok jóra számíthat (előző szezonban 2 csapat nyert nálunk, abból az egyik fontos kupameccs előtt volt, a Lethal Dunkerstől pedig nem volt szégyen kikapni), és ezt remélem a Sugerabugera is megtapasztalja a hétvégén:)))

kisbia: aki 9 győzelmet el tud érni a II.osztályban az azért nem olyan nagyon rossz, az én csapatomnak még 3 győzelem se jönne össze...

Én centerposztra edzek már több szezon óta, most éppen azon vagyok a draft óta hogy az elkövetkezendő napokban sikerüljön friss 18 éves centereket vásárolni, drafton a 3 játékosból kaptam egy 221 cm magas tehetséget (végülis jobb mint a semmi:)
Összességében erősödött a csapatom, kívülre még az előző szezonban érkezett Delgado, aki jelentős erősítés a csapatomnak (és egyben az első olyan játékos akiért több mint 1M-et adtam...), Kövesfalvi draftról érkezett, Caboni-t is kívülre szerződtettem, fontos láncszeme lehet a csapatnak. Henriksson pedig csak azért érkezett hogy legyen ECS cserém:D
És még érkezni fog két 18 éves center egy magasabb és egy kezdő körüli tehetséggel.

Céljaim: 1. bajnokságban biztosabb rájátszásba jutás (akár 1. helyen), 2. Kupában 5. forduló vagy még tovább (6. forduló volt idáig a legjobb teljesítményem)

És ti mit vártok ettől a szezontól?

This Post:
00
108431.10 in reply to 108431.9
Date: 9/10/2009 11:05:10 AM
Overall Posts Rated:
117117
...én nem fűzöm ilyen hosszúra, de azért írok pár sort... :)

tavalyi szezonról annyit, hogy bajnokság úgy alakult, ahogy az várható volt és lennie is kellett... a kupában érthetetlen vereséget szenvedtem az 5. fordulóban, bár az elején meg szerencsés sorsolást kaptam végig. Játékos fejlődések egész jól alakultak... ennek gyümölcsét remélem kiélvezhetem és elviszik a srácokat hnap reggelre (igaz az argentin centeremmel kudarcot vallottam, sérülés és elégtelen fejlődés miatt egyaránt). emellett meglepő a magyarországi összetett 50. helyem, ha azt nézzük, hogy I és II osztályban össz van 80 csapat... jó ezt látni.

célokról nem szeretnék még beszélni, meglátjuk az első 5-6 forduló után ... de természetesen csak a feljutással lennék teljes mértékben elégedett, sőt ennek rendelek mindent alá (az igazolásokon sok fog múlni). Kupában meg nem szeretnék megint így búcsúzni, jó lenne egy 6. forduló netán 7. De ha a bajnokság úgy alakul, akkor inkább előbb búcsúzok, ennyit mostmár nem ér.

DRAFT a 2. helyről olyan lett amilyen, kaptam egy használható ECS-t, meglátjuk mi lesz belőle... 1-2 évig tán maradhat.

sok sikert és sérülés mentességet mindenkinek!

From: Bischy
This Post:
00
108431.11 in reply to 108431.9
Date: 9/10/2009 1:21:01 PM
Overall Posts Rated:
00
Üdv mindenki!

Látom alakul a dolog a csoportban, sajnálom ,hogy nem ide kerültem (vissza) :), de talán ha feljutok/kiesek és megint akkor sikerül :D. Itt még a fórum élet is aktívabb és bocs ,hogy bele rondítok :D

This Post:
00
108431.12 in reply to 108431.9
Date: 9/10/2009 5:34:39 PM
Overall Posts Rated:
66
Ne gondold Dávid, hogy az a kilec győzelem olyan lehetetlen küldetés a II. osztályban! Ha van egy jó kis és egy jó nagy embered simán megvan! Nekem van egy BD-m (Vadicska) és volt egy portugál centerem 17-es lepattanóval! Vadicska a pont lista élén végzet s ha nem adom el a portugál gyereket akkor ő a lepattanót nyeri meg! Viszont jött akkor a 9. szezon elején egy jó irányító draft így át kellett rendeznem az erőviszonyokat, hisz a center 70.000-s fizuja nehezen tartható, ha edzőt kell cserélni hirtelen. Én ugyanis 4-s edzővel játszottam, de az kevés egy MVP irányító edzéséhez! Így döntenem kellett vagy megpróbálom bejuttatni a válogatotba a srácot bármi áron vagy a bajnokságra koncntrálok! Felmértem gyorsan a helyzetet és most itt vagyok! :) Viszont az irányítóm már szépen alakul! :)
Egyszó, mint száz nem lehetetlen a II. osztályban játszani! Tervem, ha sikerül alap pillért faragnom az irányítómból az U21-majd a nagyválogatotba, utána kicsit bevásárolok mellé és Vadicska mellé egy izmosabb erőcsatárt és irány a II. osztály! :) Center nekem többet nem kell, irreálisan nagy a fizujuk, s a Bulls, is tudott egy két bajnokságot nyerni center nélkül! :)

This Post:
00
108431.13 in reply to 108431.12
Date: 9/12/2009 3:27:19 AM
Overall Posts Rated:
66
Az elmúlt éjszakák folyamán átgondoltam a dolgokat s annyira hülye voltam, hogy csak na. Így tegnapról ma hajnalra virradóan vettem 3 emberkét akik kiegészíthetik a Győző-Vadicska párost s lehet megcélzom az egy posztos edzés mellett mégiscsak a feljutást! :)

This Post:
00
108431.14 in reply to 108431.13
Date: 9/13/2009 3:55:36 PM
Overall Posts Rated:
44
De jó hogy máris lesérült a frissen vásárolt superstar C-m... Ráadásul beállt, 30mp múlva le is sérült...

This Post:
00
108431.15 in reply to 108431.14
Date: 9/13/2009 4:25:28 PM
Overall Posts Rated:
66
Te legalább nyertél! Én bár lelazásztam a meccset, hosszabbításba kikaptam, de mindegy lesz ez még jobb is!
Még egy-két meccs ami lehet, hogy elmegy, de utána... :)

This Post:
00
108431.16 in reply to 108431.15
Date: 9/18/2009 5:22:03 AM
Overall Posts Rated:
117117
na csak, hogy megmozgassam az állóvizet.
...Peszeni maradásával lezárult számomra az idei átigazolási herce-hurca. Úgyérzem, nagy reményekkel vágunk neki ennek a szezonnak ... végre reális feljutási esélyekkel. De nagyon nagy lesz a tülekedés, megjegyzem halkan. Kelet megerősödött, szerintem mostmár veretesebb 8as van ott (szerencsére), mint nyugaton. Utolshow, KisMester, LosAngelesDevils ... nem merném megtippelni ki végez az élen, de talán ez a sorren tükrözi a valóságot... Leszámítva Utolshow gyenge rajtját, nehogy sokba kerüljön. Nyugaton meglepődnék, ha nem húznám be a konferencia elsőséget (nem lebecsülve senkit mondom ezt, hisz már most nagy fejtörést okoz a következő három forduló). Tavalyihoz hasonlóan PhoenixSunstól és Vörösberénytől várom a legnagyobb ellenállást, de meglepően jó gárda feszül JailhouseMonsters neve alatt. Velük mindenképpen számolni kell.
Most ennyit prediction gyanánt, sok sikert mindenkinek a hétvégéhez.

This Post:
00
108431.17 in reply to 108431.16
Date: 9/19/2009 5:55:00 AM
Overall Posts Rated:
66
Köszi, hogy esélyesként említettél, meg is teszek majd érte mindent! :) Bár nem így indult a szezonom, s még kb. a két következő meccsem is valószínűleg elbukom, de utána már váltok az edzésen s tudom játszatni a megfelelő kezdő 5-t! :)
Annyira még nem elemeztem ki a csapatokat és az erőviszonyokat, de úgy érzem a gyenge rajt ellenére is még elcsíphetem valamelyik rájátszást érő helyet! Az átigazolási időszak nálam is úgy néz ki véget ért, talán még egy lesz, nem fix.

Sok sikert mindenkinek a mai meccsekhez!

Last edited by kisbia at 9/19/2009 5:55:11 AM

This Post:
00
108431.18 in reply to 108431.16
Date: 9/19/2009 1:23:17 PM
Overall Posts Rated:
44
Akkor majd én amolyan meglepetés-csapatként fogok bejönni az 1-3.helyek valamelyikébe :D Szeretném megszorongatni a csoport topcsapatait, ha máshol nem akkor legalább az én csarnokomban:) Kupában kedvező sorsolással sokáig eljuthatok, most a 2. fordulóban is gyengébb ellenfél vár rám.
Átigazolások: az eredeti tervekkel ellentétben 1 játékos kellett csak, Ferrari jövő héten már játszhat (remélem szombaton).
Így tehát már meg is vettem az új külső emberemet:))

Last edited by david245 at 9/19/2009 3:19:56 PM

Advertisement