BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > Ekonomi

Ekonomi

Set priority
Show messages by
This Post:
00
94318.77 in reply to 94318.76
Date: 3/25/2010 11:16:27 AM
Overall Posts Rated:
153153
oyunun iyice suyunu çıkardı bunlar. yapacak birşey yok, 25 Haziran 2010'a kadar sabredecem kendi adıma çünkü taraftarlığım o gün bitiyor. ondan sonra bir durum değerlendirmesi yaparım artık yeni taraftarlık alıp almama konusunda. böyle saçma sapan düzenlemeler yaparak sadece kullanıcıları değil, aynı zamanda taraftarlık alanları da kaçıracak bunlar farkında değiller hâlâ!

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
Message deleted
This Post:
00
94318.79 in reply to 94318.77
Date: 3/29/2010 11:50:02 AM
Overall Posts Rated:
3434
bir oyun ancak bu kadar rezil hale getirilirdi heralde bu oyun yapımcılarına inanamıyorum artık iyice abarttılar 5 m lik oyuncuları 1-2 hafta içinde 11-12 m e çıkardılar şimdi 11-12 m lik adamlar 1 hafta içine yarı yarıya düşürdüler insanlara oyunu bıraktırmak için elinden geleni yapıyorlar..

buzzerin en iyi pivotları 3 m civarına satılıyor bu kullanıcılar 6-7 m para ödeyip aldıkları bu oyuncuları yetiştirmek için kaç sezon harcıyorlar maçlara katkıları az olduğu gibi şimdi satarkende yarı fiyatına satıyorlar adamlar verdikleri maaşlaramı yansınlar yoksa satıştan ettikleri zararamı???globalleri iyi takip eden bb lerin yandaşları 2-3 haftada 10-15 m kar yaparken bazı takımlar ne olduğunu anlamadan 2 haftada 15 m zarar ediyor. bu kadar geri zekalı oyun yapımcısını ilk defa burda görüyorum insanlar bu oyuna emek harcıyor yazık yaa bu kadarda haksızlık olmaz 11 sezon oldu daha maaşları bile ayarlayamadılar kafaları çalışmıyorsa gitsinler bilen birilerinden yardım alsınlar 3-4 yıldır oynadığım menejerlik oyunları var oyuncu fiyatları ve maaşları % 10 bile değişmedi burda 1 haftada 2 katına çıkıyor veya yarı yarıya düşüyor.yakında uzun oyuncu yetiştiren kimse kalmayacak çünkü takıma tamamen zarar veriyor buraya yazıyorum yakında uzun oyuncu kalmayacağı için bir değişiklik daha yapacaklar maaşları yarı yarıya düşürecekler bu insanların kafası zerre kadar çalışmıyor