Czy PG musi miec JS na wysokim poziomie? Niekoniecznie.
trening JS dla skrzydłowych nigdy nie zrobiłem, ale dałem raz trening jeden na jednego dla skrzydłowych i smykowi skoczył IS:) ale to ciezka sprawa SG wystawić na PFa.co do tego wpływu IS dla SG pod look inside to nie wydaje mi się żeby to miało jakiś duży wpływ, jak wystawisz na SF grajka z dobrym IS to też za dużo nie narzuca niestety - tzn tak wynika z moich doświadczeń ale może za małą próbe wziąłem:) niby Pustuła w kadrze punktuje rywali ale pozostali podkoszowi też nie mogą odstawać w IS co by obrońców absorbować:)
najważniejsze to szukasz słabego punktu rywala, jak grasz każdy swego to tam ustawiasz swoją najlepszą strzelbę, i nie ważne jaka to pozycja czy PG czy SG
p.s. idziesz ładnie w swojej lidze:0 życzę awansu!
Możesz jasniej prostemu człowiekowi jeszcze raz wyjasnic co miałeś na myśli pisząc zacytowany akapit?:) Nie zrozumiałem go no że podania sie długo trenuje:)
Możesz jasniej prostemu człowiekowi jeszcze raz wyjasnic co miałeś na myśli pisząc zacytowany akapit?:) Nie zrozumiałem go
on jeszcze do tego wejścia pod kosz musi dodać umiejętność rzutu z bliska aby zdobyć punkty...
Jump ShotGuards:Trains JS @ 2-3 weeksTrains JR @ 7-8 weeksTrains HN @ 7-8 weeksTrains DV @ 7-8 weeksOne on OneGuards:Trains DV @ 2-3 weeksTrains HN @ 3-4 weeksTrains JS @ 3-4 weeksOutside ShootingPG/SG:Trains JR @ 3-4 weeksTrains JS @ 4-5 weeksTrains DV @ ?Trains HN @ ?